Şimdi Ara

Neden Preo Araç Kamerası AlmaMAlısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Size TeknoSA'nın kendi markası olan Preo'nun araç içi kamerasını neden almamanız gerektiğini söylemek için bu başlığı açıyorum. Zira ben 100 liralık fiyat etiketiyle aldım ve hiç memnun değilim.

    Ürün kutusunun üzerinde yazan bilgilerin doğruluk payı yok.

    170 derece görüş açısı olduğu iddia edilen ürün, burnunun ucunu dahi görmekte çok yetersiz. O kadar yetersiz bir açısı var ki, kaputun tamamını almakta bile başarılı olamıyor. Karşılaştırma olması açısından size 170 derece açıda bir görüntüyü ve sonrasında Preo ile çekilmiş görüntüyü yan yana koyuyorum. Siz karar verin. Aracın silecek suyu çıkışlarının bile sadece tekini görebilen bir kamera! Hem de eski model 3008 (Ön camı bilen bilir) aracın camının en üst, en geri noktasında yerleştirilmiş olmasına rağmen! (Not olarak; ayarlarında açı genişlemesi için bir yer yok. Çözünürlük düşse de artsa da açı hep aynı. Ayrıca kestiğimi düşünmemeniz için oynatıcı görüntüsüyle beraber ekran görüntüsünü ekliyorum.)

    İkinci olarak; SD kart girişi var denilen cihazın aslında teorik olarak evet SD kart girişi var, fakat microSD kart olduğunu açık bir şekilde belirtmemişler :) Bu kadar zor bir şey olmamasına rağmen neden böyle saçma bir şey yapılmış, büyük SD kartların görseli üzerine konmuş anlamıyorum. Benim gibi elinizdeki karta güvenip de sonra tekrar masraf etmeyin.

    Bu arada full HD kayıt dediği şey de çoooooook kaliteli(!) gerçekten. Görselde eklediğim video full HD çözünürlükle çekildi.

    Umarım siz de benim gibi bu hataya düşmezsiniz.

    İyi forumlar...

    170 derece açı (Normalde)
    Neden Preo Araç Kamerası AlmaMAlısınız
    170(sözde) derece açı (Preo'da)
    Neden Preo Araç Kamerası AlmaMAlısınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre220 -- 30 Haziran 2018; 13:47:3 >







  • Deneme
  • Arkadaşlar selamlar,

    Sizler için teknosada bir çekim denemesi yaptım. Ben a101 den aldığım pirhana bile bundan çok çok kaliteli.

    Buyrun kararı siz verin. Diğer videolarımda pirhana görüntüsü de var.

    https://youtu.be/HrNxM0c__us
  • çok feci rezil bir görüntüsü var alınacak kameralar arasında go pro tek gecerim
  • Bende o hataya düştüm aldım. Hiç memnun değilim. Sürekli donma oluyor. Reset atmak gerekiyor. Hafızası doldumu boşmu bilemiyorsun sürekli format atmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlattıgım için kusura bakmayın..

    kamera 85 tl için oldukca iyi. bilgisayarda izlediğinizde gündüz cekimleri oldukca güzerl plakalar net renkler iyi. gece 500 liralık cift kameralı cihazım var on da da camur gibi ısıksız ortamda.

    ben gayet memnunum, 1 yıldır bir kere cok fazla lock dosyası kaydettiği için kayıt yapmadı, pcye takıp hafıza kartını sildim sorun kalmadı. 32 gb yazma hızı iyi bir samsung evo plus güzel iş görüyor..

    tavsiye ederim (fiyata göre)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.