Şimdi Ara

Netspeed memnunmusunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bey V kullanıcısına yanıt

    Netspeed 100 Mbps 88 TL Arkadaşını getir indirimi ile bir kereye mahsus değil faturanızda 1 yıl süre ile sürekli 5 tl indiriminiz oluyor ayrıca bir kaç referans ile fatura tamamen bedava oluyor. İptal gerekçesi çok saçma iptal etmek için bağlatıyorsanız hiç bağlatmayın zaten 2 gün gecikmiş 10 tl yansımışta falan saçma sapan bir gerekçe. Ayrıca hem Turknet hemde Netspeed kullanıyorum ikiside çok iyi.


    Netspeed memnunmusunuz?




  • benalldream kullanıcısına yanıt

    Bak orada "6 ay indirimli" yazıyor, toplasan 60TL, Türknet'e abone olan zaten kod ile abone oluyor ve 1 ay bedava kazanıyor, 1 faturası 99 88 TL'den hesaplasak, Türknet 6 değil 8 ay indirimli fiyat vermiş gibi oluyor.

    1 yıl olsa yine çöp, 60 TL yapıyor altıüstü, Türknet'te tek abone getirene 99TL fatura bedava, yine Türknet önde.

    Ayrıca çoklu referans getirme öyle basit bir iş değil.

    "İptal gerekçesi çok saçma, iptal etmek için bağlatıyorsanız bağlatmayın" asıl saçmalık bu yazdığındır 🙂 ne demek "iptal edecekseniz bağlatmayın" ? Ha, 1, 2 ay bağlattıp iptal etmeniz desen bir miktar mantıklı gelir ki, o bile saçma, zira vaat edilenler sağlanmıyorsa, millet tabi ki iptal edecek, para yerde ekili bulunmuyor.

    Bunların yanı sıra, iptal nedenini bilmeden saçma demeye, saçma desem yetersiz bir kelime kalır.

    Misal ben iptal ettim çünkü taşınma sonucu taşıma ücretine kazık ücret istediler, niye mal mıyım ki ben vereyim? Onlara vereceğim taşıma ücreti ile Türknet'e geçip 2 ay internet kullanmış oluyorum, elbette iptal edeceğim.

    Yine saçma bir argüman, "2 gün geçmiş 10 tl" nereden biliyorsun da konuşuyorsun?! Gün geçme yok, günümü kasti olarak geçirttiler ve pişkin pişkin her seferinde prosedür böyle 5 bekleyeceksiniz, sonra 7 diyorlar sonra 10, dalga geçiyorlar. Sonrada geçen günlerin parasını tahsil ettiler, zıkkım olsun.

    Bunlara rağmen ilk yorumumda netspeed'i kötülemiş de değilim, Türknet daha iyi demişim netspeed'e göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.