Şimdi Ara

Netflix yeni Sci-fi dizisinde Ermeni soykırımdan bahsediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix i biliyorsunuzdur bu ara yaptığı her dizide acayip insanlar barındıran acayip acayip şeyleri gündelik hayatta yokken bile dile getiren yaptığı dizilerin cogu aşırı saçma olan bir platform. Zaten bir çoğumuz netflix in bir kaç orjinali(birçoğu başkanın özel yaptığı ve yayınladığı(La Casa Da papel gibi)) dışında netflix in yaptığı dizileri izlemiyoruz.

    Bugün yeni bir dizi eklemişler bir bilim kurgu dizisi. Adi Another Earth baya bi gelecekte geçiyor dizi. Dizinin detaylarından bahsetmeyeceğim. Dizide bir transgender doktor hiç alakası yokken bu konuşmayı yapıyor gemi kaptanına. Ciddi anlamda alakasız bir sahne ama amacı belli olan bir sahne bence. Hem transgender karaktere bir arc yaratmak için hemde belli mesajlar vermek için yapılmış bir sahneye benziyor.

    Yanlis anlaşılmasın LGBT karşıtı birisi değilimdir.

    Anlayacağınız üzere Netflix açık bir şekilde ermeni soykirimdan yeni dizisinde bahsediyor ve işin garibi bu diziyi Türkiye Netflix inde sergilerken bunu düşünmüyor bile. Bu konunun üstüne gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Her gün Netflix izleyen birisi olarak şahsen bu olay Netflix in bizler hakkında düşündüklerini gösteren kötü bir örnek.


    Netflix yeni Sci-fi dizisinde Ermeni soykırımdan bahsediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ilk resmi eklemeyi unutmusum onu da yorumda paylasayim. Ermeni yim diye burda bahsediyor. Dizinin 2. Bolumu dakikalar belli.

    Netflix yeni Sci-fi dizisinde Ermeni soykırımdan bahsediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.