Şimdi Ara

Net, küçük oyun, uzun süre açık kalacak kasa tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar forumdaşlar..

    Özet: YouTube, sosyal medya, ufak tefek oyunlar, film-dizi izlemelik, uzun süre açık kalabilecek kasa tavsiyesine ihtiyacım var. Teşekkürler..

    Yaklaşık olarak 10 sene önce topladığım PC ram HDD takviyesi vs derken artık ömrünü tamamladı sayılır, AMD nin piyasaya girip salladığı dönemlerde almıştım. Sağolsun görevini layıkıyla yerine getirdi.
    Artık çok fazla oyun oynayamiyorum evlilik çocuk vs derken eski ilgi ve bilgi kalmadı, ufaklık YouTube da video izleyecek, TRT çocuk cizgifilmlerine bakacak, yeğenler geldiğinde zaman geçirecek, sosyal medya film dizi vs birde erkek yeğenim var, son bıraktığımda Wolfteam oynuyordu, bende oynarsam lord of the ringa red alert generals gibi strateji oyunları oynarım.. Bu ihtiyaclarima cevap verecek, dedigim gibi artık çok uzak kaldım teknolojiye, mümkünse eklemelerle beni uzun yıllar idare edebilecek sistem tavsiyesi istiyorum sizlerden. 21" monitörüm var, sadece kasa ihtiyacım var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ryzen 2200g apu

    Asus b350k prime

    G skill ageis 3000mhz 8gb ram



    Bence bu en ideali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece dediğiniz tarzda eski oyunlar oynanacaksa harici ekran kartına gerek yok bence apu sistem toplamak daha mantıklı ryzen 3 2200g li 4+4 8 gb ram li bilgisayar çok rahat işinizi görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısından bana da lazim. Oyun olarak lol pes FM genel hattıyla dizi film izlemek gibi kullanılacak mini formatında bir kasa toplamak istiyorum.



    2bin altı tavsiyeler bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem 2200 veya 2400 apusunun 35 watt tdp li az enerji tüketen işlemci almanız yönünde, 7/24 çalışsa bile daha az enerji harcar, daha az ısınır.
    https://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMD-Ryzen-GE-serisi-geliyor.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grkwnxs

    Sadece dediğiniz tarzda eski oyunlar oynanacaksa harici ekran kartına gerek yok bence apu sistem toplamak daha mantıklı ryzen 3 2200g li 4+4 8 gb ram li bilgisayar çok rahat işinizi görür.

    Apu a7850 ddr4 tabanlı 8gb ram

    Gibi tavsiyeler aldım hocam ama dediğim gibi terimler çok değişmiş hakim olamıyorum konuya. CPU gpu vardı bizim zamanımızda ;)

    Yukarıdakilere bakarak anakart işlemci ram kasa marka model tavsiyeniz ne olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aradığın sistem bu.

    Net, küçük oyun, uzun süre açık kalacak kasa tavsiye
  • jackall mete kullanıcısına yanıt
    Değil, yeni ryzenlerin sense m.i. tablosu daha doğru. Eski sistemlerdeki gibi undervolt yapın diye diye göbeğimiz çatlamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.