Şimdi Ara

Netleri Dengede Tutma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum 69 günümüz kaldı, herkesin hedefleri var. Herkesin derdi aşağı yukarı aynı aslında, hedeflediği nete ulaşamamak/bir türlü net arttıramamak.

    Benim bu konuyu açma nedenim de bu aslında; şuan Fen B. Temel Lisesi öğrencisiyim, burada olduğumuz denemeler gerçekten çok zorlayıcı, 340'tan yüksek puan yapamadım (TM öğrencisiym) bugüne kadar ve bu puan hedeflediğimin (420+ ham puan) çok çok altında. Okulun sınavlarının zor olduğunu biliyorum ama bir yandan da bunu düşünmek kendimi aldatmak gibi geliyor bana, karekök denemelerinde vs 390-400 puan civarı yapıyorum ama bir türlü içim rahat değil.
    Netlerim ortalama şu civarda;
    Türkçe=30+ (Sene başında 35 civarı yaparken netlerim gitgide düşmeye başladı, paragraf konusunda sıkıntım yok ama dilbilgisi eksik sanki)
    Sosyal= 35+
    Matematik=20-25
    Fen=Okul denemelerinde pek bakmıyorum fen sorularına, genelde 10 civarı yapıyorum bakarsam. Karekök denemelerinde 17-18 civarı geliyor ama arttırmam gerek bir şekilde.

    Bu tarz yüzlerce konu olduğunu düşünebilirsiniz ama çoğu güncel değil ya da aradığım cevapları bulamadığım konular. O yüzden şu 69 günlük süreçte nasıl hızlı bir şekilde net arttıracağım konusundaki önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.