Şimdi Ara

Netflix, TikTok benzeri bir özelliği test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • TikTok formatı gün geçtikçe daha popüler hale geliyor gibi görünüyor. Son olarak Netflix, TikTok'tan formatını benimsemeye karar verdi. En son deneyi Fast Laughs ile Netflix, tüm kataloğundan alınan kısa biçimli komedi kliplerinin yeni bir akışını sunuyor.



    Netflix, Tiktok benzeri bir formatı benimsemiş olsa da, Fast Laughs'ın amacı, kullanıcıların yeni şovlar  hakkında bilgi edinmesine yardımcı olmak. Fast Laughs, platformun halihazırda sahip olduğu 'ön izleme' özelliğine oldukça benziyor.



    Ayrıca Bkz.Simple Search ile Google'ın 1998 sürümünü deneyimleyin



    Fast Laughs yeni içerikleri keşfetmenize yardımcı olacak



    Fast Laughs kliplerini beğenemeyecek veya yorum yapamayacaksınız ancak programı listenize ekleyebilecek ve paylaşabileceksiniz. Klipler yaklaşık en az 15, en fazla ise 45 saniye uzunluğunda olacak. Kullanıcılar ayrıca gülen bir emoji kullanarak tepki verebilir ve benzer içerikleri görüntüleyebilir.






    Bir Netflix sözcüsü deneyi onaylayarak: "Netflix deneyimini iyileştirmenin her zaman yeni yollarını arıyoruz. Üyelerimizin çoğu komediyi seviyor, bu yüzden yeni şovları keşfetmelerine ve klasik sahnelerin keyfini çıkarmalarına yardımcı olmanın heyecan verici yeni bir yolu olacağını düşündük. Bu tür testleri farklı ülkelerde ve farklı süreler boyunca deniyoruz ve yalnızca insanlar bunları yararlı bulursa geniş çapta kullanılabilir hale getiriyoruz.” dedi.



    Netflix, TechCrunch'a, deneye bu yılın başlarında az sayıda kullanıcıyla başladığını ancak şimdi ABD, İngiltere ve diğer birkaç pazarda daha geniş bir gruba yayılmaya başladığını söyledi. Fast Laughs şu an itibariyle iOS cihazlarla sınırlı.



    Kaynak:https://techcrunch.com/2020/11/12/netflixs-latest-experiment-is-a-tiktok-like-feed-of-funny-videos/







  • suyunu çıkardınız artık

  • ne tiktokmuş bee

  • Netflix'den istediğim sadece 3 şey var:
    -İzlediğim filmleri tekrar göstermesin
    -Yorum sistemi gelsin ama antibeğenme ve paylaşma olmasın(filmlerin yarısını izleyenler yorum yapamasın)
    -Aynı cinsiyetlerin seks yapma sürelerinde ciddi azalma isterim(cidden güzelim filmlerin bir kısmını bu yüzden pij ediyorlar)

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    @tobepeople İstediğiniz özellikler faydalı ama yorum sistemi Netflix'te ne kadar faydalı olur tartışılır. Konuyu biraz açayım. Mesela ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Japonya gibi ülkelerin Amazon Prime Video sayfalarında yorum sistemi mevcut. Ben içerikleri genelde ABD ve Birleşik Krallık kütüphanelerinden seyrediyorum. Hem alışveriş (dvd, blu-ray, vs.) hem de prime video'dan seyredenler yorumluyorlar. Ama yorum yazan insanların çok büyük bir çoğunluğu cidden aklı başında insanlar. Biraz sert olacak ama Netflix'te bu eksik bence. Yani bir TV Time sitesi/uygulamasındaki gibi bile olmaz bence.

  • Bazen yeri geliyor çok beğendiğim bir karakter için, filmde geçen beğendiğim bir cümle için, hayran kaldığım bir sahne için veya kurgusu ya da buna benzer şeyler için izlemek isteyenlere önerme ihtiyacı hissediyorum. Bazen film öyle bir bitiyor ki herkes farklı bir şey algılıyor ,başkalarının nasıl algıladığını bilmek isteyebiliyorum. Filmi başka sitelerden bulup yorumlamak çok zor değil ancak misal tv'den mibox ile izlerken çok uğraştırıcı olabiliyor. PC ile izlerken bile bir siteye üye girişi yapıp filmi aratıp yorumları okumak can sıkıcı oluyor, Neden izlediğim platformdan yorum yapamayayım ki zaten film izleme sitelerinin çoğunda var bu olay spoiler yemek kötü oluyor anlıyorum ancak en azından filmi izledikten sonra yorum yapılabilmeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 14 Kasım 2020; 17:3:26 >
  • Bi siz eksiktiniz!

  • ikinci bir tiktok fazla gelir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.