Şimdi Ara

Netspeed Adres Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,6 7 aydır netspeed kullanıyorum ancak komşuyla ortak kullandığımız için komşunun hattından interneti alıyorduk. Komşum türk telekomdan telefon hizmeti de alıyor ayrıca,aynı hat üzerinden. Ben interneti kendi dairemdeki hat üzerine taşımak istiyorum. Netspeed'e adres taşıma işlemi talep ettiğimde yine sıfırdan kurulum yapar gibi ekipler gelip ankastreye ucu açık kablo bırakır mı ? Ayrıca komşunun telefon hattı kapanmamalı bu da mümkün mü ? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur teşekkürler.



  • Niye kendi adınıza yeni abonelik almıyorsunuz? Önce devir, sonra nakil yapılacak (sıfır kurulum gibi ankastreye uç bırakılır) telefon orada kalsın internet buraya gelsin diye bir olay da yok, ya ikisi birden nakil olur ya da hiçbiri nakil olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 8 Ocak 2019; 17:37:22 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Ben 65 tl ödüyorum ancak yeni abonelik alırsam 76 tl ödeyeceğim. Boşuna her ay 11 tl fazladan ödemeye gerek yok diye düşünüyorum.
  • Mesajıma ilave yaptım, yeni abonelikten başka şansınız yok.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Kötü oldu bu, peki komşudaki interneti iptal ettirirsem sabit telefona bir şey olmuyor değil mi ? Yardım ettiğiniz için teşekkürler.
  • olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    olmaz
    Merhabalar internet üzerinde internet arızası hakkında arama yaparken bu konu hakkında çok bilgili olduğunuzu düşündüm.

    Bu yüzden size bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Evimi taşıdığım için mevcut internetimi nakil ettirdim aynı şehir içinde nakil işleminiz tamamlanmıştır denildi baktım dsl ışığı ve internet ışığı yanmıyor arza bildiriminde bulundum bina içindeki kutuya bağlı olmadığını bağlatmam gerektiğini söylediler. Bu işlemide yaptım bu sefer dsl ışığı yandı internet lambası yanmadı. Tekrardan defalarca arza bildiriminde bulundum hiç bir şekilde çözüme kavuşturamadık kutuya kadar sorunsuz geliyor deniyor evde internet yok.

    Bu süreçte defalarca kez modemden internet kurulumu yaptık hem kablolu hem kablosuz. Modeme ip adresi atanmıyor gibi birşey denildi bir ara. Bu problemi nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.