Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.535
Cevap
159
Favori
681.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerÇel

    Bizim binada şuan herkeste var Hocam, hatta saha dolabında boş port yok, gercek alabileceğimiz hız saha dolabı dolunca belli oluyor sanırım. Sizin santral mesafeniz ne kadar? Ben abone olmadan önce 113 metreden max 79 alacağım söylenmişti, sonra modemde ulaşılabilir hız 147 çıkınca hızı 100'e yükselttirdim, üst komşu net alınca çözüm bulamadık geri 79'a düşürtdüm.
    valla yandık desene bizim sitede superonline var sitenin %70 i superonline kullanıyor :) santrale kaç metre olduğunu bilmiyorum inanın nasıl bakılıyor . Turknetten falan baktığımda 60 mbit e kadar destekliyor diyordu. Superonline den millet vdsl e falan kayarsa valla biteriz :)
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    60'ın altına düşmez muhtemelen, firmalar mesafeye göre hız bilgisi veriyor, netspeede facebook üzerinden adresinizi mesaj atarsanız mesafe bilgisini gönderirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar binamın içine kadar fiber kablo döşenmiş türk telekom altyapılı 35mbit 100gb aknli internet kullanıyorum. Evde de tilgin modem var ttnetin zorunlu tuttuğu. Sözleşmem ttnet ile bu ayın 23ünde bitiyor. Elimde airties 5750 ac destekli bu ttnetin verdiğinden çok daha kaliteli çekim gücüne sahip modemim de var. Netspeede başvursam aynı altyapıda bu modemi kullanabilir miyim? Ayrıca mevcut interneti kapattıktan sonra mı başvurdunuz nasıl yaptınız siz, internetsiz süreç ne kadar oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratsen87

    Arkadaşlar binamın içine kadar fiber kablo döşenmiş türk telekom altyapılı 35mbit 100gb aknli internet kullanıyorum. Evde de tilgin modem var ttnetin zorunlu tuttuğu. Sözleşmem ttnet ile bu ayın 23ünde bitiyor. Elimde airties 5750 ac destekli bu ttnetin verdiğinden çok daha kaliteli çekim gücüne sahip modemim de var. Netspeede başvursam aynı altyapıda bu modemi kullanabilir miyim? Ayrıca mevcut interneti kapattıktan sonra mı başvurdunuz nasıl yaptınız siz, internetsiz süreç ne kadar oluyor?

    Tılgın modemin modeli hg2331 midir? Eğer öyleyse şimdi bile kullanabilirsiniz. Tılgın modemin arayüzüne kullanıcı adı: "root" şifre: "fTTh_b2013" olarak giriş yapın. Bağlantılar kısmından vlan kimliğini öğrenin:https://forum.donanimhaber.com/store/71/d5/05/71d505060fc1792c837034a07631a8e4.jpg

    Bir de arayüzdeki durum kısmından wan mac id'yi öğrenin, bir yere kopyalayın. 5750'yi bilgisayara bağlayın ve şu ayarları takip edin:https://teknodestek.com.tr/airties-air-5750-wan-portu-kurulumu/?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR

    Bu kısımda vlan kimliği kısmına tılgın'dan öğrendiğiniz vlan kimliğini yazın. Modeme girilmesi gereken kullanıcı adı şifreyi bilmiyorsanız ilk abone olduğunuzda verdikleri belgeden/türk telekom online işlemlerden/müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

    Airties modemde mac kopyalama nasıl yapılıyor, bununla ilgili internet net bir bilgi göremedim ama airties modemde mac kopyalama/mac klonlama gibi bir kısım varsa tılgın'ın öğrendiğimiz wan mac adresini buraya yazın. Yoksa da sorun değil. Bundan sonra tılgın modemin wan portundaki ethernet kablosunu çıkarıp 5750'nin wan portuna takın, internet gelmiş mi bir bakın, olmadı 5750'yi kapatıp açın, internetin gelmiş olması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 13 Kasım 2018; 18:36:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    yaşamış olduğunuz sorun hakkında tarafımızdan kaynaklanan bir sorun yoktur. Yaşamış olduğunuz sorunu oyun sunucunuz ile iletişim kurabilir bilgi alabilirsiniz. Verdikleri cevap.
  • Kasım 9 da ttnet sözleşmem bitiyordu Netspeede geçmeye karar verdim.Tt müdürlüğüne gidip altyapımı vdsl 75 mbit olarak tanımlattım,şuanda altyapı sorgulamada 74mb olarak gözüküyor.Netspeed 75mb kadar vdsl tarifeye başvurdum geçiş tamamlandı ama 3 kere vdsl ye geçiş için başvurduklarını ama rededildiğini söylediler.Şuan 16mb 100gb kotalı bir tarife tanımlanmış,hergün kontrol edeceğiz diyorlar.
    Ne yapmam gerek ttnet müdürlüğünde çözebilirmiyim olayı?
  • Adresimi gönderip hizmet alıp alamayacağımi sordum, gönderdikleri görsele göre 50 mbite kadar hız alabilirmisim. Fakat VDSL VAR PORT YOK, PORT TALEP ET yazıyor.

    Türk Telekom'a 2-3 hafta once port talebi kaydi açtırmıştim.

    Port sorununu Netspeede başvurarak cozebilir miyim ki? Belki daha hizli bir çözüm gelir. Telekom 2019 yili içinde belli olur demişti.

    Bu şekilde port sorununu çözen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar neetspeed fiber kullanıpta konsolda online oynayan varmı ben orisdeyim online oyun sıkıntı pingler çok yüksek çıkıyor.
  • Ttnet adsl kullanıyordum netspeede vdsl olarak başvurdum, iss değişikliği olduğu için direkt adsl geçirdiler şu anda adsl kullanıyorum. Benim ekstra olarak arayıp tekrardan vdsl için sormama gerek varmı yoksa onlar halledecek mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timey kullanıcısına yanıt
    aramalısın sanırım hızımı yükseltin diye...
  • ByLorem_54 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu ben de çok merak ediyorum.



    Normalde fiber modem Türk Telekom mülkiyetinde.



    O modemi iade etmen gerekiyor aboneliği sonlandırdıginda.



    Ama sen yine Türk Telekom üzerinden netspeed kullanacaksin. Yani modemi iade etmene gerek yok gibi. Bunu netspeed e sor. Facebook üzerinden bakalım ne diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni abonelik için tercih yapmam gerek netspeed fiber mi millenicom mu karar veremiyorim basimi agritmasin istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben Hiper 200 paketini kullanıyorum bana 50 mbit tanımlanmış ama hat değerlerim 75 destekler diye hattımı 75 mbite yükseltmek istedim ve modemden 75 mbit görünüyor ama 50 mbit olarak kullanıyorum internetimi acaba ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
    http://www.speedtest.net/result/7799100468?fbclid=IwAR0GHhsvubNhMX2IAVMBtbZgv-6P3Tmcn_Wdu1TqEIq-YnQy8VGx5eCjflI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 14 Kasım 2018; 17:14:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AirJET

    Merhaba ben Hiper 200 paketini kullanıyorum bana 50 mbit tanımlanmış ama hat değerlerim 75 destekler diye hattımı 75 mbite yükseltmek istedim ve modemden 75 mbit görünüyor ama 50 mbit olarak kullanıyorum internetimi acaba ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim




    http://www.speedtest.net/result/7799100468?fbclid=IwAR0GHhsvubNhMX2IAVMBtbZgv-6P3Tmcn_Wdu1TqEIq-YnQy8VGx5eCjflI
    hattın desteklıyor 75 mbps
    mh lerını ara yukselttır




  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    aramış hali bu zaten yarın birdaha arıyacam sanırım porttan kısıtlama yapılmış bakalım ne çıkacak
  • NETSPEED LI OLDUGUMUZ ICın telekom tarafından 2 ci planda kalıyoruz resmen..
    telekomda ıken ping 13 idi drek tasıdım kapat ac olmadan hemen 20 cıktı pıng su an 40 oldu.
    yanı ne dıyım ip tv ızlıyordum engellendı oda su an ..
    hızım 124 desteklıyor 100 / 200 paketı kullanıyorum..bazen hızı dusuruyorlar 79 .....arıyorum 99999 yapıyor net speed hemen 1 gun sonra tekrar hızı 79 mbps oluyor..
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP


    ne dıyım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 14 Kasım 2018; 22:48:1 >




  • netspeed başvuru formu doldururken PSTN veya PSTN+ADSL aboneleri formunda DSL hizmet numarası yazıyor oraya ne yazacağız.Türk.net den geçiş yapıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirinmustafa

    Arkadaşlar neetspeed fiber kullanıpta konsolda online oynayan varmı ben orisdeyim online oyun sıkıntı pingler çok yüksek çıkıyor.
    Wifi kullanarak mı oynuyor sunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frantic2

    NETSPEED LI OLDUGUMUZ ICın telekom tarafından 2 ci planda kalıyoruz resmen..
    telekomda ıken ping 13 idi drek tasıdım kapat ac olmadan hemen 20 cıktı pıng su an 40 oldu.
    yanı ne dıyım ip tv ızlıyordum engellendı oda su an ..
    hızım 124 desteklıyor 100 / 200 paketı kullanıyorum..bazen hızı dusuruyorlar 79 .....arıyorum 99999 yapıyor net speed hemen 1 gun sonra tekrar hızı 79 mbps oluyor..


    ne dıyım..
    Paranoyak olmuşsun. Gece rüyanda da telekom geliyor mu seni avlamaya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastmandar

    Wifi kullanarak mı oynuyor sunuz ?

    Alıntıları Göster
    Yok kardes kablolu
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.