Şimdi Ara

NEDEN KIZLAR DA BİZE YAZMIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben söyleyeyim..

    aşırı/üst düzey yakışıklı değilizde ondan.

    en bakımsız/şişko/kısa boylu kıza günde onlarca dm geliyor çünkü secicilik yok erkeklerde

    kızlarda çirkin ve ortalama tiplerin zaten cepte oldugunu bildiginden sadece üst düzey erkekleri arıyor ve onlara ne dmler atıyolar ne dmler..

    eğer tipsizseniz ve bir kız size yürüyorsa ya paranız vardır yada saglam statülü bir işiniz.



  • Bence alakası yok, onlarda ego var o yüzden. Hele ergense yandın, bir erkeğe ilk mesajı attıysa arkadaşları arasında yokluktaki kezban olur.

    Türkiye de kızın yürümesi 25+ yaşlardan sonra başlar, o da ortalama bir tipe sahipsen ve bakımlıysan, şiven yoksa illa ki olur

    -Şahsi görüşüm arkadaşlar, yüklenmeyin
  • Yazıyorlar?

    (Ultra yakışıklı, zengin değilim zaten oyle olanları havada kaparlar sokakta zor yurur oyle adamlar :d)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede ve ünide, çalıştıgı yerde vb ortamı olanada yazabilirler onu unuttum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 21 Mayıs 2020; 0:55:35 >
  • Ciddiyim lisede kızların bana yazdığı çok oldu.Ben istemediydim


    Ne demiş şair; beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez
  • Çekici bir özelligini bulurlarsa yazarlar.
  • Frikik veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim her kızın bi aradığı tip var bazı kızlar ünlülerle popüler insanlarla en yakışıklılarla takılma peşinde bazı kızlar ortalama tip ama sadık birisine arıyor yani her kızın grubu farklı kızın ne aradığına bağlı bazı kızlar zekaya önem veriyor yani işine üni bölümüne bakar bazı kızlar sadece tipe bakıyor işte kızın ne aradığı önemli her kız tipe bakmıyor
  • Yazacak zamanlari yokta ondan.Habire sizede msj gelse, telefonlariniz susmasa sizde kizlara yazamazdiniz.

    Ayrica kizlar kendi kendilerine cok mutlular Bir erkege ihtiyaclari yok.Birbirleriyle sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar konusup bitiremedikleri konulari var.Biz olsak naber kanka iyi kanka senden iyi be takilioz oyle iste iyi hadi goruruz der kapatiriz.Onlar bir olay anlatacak o olayin taaa 3gun oncesinden basliyorlar anlatmaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la amma abartıyirsunuz ya alt tarafı 250gram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim tamamen iş sende bitiyor. Çok çok çirkin değilsen eğer Çene denen tek şey her gruptan kızların en az yarısını ayarlamaya yarıyor. Kızlar sosyal çevresi geniş, hedefleri doğrultusundaki şeylerle meşgul olan, birazcık gözleri fıldır fıldır dönen, bak burası çok önemli yakın çevresi tarafından bu özellikleriyle bilinen, instagram takipçisi en az 1k olan(bu kızların seni seçmelerinde önemli rol oynar hakkında bilgi verir) kızların isteğine göre değil, kendi istediğine evet ve hayır diyebilen, hayvanlara vb şeylere ilgisi duyan, he birde kızların canını yakmasıyla biraz nam salmış birilerini seçerler. Unutma kızlar av peşindeyken arkadaşlarının çevresini kullanır ve arkadaşlarından seçtiği kişiler hakkında bilgi toplar sonra yazar. Bak sakın beni yanlış anlama egoist birisi olmadım hayatım boyunca, konuda ilgimi çekti birkaç bişi ekliyim diyipte geldim durum şöyle : eskiden ben şuanki gibi kendime değer verip türlü pahalı saatler ve parfümler kullanan sempatik ve yakışıklı biriydim. Fakat çevrem yoktu. Şuan yaşım 24 minyon tipli biriyim ama özgüvensiz pısırık biri değilim diğerlerinin aksine buna çok önem verdim ocakta 25 olucam inş ve Bi firmada halkla ilişkiler uzmanlığı yapıyorum. Yakışıklı ve sempatik, kendime değer veren biri olduğumu belli etmeme rağmen iş hayatımdan önceki hayatımda, bu özelliklerimin bana şuanki kadar gerek tek tük iş görüşmelerinde(işe girme işleri değil) gerek sosyal hayatımdaki arkadaş çevremde hiç bu zamanki kadar yararı olmamıştı. Uzun lafın kısası, bunu kendimden bilerek söylüyorum ; statün yoksa ergen olmayan kızlarda nekadar yakışıklı olursan ol sempatik olursan ol, hiç bir işe yaramaz. Kız mantığı şöyle çalışır ; EGO kasmak istiyorum, bunun için benden yüksek statü ve özelliklere sahip bir erkek bulmalı ve çevremdede bu şekilde bilinmeli ve bilinç kasmalıyım. Daha sonra bakarım keyfime. Yani kızlar ateş bulsa çakmak ister, bal bulsa kaymak ister. Ergen olmayan bir kız mantığının duygularının önüne geçmesine izin vermeyerek bazı şeylerin farkında olarak hareket edendir. En doğrusuda bu zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • basit dünya kadar malın olacağına fındık kadar camın olsun 1 kıza türkiyede en az 50 kişi yazıyordur dolayısıyla kızların burnu burnu ve ego su tavan yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lolyoucsgo

    Kardeşim tamamen iş sende bitiyor. Çok çok çirkin değilsen eğer Çene denen tek şey her gruptan kızların en az yarısını ayarlamaya yarıyor. Kızlar sosyal çevresi geniş, hedefleri doğrultusundaki şeylerle meşgul olan, birazcık gözleri fıldır fıldır dönen, bak burası çok önemli yakın çevresi tarafından bu özellikleriyle bilinen, instagram takipçisi en az 1k olan(bu kızların seni seçmelerinde önemli rol oynar hakkında bilgi verir) kızların isteğine göre değil, kendi istediğine evet ve hayır diyebilen, hayvanlara vb şeylere ilgisi duyan, he birde kızların canını yakmasıyla biraz nam salmış birilerini seçerler. Unutma kızlar av peşindeyken arkadaşlarının çevresini kullanır ve arkadaşlarından seçtiği kişiler hakkında bilgi toplar sonra yazar. Bak sakın beni yanlış anlama egoist birisi olmadım hayatım boyunca, konuda ilgimi çekti birkaç bişi ekliyim diyipte geldim durum şöyle : eskiden ben şuanki gibi kendime değer verip türlü pahalı saatler ve parfümler kullanan sempatik ve yakışıklı biriydim. Fakat çevrem yoktu. Şuan yaşım 24 minyon tipli biriyim ama özgüvensiz pısırık biri değilim diğerlerinin aksine buna çok önem verdim ocakta 25 olucam inş ve Bi firmada halkla ilişkiler uzmanlığı yapıyorum. Yakışıklı ve sempatik, kendime değer veren biri olduğumu belli etmeme rağmen iş hayatımdan önceki hayatımda, bu özelliklerimin bana şuanki kadar gerek tek tük iş görüşmelerinde(işe girme işleri değil) gerek sosyal hayatımdaki arkadaş çevremde hiç bu zamanki kadar yararı olmamıştı. Uzun lafın kısası, bunu kendimden bilerek söylüyorum ; statün yoksa ergen olmayan kızlarda nekadar yakışıklı olursan ol sempatik olursan ol, hiç bir işe yaramaz. Kız mantığı şöyle çalışır ; EGO kasmak istiyorum, bunun için benden yüksek statü ve özelliklere sahip bir erkek bulmalı ve çevremdede bu şekilde bilinmeli ve bilinç kasmalıyım. Daha sonra bakarım keyfime. Yani kızlar ateş bulsa çakmak ister, bal bulsa kaymak ister. Ergen olmayan bir kız mantığının duygularının önüne geçmesine izin vermeyerek bazı şeylerin farkında olarak hareket edendir. En doğrusuda bu zaten.
    Bro kızlar kızlarla takılan erkekleri sevmiyor ben konuştuğum kızlara geçmişimdeki kızlardan bahsedince veya çok kızla konuştum diyince kaçıyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Yaş belki 25 yaşından sonra artar ama bütün yıllarda kızlar sana yürür
    Çok yaşadım, çok yaşanıda vardır
    size olmuyor diye kimseye olmıcak diye bir şey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

    Yaş belki 25 yaşından sonra artar ama bütün yıllarda kızlar sana yürür
    Çok yaşadım, çok yaşanıda vardır
    size olmuyor diye kimseye olmıcak diye bir şey yok
    Hocam kızların yürüdüğünü hiç görmedim daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Ben kendimi yakışıklı sınıfına koymuyorum, ama şimdiye kadar 27 yaşındayım ve hayatımın her evresinde sevgilim oldu.

    Yine üstte yazdığım gibi "Bence"

    Benim yaşadığım coğarafyada, benim görüşüm; 25 yaşından sonra türk kızları aile baskısından biraz daha kurtuluyor, daha cesur davranıyorlar. Yani online da bile bu böyle. Vay efendim ben erkeği eklemem gibi şeyler azalıyor, egolu olanlarının egosu azalmaya başlıyor.
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Güzel his, valla hiç beklemediğin ortamda bile yanına geliyorlar seninle konuşmak istiyor falan
    sonra işler yürüyor :D
  • Aşırı/üst düzey yakışıklı değilim ama gayet yazıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

    :) Ben kendimi yakışıklı sınıfına koymuyorum, ama şimdiye kadar 27 yaşındayım ve hayatımın her evresinde sevgilim oldu.

    Yine üstte yazdığım gibi "Bence"

    Benim yaşadığım coğarafyada, benim görüşüm; 25 yaşından sonra türk kızları aile baskısından biraz daha kurtuluyor, daha cesur davranıyorlar. Yani online da bile bu böyle. Vay efendim ben erkeği eklemem gibi şeyler azalıyor, egolu olanlarının egosu azalmaya başlıyor.
    hangi cografya hocam ora adam izmirde yaşıyor biz içanadoluda yaşıyoruz kız 27 yaşında abim izin vermez diyor sen cografya diyosun ben izmirde antalyada yaşasam foruma girecek vaktm olmazdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.