Şimdi Ara

Neden PS4?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba.

    Bende yeni bir konsol almanın arifesindeyim.
    Hali hazırda xbox 360 jtag li kullanıyordum ama değiştirmek ve online oyun oynamak adına konsolumu değiştirmeye karar verdim.

    xbox one hiç aklımda yok PS4 almak istiyorum.

    omu iyi bumu iyi tartişmasından ziyade aklıma taılan bir soru var.

    ikinci el forumuna ve başka ikinci el satan forumlarda dolaştığımda neden insanlar sürekli ps4 satıp xbox ona dönüyorlar hiç xbox ona satıp ps4 e takas eden yok. bunun sebebi nedir?

    hatamı yapıyorum ben ps4 alırken?

    cevaplarınız için çok teşkkür ederim.

    Not: lütfen bu konuyu polemiğe girmek için açıldı sanmayın gerçekten kafama takılan bir soru.



  • Boyle bir soru olmaz bence.
    Ben Sony nin exclusive leri icin aldim sanada hitap exc oyun varsa alir gecersin bunun öyle zir bi sebebi olmaz oyun konsolu iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma takılan bir soru bu sadece alan daha sonra satmış veya satıcak olan sebebini yazar diye düşündüm.

    Her açılan konuyu xbox sony kavgasına dönüşmesin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda ben de ps4 aldım sebebi ise Türkiye'de daha çok bu konsolun tercih edilmesi ve kolayca topluluklar bulunmasaydı. Aksi halde xboxı tercih ederdim. Xboxın hem arayüzü hoşuma gidiyor hem benim için Halo etkeni var.

    Onun dışında yok şu cihaz daha güçlü yok 900p çalıştırıyor pek umursamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HajHaj

    Yakın zamanda ben de ps4 aldım sebebi ise Türkiye'de daha çok bu konsolun tercih edilmesi ve kolayca topluluklar bulunmasaydı. Aksi halde xboxı tercih ederdim. Xboxın hem arayüzü hoşuma gidiyor hem benim için Halo etkeni var.

    Onun dışında yok şu cihaz daha güçlü yok 900p çalıştırıyor pek umursamıyorum.

    İnanın o benimde umrumda değil yok o bilmemkaç p yok bu 900p ilgilenmiyorum ben eğlence kısmındayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol oyun için alınır. Sidik yaristirmak için değil. O yüzden sevdiğin begendigin oyun hangi konsolda ise alirsin o konsolu o oyunu oynarsin. Millet deli emulatör kurup eski oyunlari oynuyo, grafige hic aldirmadan. Eger grafik önemli olsaydı dreamcastin sony ve ps1i batirmasi lazımdı. Ama tam tersi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtbecer

    Konsol oyun için alınır. Sidik yaristirmak için değil. O yüzden sevdiğin begendigin oyun hangi konsolda ise alirsin o konsolu o oyunu oynarsin. Millet deli emulatör kurup eski oyunlari oynuyo, grafige hic aldirmadan. Eger grafik önemli olsaydı dreamcastin sony ve ps1i batirmasi lazımdı. Ama tam tersi oldu

    Dediğim gibi geafikte vs depilim hiç umurumda olmaz vakit geçirsin eğlence olsun yani bana sıkıntı değil. Merak ettiğim bu yukarıda yazdığım gibi xbox ikinci eli yok ama ps4 satıp xbox alan çok merakım bundan başka biley değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 ün satıldığına denk geldim ama XO ya dönüldüğünü görmedim. En azından DH 2. el kısmında. Adam PS4 alıyor, korsana alışmış, konsol kırılmamış, para vermek gücüne gidiyor, 2-3 ay dvd oynatıcı gibi TV nin altında duruyor, satmaya karar veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpalp84

    PS4 ün satıldığına denk geldim ama XO ya dönüldüğünü görmedim. En azından DH 2. el kısmında. Adam PS4 alıyor, korsana alışmış, konsol kırılmamış, para vermek gücüne gidiyor, 2-3 ay dvd oynatıcı gibi TV nin altında duruyor, satmaya karar veriyor.


    Şimdi okuyorum 2. El kısmında en az 2 tane gördüm. Kaldıki verdiğiniz cevap çok öantıklı ama xbox içinde olay aynı şuan onlarde paralı oyun almak zorundalar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu xbone doğru dürüst alanda yokki satanda çok olsun.Daha 1 aymı ne oldu haberine koskocaman Teknosa satışa sunulduğundan beri tüm Türkiyede 6 adet satıldığını duyurmuştu mağazalarında.

    Büyük ihtimal sebep budur.PS4 satan çok ama alan inan daha fazladır.

    Neden ps4 soruna yanıtım ise ex oyun fazlalılığı ve kalitesidir. Geçtiğimiz nesilde x360 da olupda pc ye çıkmayan dişe dokunur bi forza vardı galiba.ps3 teyse klasik olarak hemen gowlar mgs uncharted serisi gt serisi

    vs diye sayar gidersin...
  • Eve yakın teknosa var. Ara sıra giderim. 30 kutuya yakın XO dan silindir gibi kula yapmışlar. Yav arkadaş geldiği gibi duruyor XO. Ama Ps4 cayır cayır satıyor. Ps3 bile satıyor
  • xbox one almak isteyen buraya başlık açmasın.
  • cannburak kullanıcısına yanıt
    grafikte gözün yoksa senin için hiç önemli değilse umrunda bile deilse ki yazından bunu anlıyorum, ps1 öneriyorum sana zelda oynarsın
  • forumda 1000 tane konsol sahibi varsa 700-800'ü PS4 sahibi.PS4 alan daha çok olunca otomatik olarak ikinci ele düşende PS4 oluyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

    grafikte gözün yoksa senin için hiç önemli değilse umrunda bile deilse ki yazından bunu anlıyorum, ps1 öneriyorum sana zelda oynarsın

    Atarlı giderli olmaya gerek yok kardeşim. Ben sizin gibi yok 1080p olucak yok bu olucak diye başkalarıyla sidik yarıştırıcak yaşı çoktan geçtim. O yüzden o tür özelliklerine bakmıyorum. Yukarıdaki yazıda hangi söz seni bukadar etkiledide buladar atarlı davranıyosun ? Ben eğlence için oyun oynuyorum evli barklı adamım sadece ikinci elde bu tür değişimler olmuş merak ettim sordum. Atarlı olmanın bir anlamı yok yani!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4, %40 ve üstü oranda, daha hızlıdır.
    Ve tabii, 2015 yılında bomba exclusive'ler gelecek.

    Xbox One alacaksanız, Amazon'daki 350 dolarlık paketi düşünün. TR'den alınmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.