Şimdi Ara

Nerede hata yapıyorum? Görüşlerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var. 5 aylık spor maceramdan sonra 1 ay ara vermek zorunda kaldım. Başlarda 123.7 kiloydum, 104.3 kiloya kadar da düşmeyi başarmıştım. 1 aydır spor yapıyorum başladığımda 106.1 kiloydum, az önce tartıldım 110.2 kilo geldim. Yediklerime fazlasıyla dikkat ediyorum. Haftada 3 gün 1 saat ağırlık + 15 dakika karın egzersizi, 3 gün de P90X3 cardio(30dk) egzersizlerini yapıyorum. Tüm bunlara rağmen kilo almaya devam ediyorum. Öncesinden bu antremanların yarısını yaparak 20 kiloya yakın verdim, şimdi kilo alıyorum. Örnek yemek tablosunu da bırakacağım, sizce nerede hata yapıyorum?(Ağırlık antremanlarında bcaa, sonrasında protein tozu ve creatin kullanıyorum).(Spora her sabah saat 10'nda başlıyorum)

    Kahvemi sabahları antremandan yarım saat önce içiyorum.

    Son 1 aydır bu anlattıklarımın dışarısına kesinlikle çıkmadım. Nerede hata yapıyorum bulamıyorum. Öncelikli amacım şu göbekten kurtulmak, ancak geriye gidiyormuşum gibi hissediyorum motivasyonum düşüyor.


    Nerede hata yapıyorum? Görüşlerinize ihtiyacım var.







  • Dostum selamlar, bu sorununu çözmek çok basit.Vücudun belli bir randımana alışıyor ve şaşırtman gerekiyor ki tepki versin.3000 kalori ihtiyacın varsa 2000 al hala alıyomusun düşür dene, vermeye başladığın an ise o düzende devam et.Belli bi yerde kilo verme durucak durduğu anda vücudu şaşırt bir iki gün kötü beslen veya sabah yediğini akşam ye akşam yediğini sabah ye gibi.


    Bütün olay vücudu şaşırtmayla ilgili.

  • Kalori alımını ayarladıktan sonra vermen lazım, eğer veremiyorsan bir sağlık sorunu olabilir. Pratik çözümlere gelirsek, günlük kalori ihtiyacını hesapla ve 500 kalori eksiğini al. Kilo verdikçe günlük ihtiyacın düşecektir, ona göre kalorini tekrar revize edip yola devam et. Kalori açığını oluşturmaya da gayret et, daha fazla hareket ederek vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.