Şimdi Ara

Nereden almalı soyut ve somut ayakkabıdan 3D materyala kadar her şey

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aradığınız Her Şey Tek Noktada: Nereden Almalı?

     

    Nereden almalı, 3D tasarımları, elektronik ürünleri, küçük ev aletlerini, ev & ofis & bahçe mobilyalarını, freelance hizmet veren grafik tasarımcıyı, yazılımcıyı ve sosyal medya danışmanını kısaca ihtiyacınız olan her türlü ürün ve hizmeti pratik bir şekilde, uygun fiyata bulabileceğiniz yeni nesil online pazar yeridir.

    Nereden Almalı?

     

    Nereden Almalı? ,sorusunun tüm cevaplarını sunmaya çalışıyoruz. Freelancer olarak çalışan kişilerden, büyük markalara kadar, her kesime hitap eden hizmetler ve ürünler tek bir noktada birleşiyor. Site site, mağaza mağaza gezmenize gerek kalmadan en kısa sürede en iyi hizmet ve ürün almanıza olanak sağlıyoruz.

     

    Kullanışlı ve şık tasarımı, geniş ürün / satıcı yelpazesi sayesinde; Türkiye'nin en büyük hizmet, ürün ve freelancer pazar yeri olan NEREDEN ALMALI, her türlü ihtiyacınıza kısa sürede yanıt verecek potansiyelde ve kapasitededir.

     

    Neal Group tarafından oluşturulan Nereden Almalı, içerisinde bireysel ve kurumsal tedarikçilere, freelancer çalışanlara ortam sağlamakla beraber

    Kaizeni benimseyen, sürekli gelişen ve güncellenen alt yapısı ile teknolojik gelişmelere öncülük etmekte, bu vaziyeti NA3D, NAGAMES, NACODE, NADRONE,NACARGO çalışmalarıyla da kanıtlamaktadır. Sizde geleceğe yön verdiğimiz çalışmalarımıza katılabilir, katkıda bulunabilirsiniz.  

     

    Bir Nedeni Var!

     

    Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı pazar yeri olmasının bir nedeni var! Uygun fiyatlı ürünlerin ve güvenilir hizmetlerin bulunduğu Nereden Almalı; doğrudan alıcı ve satıcı arasındaki ticaret üzerinde güven köprüsü oluşturmakta, kişiler arası ticareti desteklemekle beraber soyut ve somut her türlü ürünün/hizmetin satışını desteklemektedir.

     

    Ürün çeşidinin ve satıcı mağaza sayısının fazla olması da, insanlara yeni alternatifler sunmaktadır. Ev,arsa, araç ya da diğer tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ortam Nereden Almalı içerisinde, hizmet/ürün sağlayıcıları ile iletişim kurabilir, dilediğiniz an tek tıkla kolayca sahip olabilirsiniz.

     

    Bu sayede hızlı alışverişin keyfini sürebilir; işlerinizi birkaç parmak hareketiyle halletmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz!

     

    Sıfır Komisyonla Sende Yerini Al

     

     

    Nereden almalı da ister freelancer, ister esnaf, ister dev bir marka olun satışını yaptığınız soyut veya somut tüm ürünler ve hizmetlerde sıfır komisyon (belirtilmemiş zamana kadar) sizi bekliyor.

     

    Nereden Almalı, Türkiye'nin en büyük pazaryeri olarak tüm ihtiyaçlarınıza akıllı ve net çözümler üretmek için geliştirilmiştir.

     

    Müjdemiz Var Tasarımcı Arkadaşım!!!! NA3D Geliyor,

    3D & 2D Materyal Sistemi

     

    Nereden almalı Türkiyenin en büyük yer sağlayıcısı olarak 3D materyal yapımcılarına kategori açtı.Sadece kategori mi?

     ÇOK YAKINDA NA3D ile tek başına özerk bir sistem olarak yayın hayatına geçecek. Lets Play işbirliği ile global yayına başlayacak NA3D için hemen rez alın. 

    Oyun yapımcıları, model ve materyal tasarımcıları, girişimciler artık tek bir yer sağlayıcısında buluşup şahıslar arası ticaret gerçekleştirebilecekler. 

     

     "Ya Bırak Arkadaş Model Felan Satılmıyor" DEMEYİN!!

    O Halde NAGames İle Paydaş Ol.

     

    Modellerinin satılmadığını düşünüyorsan senin için bir yeniliğimiz daha var. Yeni bir sistem oluşturuyoruz. NA3D içerisinde satılmayan modeller NAGames ile hayat bulup Steam pazarına giriyor. Dilersen modellerini projelere vererek paydaş olabilirsin. 

    Çok Yakında NAGames aktif olacak. Rez almayı unutma.....

     

    FREELANCER, HİÇ BU KADAR ÖZGÜR OLMAMIŞTI...

     

    Biliyoruz. 

    Çalışmalarından vergiler ve yer sağlayıcı komisyonu düşünce sana %30'dan fazla kalmıyor. Bu noktada haksızlık olduğunu düşünüyorsun. Sana katılıyoruz.

    NA3D ve NAGames içerisinde komisyon oranları belirsiz bir tarihe kadar %0 olarak ayarlandı. 

     

    GELECEKTE NELER OLACAK? 

     

    Proje ve çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Sürekli gelişiyor ve geliştiriyoruz. Sistemlerimizi birbirine bağlayarak yeni bir ağ oluşturuyoruz.Gelecekte ışık görüyoruz ve aşağıdaki projelerimizi hızlandırıyoruz.

     

    NACODE  NADRONE  NACARGO

     

     

      

      SORU & ÖNERİ & İŞBİRLİĞİ İÇİN:

      E-Mail: info@neredenalmali.net

    Web: https://neredenalmali.net/








  • 404 diyor .

  • site girişindemi ?


    neredenalmali.net diye aratırsan çıkar bir kaç gün içinde işlerimiz bitmiş tamamen kullanıma açık olacağız

  • limbesh kullanıcısına yanıt

    hocam 3D ye felan girmeye çalışıyosanız kayıt olmanız gerek şu an hala düzenleme aşamasında bazı şeyler 1 hafta içinde tamamen aktif olucaz

  • Lets play L kullanıcısına yanıt

    evet na3d tıkladım ve çıktım, ileride tekrar bakacağım, hatta kayıt olup bitmiş modellerimi koyabilirm, iyi günler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.