Şimdi Ara

NETSPEED'E ZAM GELDİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
8.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün aldığım bir mesajla öğrendim, 200 mbps paketin fiyatı 196 liradan 236 liraya yükseliyor. Diğer paketlerden emin değilim, ancak onlarda muhtemelen yükselmiştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 4 Ekim 2022; 11:57:56 >



  • Herkesin ağzında "taahhütlüye geçicem" lafı var da be kardeşler, şu geçtiğiniz ve karlı olan taahhütlü paket hangisiymiş bize de diyiverin de biz de bi bakalım. Sadece "taahhüt yapıcam" diyorsunuz olmuyor. Ben şimdi bakıyorum mesela tahhütlü paketlere, verdikleri hız hız değil, şu anda aldığım hızı almak istesem, fiyatlar benim şu anda ödediğimden yüksek. Süperonline desen mesela ilk 6 ay ucuz fiyat verip sonraki 24 ay hayvan gibi fiyat kilitliyor. Yani taahüdün cazibesi nerede?

    O dediğiniz olmadı. Kaçanlardan birisi de benim. Hiç geri dönmeye de niyetim yok. İnternetim eskisinden bile iyi diyebilirim. Her fırsatta da dile getiriyorum. Önemli olan altyapı. Sonuçta tüm firmalar türk telekom alt yapısını kiralayıp internet hizmeti veriyorlar. Hatta turknet'teyken haftada bir yaşadığım kesintileri ondan sonra geçtiğim firmalarda yaşamadım (netspeed ve poyraznet).


    Türknet can filan değildir. O eskidendi.

    @XpressMusic34 Zamlara itiraz eden bir vatandaşa, başka bir vatandaşın zam gerekçesi açıklama gayretine girmesi bir utanç vesiledir. Ancak bizim gibi toplumlarda görülür. Kimsenin size zam gerekçelerini sorduğunu hatırlamıyorum. Ayrıca, otomatik olarak gerekçe sunmaya başladıysanız objektiflik anlamında burda da bir problem var demektir. Döviz bazında düşünürsek zam gelmesi elbette doğal. Ben bunun zamansız ve plansız olmasına karşıyım. Diğer ay zam gelecek diye bir sms almak istemiyorum. Böyle bi zam şekli var mı? Doğru buluyor musunuz?


    Taahhüt tavsiyesinde bulunulmuş. Taahhüt vermediğim için bir yıl içinde 2 kere zam yemek zorunda mıyım? Bu neden benim kabahatim oluyor. Hiç mi sorgulamayalım, hiç mi sesimizi çıkarmayalım.


    Yazdığınız çok açık:

    "Fiyatlar güncelleniyor, BTK ya iletiliyor, ardından rekabet kurumu son kararını açıklıyor.

    Buyrun itiraz mercinin linkini size paylaşıyorum. Eğer ilgili firma yanlış bir fiyat artışı yapsaydı zaten bu kurum kendisine ceza verirdi, kaldı ki izin almadan zaten zam veya indirim yapamazlar."


    Zamma itiraz ettim diye, bi küfür yemediğim kaldı.

  • 1 yildir kullaniyorum 100mbpslik aliyoruz 66mbps kablo kalitesinden dolayi max aliyo 99 liraydi simdi 120lerde felandi galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 mbps paketim 159.90 oldu başka servis sağlayıcıya geçme vakti artık iyice abarttılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim de 139 lira yapmışlar.

  • Sacmaladilar iyice ya sene başı yaptılar dönem ortasi birdaha yapiyolar başkasına gecmek farz oldu bune ya böyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bünye zamma alıştı artık :) tümüne gelecek zaten.

  • Banada geldi mesaj 159 tl olacakmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuksek enflasyon döneminde taahut hayat kurtarir ayrica 12 aydan fazla taahhut verin yasal olarak hicbir gecerliligi yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam senin gibi düşünüyordum ve telekoma taahhüt vereyim dedim birde ne göreyim 24 ay taahhütlü 100 Mbps kampanyalı indirimli tarife 280 TL olmuş taahhüt hayat kurtarmaz hayatını s****

  • müşteri hizmetleri konusunda eleştiri yapılsa da comnet öneriyorum. senelik alın kafanız rahat olsun. görünen o ki sırayla zam yapacaklar. fiyatı bi şekilde sabitlemek lazım. 109 liradan 1 senelik alırsınız. zaten şuan en uygun firma poyraznet oda modem kirası ile 105 e geliyor. onlara da zam gelmeyeceğinin garantisi yok. türk telekoma taahhüt verin desem fiyatlar uçtu gitti. belki millenicom uygun fiyattan taahhüt yapar onuda müşteri hizmetleri ile konuşmak gerekiyor.
    100 mbps için 150 tl üstüne çıkacaktır diye tahmin ediyorum diğer firmalarda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kime kızalım? %300 enflasyon yapan hükümete mi, tekel telekoma mı, yoksa Netspeed'emi? bilemedim valla. 1 aya kalmaz tüm firmalara zam gelecektir.


    NETSPEED'E ZAM GELDİ !
  • Ben firmadan çok memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyorum ama eskiden taahhüt vermek zarardı şimdi resmen taahhüt hayat kurtarıyor.

  • TT ye Nisan da taahhüt verenler yaşadı vermeyenler tuzağa düştü resmen

  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt

    Bişey olmaz. Kimse korkmasın. Artık senede 4 kez port değiştirmeden ISS değiştirmek mümkün. Hem de hiç internetsiz kalmadan yapabiliyorsunuz. Bir kaç saniye içinde modemden eski şifreyi ve kullanıcı adını silip yenisini giriyorsunuz ve bağlantınız geliyor. Hepsi bu. Evrakları ıslak imzalı göndermek haricinde de bi derdi yok. Senede 4 kez değiştirmeye izin var. BTK öyle sınır getirmiş. Yani 3 aydan önce değiştiremiyorsunuz. Ben Netspeed'den Poyraznet'e geçtim geçen ay. Hiç bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi eğer Poyraz da zam yaparsa iki ay sonra artık kim ucuzsa ona kaçarım. Benim için değişen hiç bişey olmuyor.

  • 2. zam hayırlı olsun. Taahhüt de olmanın bir avantajı da bu işte.

  • Ben de Netspeed kullanıyorum ve memnunum. Ancak Comnet'in 109 TL paketi çok cazip geliyor. Ayda 50 TL daha ucuz Netspeed'den. Yalnız şöyle bir sorum olacak; Ben Comnet'e geçtim diyelim 2-3 ay sonra bana internet paketinize zam yaptık diyebilirler mi yoksa taaddüt sürem boyunca aynı fiyattan mı kullanırım interneti?

  • cool_ice45 C kullanıcısına yanıt

    Kaçış yok ki tekel telekom olduktan sonra, telekom port ücretleri zam yaptığı vakit, bu ay netspeed yapar, kasım-aralıkta da comnet yapar kaçış yok elbet yakalanırsın bi yerde.(taahhüt yoksa)

  • Kaç ay önce 85 TL verirken şimdi 159 TL oldu. Taahhütlü bir iss e geçmek şart oldu.

  • erayee E kullanıcısına yanıt

    Herkesin ağzında "taahhütlüye geçicem" lafı var da be kardeşler, şu geçtiğiniz ve karlı olan taahhütlü paket hangisiymiş bize de diyiverin de biz de bi bakalım. Sadece "taahhüt yapıcam" diyorsunuz olmuyor. Ben şimdi bakıyorum mesela tahhütlü paketlere, verdikleri hız hız değil, şu anda aldığım hızı almak istesem, fiyatlar benim şu anda ödediğimden yüksek. Süperonline desen mesela ilk 6 ay ucuz fiyat verip sonraki 24 ay hayvan gibi fiyat kilitliyor. Yani taahüdün cazibesi nerede?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.