Şimdi Ara

Netflix'in Türk dizisi Hakan: Muhafız için ilk uzun fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Netflix'in merakla beklenen Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Önümüzdeki ay izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk görüntüleri alışılagelmiş Türk dizilerinden oldukça farklı görünüyor. İşte iki dakika uzunluğundaki fragman:







    Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Hakan: Muhafız, 'The Protector' ismiyle tüm dünyada yayınlanacak. Ulusoy'un Türk bir süper kahramanı canlandırdığı dizi, tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verilen genç bir adamın İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesini anlatacak. Özel efektleri dünyaca ünlü şirket Gradient Effects tarafından hazırlanan diziden Netflix'in beklentileri yüksek.



    Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu dizide Çağatay Ulusoy'a eşlik edecek. 14 Aralık'ta yayınlanacak olan Hakan: Muhafız'ın ilk sezonu 10 bölüm, ikinci sezonu ise 8 bölümden oluşacak.

      







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Bu mesaj silindi.
    Konunun dışında soracağım ama Göktürk üçlemesi ne durumda bilginiz var mı? Ne zaman gelecek nasıl olacak var mı bir gelişme?

    Konuya gelirsek, güzel olacak gibi duruyor. Netflix öylesine yapmamıştır.
  • İlk defa sınırların dışına çıkılıyor Türkiye'de. Bu diziyi peşin peşin yermek yerine, önce bi izlemeliyiz. Oyuncu kadrosu da iyi gördüğüm kadarıyla. Bu dizi, bu tarz işlerin devamına kapı aralayacaktır. Umarım başarılı olur.

    Artık tarihimiz ve tarihsel karakterlerimizle globale açılmalı, tanıtımlarını yapmalıyız. Alper Çağlar'ın da Türk mitolojisini tanıtacak Göktürk üçlemesi geliyor. Dünya Yunan, İskandinav mitolojilerini tanırken, niye Türk mitolojisini tanımasın? Sadece dünyanın değil, bizim de tanımamız gerekir. Bunlar güzel işler. Aşmamız lazım aşk-hıyanet-şehvet üçgenini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Konunun dışında soracağım ama Göktürk üçlemesi ne durumda bilginiz var mı? Ne zaman gelecek nasıl olacak var mı bir gelişme?

    Konuya gelirsek, güzel olacak gibi duruyor. Netflix öylesine yapmamıştır.

    Alıntıları Göster
    Yayınladığı teaser dışında bir bilgim yok maalesef. Paylaştığı videonun üzerinden 6 ay geçmiş. Ek bir açıklama duymadım şimdiye kadar.

    Film tarihleri sırasıyla; 2019, 2022, 2025 diye verildi. Eğer gerçekten tarihlerde bir sıkıntı çıkmazsa, 2019 içinde ilk filmi izleriz. Bir şey kalmadı.

    Hatta teaser'ı da koyayım, görmeyen arkadaşlar varsa görsün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 14 Kasım 2018; 19:23:35 >




  • Hemen kestirip atmak istemem ama yan roller pek hoşuma gitmedi..

  • fragman mi kotu dizi mi bilemedim.
  • çöp

  • ağır çöp klişe dolu bir dizi olacagı belli. cringe duygusunu iliklerime kadar hissettim. ergen eğlendirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 14 Kasım 2018; 20:54:28 >
  • Çöp orası ayrı da.. Fragmanı izlerken bayağı gülme tuttu, YT yorumlarına da bakayım dedim 10 dk'dır gülüyorum. Bir de, Netflix'in global kanalında ki fragmana bakayım ne yazmışlar dedim. Sadece Türkler ve Hintliler var. Yorumlara ağladım. Cringe...
  • Açıkçası arada kaldım. tam kötü diyeceğim ama diyemiyorum. Çekimler, açilar falan güzel ama konu. Türkiyede mistik falan tutmaz yani inandırıcı gelmiyor bize bunlar

  • önyargılı yorum yapmak istemiyorum şans vermek lazım
  • iron fist in 3. sezonu gelsin bu hiç gelmesin



  • ulan allah sizi kahretmesin bu ne klişe , ne saçma sapan bir dizi olmuş la.

    hani amerika'da da böyle bol klişeli aptal saptal kahramanlık dizileri çıkıyor ama en azından onların efektleri biraz daha şekilli şukullu oluyor.

    Bildiğimiz klasik süper kahraman senaryosu, kahraman olduğunu bilmeyen kahraman, ona kahramanlığı öğreten bir örgüt ve kız. kızla aralarında nefretle başlayan bir aşk. of off ne hikaye ama ,
    o yaşlı amca da dizinin sonunda ölecek bak buraya yazıyorum.

    oyunculuklarda güzel gözükmüyor sadece o yaşlı profesör gibi olan adam(karadayıda da oynamıştı) o sağlam rol yapar gerisi çöp.

    netflix şuna para harcayacağına bütçeyi netflix türkiye dizi içerik ekibine verseydi de 3-5 sağlam dizi eklenseydi keşke.

    gerçi şimdi bu dizinin hayran kitlesine(yani çağatay fanlarına) netflix üyeliği aldırıp sağlam para kasacaktır netflix

    ne bekliyorduk ne bulduk yazık


    ve son olarak

    mahallenin sevilen delikanlısı; checked

    sokakta top oynayan çocuklara eşlik etme ; checked

    dövüş öğreten kızla yere düşüp yüz yüze gelme ; checked

    ayasofya ve arasokaklar ;checked





  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    ağır çöp klişe dolu bir dizi olacagı belli. cringe duygusunu iliklerime kadar hissettim. ergen eğlendirir.
    zaten şuan dizi için çıldıran yerli ve yabancı çağatay fanları .

    netflix'in amacı kaliteli bir iş yapmak yerine biraz da çağatay fanlarına üyelik satıp para kasalım taktiği olmuş.
  • Ben beğendim, ön yargılarımı kırdı, 1 ay sonra izlemek nasip olur umarım :)

  • Normal izledim yerli diziler kadar tuhaf bir etki verdi ama altyazılı izleyince gerçekten farklı bir etki bıraktı arkadaşlar. Yerli diziyimiş gibi bakmayınca farklı görebiliyorsunuz yani.

  • DH elitleri de gelmiş.. Herkes vizyonlu eleştirmenmiş de haberimiz yok. Abi bu nasıl bir ön yargıdır? Adamlar 2 dakikalık fragmandan dizi seceresi çıkratıyor. Sanki bir tek onlar yabancı platformlar da dizi ve film izliyorlar. Madem bu kadar iyisiniz.. yazın bir taslak,yapın sunumunuzu kahraman siz olun. Elbette eleştireceksin ama; sizin ki.. dereyi görmeden paça sıvamak.. Ve harbiden sıvamışsınız!

  • Başkası adına utanmak...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX

    DH elitleri de gelmiş.. Herkes vizyonlu eleştirmenmiş de haberimiz yok. Abi bu nasıl bir ön yargıdır? Adamlar 2 dakikalık fragmandan dizi seceresi çıkratıyor. Sanki bir tek onlar yabancı platformlar da dizi ve film izliyorlar. Madem bu kadar iyisiniz.. yazın bir taslak,yapın sunumunuzu kahraman siz olun. Elbette eleştireceksin ama; sizin ki.. dereyi görmeden paça sıvamak.. Ve harbiden sıvamışsınız!
    iyi de hazırlanan fragman bütün dizinin kabataslak nasıl bir şey olacağını , kurgusunun nasıl olacağını bize veriyor

    bir de bu bize verilen kabataslak bilgilerin hepsi bizim yıllardır izlediğimiz artık kusma noktasına geldiğimiz klişeli süperkahraman konusu olunca anında insanlar da taşlar yerine oturuyor ve dizinin nasıl bir şey olacağı ortaya çıkıyor

    yani koskoca film ve dizi devi marvel'e bile insanlar ateş püskürüyorken , süperkahramanlı dizilerden bıkmışken biz kalkıp aynı klişeleri alıp bir de bunu düşük bütçeyle çekmeye çalışıyoruz

    amaç sadece çağatay fanlarının paralarını cukkalamak. Bu diziden ortaya kaliteli bir şey çıkma olasılığı maalesef çok düşük




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.