Şimdi Ara

Netflix windows uygulaması stuttering

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 uygulamasında bir sorun var yeni abone oldum 2 gündür kullanıyorum. Tamamen rastgele olacak şekilde sistemde stuttering yapmaya başlıyor fare bile kaydıramıyorum o derece o yüzden neye yüklendiğine tam olarak bakamadım ama alt f4 attığımda direk düzeliyor. Edge üzerinden izleme başladım bende, google'da aradım biraz birçok kişi bu sorunu yaşamış masaüstü yenileme hızını 144hz'den 100hz veya altına çekin demişler çoğunda düzelmemiş benim ekran 60hz oda fayda etmedi. Daha önce başına gelip de çözebilen var mı?



  • İnternette çok bu problemi yaşayan var şuradan da görebilirsiniz zaten. link

    eğer ekran kartınız nvidia ise şunu deneyin "In Nvidia Control Panel - set Netflix to Vsync @ 60 - fixed it for me."
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bunlara hep bakmıştım hocam çıkmaza girince konu açayım dedim. Kartım amd olduğu için bu yolda işime yaramıyor. Mevcut monitör maks. 60hz destekliyor zaten kart ile monitör arasında dönüştürücü varsa yapar demisler oda yok bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de windows 10 uygulamasını açınca Chrome da youtubede bir şey izlersem , youtube hata veriyor. Bilgisayarınızı yeniden açmalısınız tarzında bir hata alıyorum. Uygulamayı kapattıgımda youtube kaldıgı yerden devam ediyor.
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Sorun ekran kartı driverında çıktı. Redditte birkaç başlık inceledim orda aynı sorunu yaşayanlar eski versiyonlar arasında deneme yapıp uygun versiyonları yazmıslar birinde düzelmesi lazim diye. Bende denedim onlardan birini sorun ortadan kalktı en güncel driver hep iyi olmuyo sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, bu sorun ekran kartı driverından kaynaklanıyor. Ben de v18.12.1-Nov29 versiyonunu kullanıyorum. Çok sık gerçekleşmese de, bu kullandığım da sorunlu. Anlaşılan daha eski versiyonlarını aratmaya/kurmaya uğraştıracaklar. Şu ekran kartı driverlarını güncellemeyenleri şimdi anlıyorum. Biraz uzun vade de performansında içine ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.