Şimdi Ara

nereden alsam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S2 i9100 telefonu uzunca bir süredir almayı plAnlıyordum elime nakit geçti ve sipariş vermeye karar verdim fakat kafamda birkaç soru işareti var. Telefonu nereden alsam bilmiyorum. Garanti konusunda bana sorun yaşatmayacak sağlam bir yerden alayım diyorum ama fiyatlarıda çok uçuk yerler var. Seçeneklerim şöyle.

    androidtelefonlari.com
    İthalatçı garantisi var (sanırım) ekstradan kendi kurdukları servislerde tamir yapıyorlar. Site hakkında minimum seviyede olumsuz yorum gördüm herhangi bir şikayeti kısa sürede çözmek için ellerinden geleni yapmışlar.
    Fiyat: 1.184,00 TL (Havale)

    webdenal.com
    Distrübitör garantili olduğu belirtilmiş. Arayıp bilgi almadım henüz. Daha önce alışveriş yapmış ve hızlarından memnun kalmıştım ama 20-30 liralık bir üründü zaten. sikayetvar.com'da belirtilen şikayetleri ellerinden geldiğince çözmüşler aşırı şikayet yok.
    Fiyat: 1.319,95 TL (Havale)

    hepsiburada.com
    Distrübitör garantili. Siteyi birçoğunuz biliyor zaten. Zaman zaman aksaklık yaşatsalarda bana hiç denk gelmedi umarım gelmezde.
    Fiyat: 1.459,00 TL (Kredi kartı ile 12 Taksit)

    Kafam baya karıştı allak bullak oldum hatta. İlk sitede distrubitör garantisi olmadığını varsayarak kendi garanti koşullarında minimum 150-200 lira fiyat farkıyla satıyorlar. Kendi garantilerinin iyi çalıştığına dair söylenenler var. Fakat cihaza onların attığı root dışında kendim müdahale ettiğimde garanti geçersiz kalıyor. Aynı işlemi diğer sitelerden yaptığım alışverişlerde de root sonrası garanti konusunda sıkıntı çekerim biliyorum fakat androidtelefonlari.com kendi garantisini verdiği için biraz riskliymiş gibi geliyor. İki gün sonra ekranında bir problem yaşarsam iade değişim vs. konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Distrübitör garantili üründe iade garanti değişim süreci nasıl işliyor? Daha önce bir ithalatçı garantili telefonda başım yandı çöpe attım telefonu. İki ucu hoklu değnek hesabı şuanda durumum



  • Bi el atın arkadaşlar kafam karmakarışık konuyu başka yere açıyorum yine cevap yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.