Şimdi Ara

Netflixte Ermeni Propagandası (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
9.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven

    Parayı veriyorsa bunu yaptırması gayet normal. Kendimizi kandırıyoruz anca propaganda yapılıyor diye. Dünya artık soykırım yapıldı diye biliyor. Adamlar 1919'dan beri sinemasından edebiyatına, politikasından gazeteciliğe kadar her alanda faaliyet gösterip kendi tezlerini anlatıp tanıttılar. Biz ise aman imparatorluk varisiyiz, büyük ağabeyiz, duruşumuzu bozmayalım diye sessiz kaldık. Sonuç ortada. Hala daha arşivler açılsın tarihçiler çalışsın diyoruz. Sanki Ermenistan'da bu işle ilgili önemli bir arşiv varmış gibi. Adamların umurunda bile değil artık bu laflar. Medya ve propaganda savaşını çoktan kazanmış durumdalar. Bir tek Türkiye'de halka kabul ettirme aşaması kaldı. Aydın olmanın ön şartı olduğu için de bazı entel ve aydınlarımız çoktan kabul etmiş durumdalar.

    Şimdi bir de bazı zavallılar çıktı. Osmanlı'nın günahını biz niye ödüyormuşuz. Osmanlı'nın suçuymuş, İttihadçıların suçuymuş. Ulan hadi Türkiye'nin Osmanlı'nın devamı olduğunu geçtim de... Atatürk dahil o dönemin kadrosunun neredeyse tamamı ittihatçı değil miydi? Tehciri uygulayanların birçoğu yine Cumhuriyetin en önemli mevkilerinde görev aldı. Atatürk'ü ne zannediyorsunuz? Yapılanın yanlış olduğunu düşünmüş olsa o adamları kadroya almayacak kadar kafası çalışmıyor muydu? Ayrıca bu diaspora aptal mı zannediyorsunuz? Adamların tezleri 1924 mübadele ve sonrasına kadar gidiyor. Çünkü arada çıkan bazı kanunlar var mallarını satabilmeleri için, buna karşılık dünya kadar malları da kamulaştırıldı. Salak mı bu adamlar mallarını bıraksınlar Osmanlı yaptı diyerek. Bugün kabul etsek toplamda trilyon dolarları bulacak mal ve arsaları var. Herkesi kendiniz gibi saf zannetmeyin.
    Osmanlı zamanından bu yana Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği binlerce insana ne kadar değer biçelim?
    Olaydan uzun yıllar sonra suçsuz yere öldürülen onlarca konsolosa ne kadar değer biçelim?
    Konsolosları geçtim konsolosların eşini, çocuklarını katleden katil sürüleri hangi yüzle tazminat istiyor?

    Haklı oldukları yanlar varsa bile işledikleri organize cinayetlerle bu haklarını kaybettileri gibi birde katil durumuna düştüler.

    Dünya ermenilerin pembe hayallerindeki gibi dönmüyor. ABD milyonlarca Kızılderili yi katletti ülke tamamen bu alana kuruldu kime ne tazminat ödedi? Keza Fransızlar, İngilizler, Almanlar vs. ne katliamlar yaptılar hiçbiri tazminat falan ödemedi. Bunlar boş ve saçma hayaller.
  • reklam propaganda yapmayi bilmiyoruz ortada bi soykirim varsa bunu kendileri yapti
    belge belge resim resim var yaktiklari kursuna gecirdikleri kurt koyleri
    kürtlerin eli silah tutaninin cepheye gitmesini firsat bilip koylerine saldirip yakip yikip tecavuz edip kursundan gecirdiler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D.t kadar Ermenistan kadar olamıyoruz sonra o Ermeni propagandası yaptı bu bizi yerin dibine soktu modunda geziyoruz.

    Kurarsın tarih enstitünü, tüm bu iddiaları çürütürsün sonra hepsi kuyruğunu kıstırıp kaçar.

    Tv'lerden bağırmakla olmuyor bu işler, lobi gücün olacak faaliyetini yapacaksın.
  • Ee adamlar dünyada etkin. Sinema sektöründe etkin, müzik sektöründe etkin. İş adamı var vs. Dünyayı geçtim, Türkiyede bile oldukça fazla sayıda önemli ermeni var. Türkiyedeki en iyi müzisyenlerden biri Onno Tunçtu. Ermeni kökenli Türk olup, hem Türkiyede hem Avrupada iş yapan orkestra şefi, opera sanatçısı vb. birkaç tane arkadaşım var. Yani adamlar çalışıp birşeyler yapmış, kazanmış. Sözleri geçiyor. Benzer şekilde dünya çapında tanınmış Türklerden de çoğu Ermeni soykırımını kabul ederken, kalanları ise fikir belirtmiyor. Bu durumda ne olmasını bekliyorsunuz ki? Akademik kimliği olan ve dünyada etkin olan insanların düşünceleri önemli. Yoksa burda hobi olarak 3-5 tarih kitabı okuyup, tarihçiyim diye dolanan 2-3 cahilin lafı bir işe yaramıyor.
  • Çok üzüldüm. Sana "dış güçler" zorla netflix izletmeyi bırakmalı!! Sana zorla netflix izletmek barbarlıktır. Senin kredi kartı numaranı zorla sana tuşlatmamalı ve sana zolar onu satın aldırdıkları gibi zorla izletmemeliler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofrost -- 15 Ağustos 2019; 0:56:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nofrost

    Çok üzüldüm. Sana "dış güçler" zorla netflix izletmeyi bırakmalı!! Sana zorla netflix izletmek barbarlıktır. Senin kredi kartı numaranı zorla sana tuşlatmamalı ve sana zolar onu satın aldırdıkları gibi zorla izletmemeliler.
    Benle alakası yok artist.

    Yurtdışındaki insanlar izleyince ne düşünecek sence?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.