Şimdi Ara

NEDEN ALIŞVERİŞ SİTELERİNİ KULLANIYORUZ !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR,

    ALIŞVERİŞ SİTELERİNİN HİZMETLERİ KONUSUNDA O KADAR ÇOK ŞİKAYET VAR Kİ,HERKES BU KONUDAN DERTLİ.
    YA SİPARİŞ EDİLEN MALZEME ELLERİNDE YOKTUR,YA DA AYRI BİR SORUNLARI VARDIR.HEMEN BİR ÖZÜR MAİL İ ATIP OLAYDAN SIYRILIYORLAR.GARANTİLİ VE SAĞLAM ÇALIŞAN İNTERNET ALIŞVERİŞ SİTELERİ DE VAR.

    DURUMUN BU OLDUĞUNU BİLDİĞİMİZ HALDE NEDEN HALA HEPİMİZ BU SİTELERDEN ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ???

    YAKINIMIZDA BULUNAN BİR MAĞAZAYA GİDEREK VE GÖREREK ALMAK DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ SİZCE???YADA BUNUN İÇİN ZAMANIMIZ YOK VE AYAĞIMIZA GELİYOR DÜŞÜNCESİYLE Mİ HAREKET EDİYORUZ?

    BENCE İNTERNET SİTELERİ ARASINDA UÇURUM KADAR FİYAT FARKI VAR.AMA İNANIN PİYASADA AYNI MALI BU SİTELERDEN DAHA UCUZA SATAN YERLER VAR.

    BENCE DAHA FAZLA KENDİMİZE EZİYET ETMEYELİM.SİPARİŞ ETTİĞİM ÜRÜN KARGODA,YARIN ELİME ULAŞIR YADA STOKLARDA YOK DİYE DÜŞÜNMEKTENSE GİDİP GÖREREK ALMAMIZ DAHA MANTIKLI GELİYOR.

    HERKESE KOLAY GELSİN...







  • Türkiye'de öyle ilçeler hatta iller var ki teknoloji ürünlerini bulmak imkansız olabiliyor. Birçok ilde bile büyük firmaların bayileri bulunmuyor. Ürün almak isteyen arkadaşlar geniş ürün yelpazesi olmayan yerlerden 1-2 ürün arasından birini tercih etmek zorunda kalabiliyorlar. İstanbul'da vb. büyük bir yerde yaşayanlar için web siteleri elbette pahalı. Ama merkezde biryerde arkadaşı akrabası olmayan kşilerin çok fazla seçim şansı kalmıyor. Ben de bir çok kez web sitelerinden alışveriş yaptım neyseki hiç sorun yaşayamadım. Bu kadar çok kişinin alışveriş yapıyorsa elbetteki fireler olacaktır. Sonuçta görerek alınan birçok mağazada bile müşteriler sorunlarla karşılaşabiliyorken. Nette bi takım olumsuzlukları göze almak gerek.

    Webten alışveriş ne onunla ne de onsuz...




  • walla ben tamamıyla volkantr19 arkadasımızın yorumuna katılıyorum..ben hayatta web den alışveriş yapmam yani prensibim öyle çünkü madurlarını gördüm yani...supremum arkadaşımızın dediğide doğru belki ikamet ettiğimiz yer mağazalara uzak olabilir ama yinede bana sorarsanız web den alıp kafamı ağrıtmaktansa uzak olan yere giderim yol parasına da kıyarım ama mağazadan alırım.ama şunu da söylemek gerekir web sitelerindeki ürünlerin özelliklerinin ayrıntılı yazılması , o ürün hakkında yorumar yazılması çok iyi çünkü kullanıcı ne alıp ne almayacağına işine hangisinin yarayıp yaramiicana karar veriyo o bağlamda web siteleri çok iyi ama alış veriş yapmamak lazım tabii bu benim düşüncem..

    herkeze bol şans
  • Bende webden alışveriş yapmam. Bu tür alışveriş sitelerini sadece ürün özelliklerini ve fiyatlarını öğrenmek için kullanıyorum. Birde en çok satılanlar listesine bakıyor,ona göre karar veriyorum. Tabi ürün yorumlarıda aydınlatıcı oluyor benim için....
  • Ben internet sitelerinden alışveriş yapıyorum. Yaşadığımız sorunlar genellikle tedarikle ilgili oldu.
    Neden internetten alışveriş yapıyoruma gelince tek kelime ile zaman.

    Sabah 8 de işe gidip akşam 19 da çıkıyorum. Dolayısıyla alışverişe ayıracak çok fazla bir zamanım yok. Hem karşılaştırma imkanı hem mevcut alternatifleri internet üzerinden bulmak daha kolayıma geliyor. Birde yaşadığınız şehirde bulamadığınız ürünleri bulma imkanınız var.

    Bir tane gece görüşlü güvenlik kamerası sordum samsunda bana bir fiyat verdiler inanın internette satınaldığım ürünün tam iki katı (aynı marka aynı ürün). Bu imkan varken neden internetten alışveriş yapmayayım ki.

    Sanal kredi kartı kullnanınca riskte kalmıyor.
  • bugune kadar gerek baskuda gerekse hepsiburada dan alışveriş yaptım. mkkabaoglu nun dediği gibi tedarik haricinde hiç sorun yaşamadım. tedarik sorunu yaşadığım ürünler de en fazla 1 hafta içinde elime ulaştılar. ben gayet memnunum nette alışveriş yapmaktan
  • -geniş ürün yelpazesi
    -ayrıntılı ürün bilgisi,karşılaştırmaları ve yorumları
    -en ücra yerlere bile ulaşma imkanı
    -çok sayıda karta taksit seçenekleri
    -ürünleri piyasadan ucuza bulabilme(her zaman değil tabi ki)
    -oturduğun yerden alışveriş yapabilme

    yukarıda saydıklarım internetten alışveriş yapmayı cazip kılıyor.fakat bizde hala internetten alışveriş sistemi tam olarak oturmadığı için sık sık problemler yaşanıyor.ben henüz açık arttırma siteleri hariç internetten alışveriş yapmadım.eğer yapacak olursam ürünü görmek isterim.önce gider bir dükkana ürünü incelerim beğenirsem internetten alırım.ama eğer yakınımda aynı ürünü satan bir yer varsa,biraz pahalıya da satsa hiç uğraşmam gider ordan alırım.
  • neden mi?
    1- Aynı anda birçok marka ürünü biryerde bulabiliyor ve karşılaştırabiliyoruz.
    2-Ürün hakkında ürün sahibi kişilerin yorum ve fikirlerini bulabiliyoruz.
    3-Ürün hakkında detaylı teknik bilgiye sahip olabiliyoruz.
    4-İnternet üzerindeki firmaların sabit maliyetleri diğer firmalara oranla düşük olduğu için bu ürünün
    fiyatlarına da yansıyor ve daha ucuza bulabiliyoruz.
    5-Kampanya ve indirimlerden yararlanma olasaılğımız daha yüksek.
    6-Firma sahibinin sizi psikolojik ve bazı satış kapatma yontemleri ile etkilemesinden kurtuluyoruz.
    7-Ve en güzeli ise, ürünü kapına kadar getiriyorlar

    tabi bunlar her ürün için geçerli değil. mesela internet üzerinden bir tekstil ürünü almak hiç mantıklı gelmiyor. Ama elektronik bir ürün almak çok cazip hale gelebiliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyldz -- 16 Mart 2006; 3:03:06 >




  • Benim gibi Anadolunun en ücra köşesinde olursanız mecburen webden alışveriş yapmanız gerekir .

    Daha önce hepsiburada dan alışveriş yapıyordum fakat birincisi ürünün tedarik edilip gönderilme zamanı baya can sıkıcı sürelere çıktığı için, ikincisi de sipariş verir vermez kredi kartından çekim yaptıkları için (ürün tedarik edilemeyince geri ödeme sıkıntısı oluyor) ideefixe yi tercih etmeye başladım. En güzel yanları ürün tedarik edildikten sonra kredi kartından çekim yapıyorlar (inş yanılmıyorumdur).
  • idefixee ve hepsiburada benim favorilerim
    bir iki ufak problem dışında pek sorun yaşamadım
    ödeme kolaylığı
    karşılaştırma imkanı
    vakitsizlik
    gibi durumlar yüzünde tercih ediyorum

    genelde teknolojik alışveriş yapıyorum..
  • bende ideefixe'i tercih ediyorum... Hem geniş bir ürün yelpazesi var, hemde 3 gün içinde teslimat yapıyorlar ve her sorununla detaylı olarak ilgileniyorlar. Ayrıca fiyatlarıda gayet uygun ve BONUSCARD'a peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar...
  • VE...
    bana kalırsa yakın bir gelecekte sanal alışveriş marketleri çok daha cazip hale gelecek
    o kadar hayatımızın içine girecek ki...
  • Yeni bir e-ticaret sitesi var.

    www.yeterkiiste.com

    İş Bankası iştirakine ait bi site... Dolayısıyla gayet güvenilir.
    Hem de baya iyi ürünler var. Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jodie

    Yeni bir e-ticaret sitesi var.

    www.yeterkiiste.com

    İş Bankası iştirakine ait bi site... Dolayısıyla gayet güvenilir.
    Hem de baya iyi ürünler var. Tavsiye ederim.


    ürün aldınmı fıyatları aynı digeriyle. uygun yani. Kaç günde gonderdiler? müşteri hizmetleri nasıl iyimi? hoşuma gitti gibi.?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jodie

    Yeni bir e-ticaret sitesi var.

    www.yeterkiiste.com

    İş Bankası iştirakine ait bi site... Dolayısıyla gayet güvenilir.
    Hem de baya iyi ürünler var. Tavsiye ederim.


    ürün aldınmı fıyatları aynı digeriyle. uygun yani. Kaç günde gonderdiler? müşteri hizmetleri nasıl iyimi? hoşuma gitti gibi.?
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 17 Mart 2006; 18:10:10 >
  • selamlar,
    şimdiye kadar 2 kere internet sitelerinden alışveriş yaptım.
    Bir tanesi bilirsiniz gittigidiyor!!! 2 tane parfüm aldım 2si de sahte çıktı. şikayet maili gönderdim vs vs derken ürünü geri iade ettim.
    Bir tanesi de yine hesabıma gelen bir makyaj ürünüydü ancak o da sahte çıktı.
    Şimdilerde bir fotograf makinesi araştırması yapıyorum, ilgimi çeken birşey oldu!
    İnternetten havaleli satış fiyatları, yerinde satışlardan daha ucuz! Mağazasından gidip almak isteseniz, 500 YTL lik bir ürüne 550YTL verirken, internetten sipariş verdiğinizde 500YTL gibi bir ücret ödüyorsunuz!
    Benim dilim yandı internet sitelerinden alacağımı zannetmem ama adamlar bir de kargo parası veriyorlar, üstüne de ucuz veriyorlar. Bu nasıl iş?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyhang -- 17 Mart 2006; 18:36:38 >
  • hizmet yönünden sadece belli başlı siteleri öneririm. gerçekten çok büyük fiyat farkları siteler arasında ve mağazalarda oluyo. fakat daha çok çeşit ve inceleme imkanı sağlıyor bize webten alışveriş. eğer webte birşey beğeniyorsam bunun fiyaını mağazalardada araştırıyorum fakat kredi kartlı odemelerde web ile mağaza aynı oluyo. anca peşin paran varsa mağazada indirim olayı daha kolay.
    herşeyi web ten almak mantıksız... yerine göre davranmak lazım...
  • Yanlış anlamanı istemem ama internetten alışveriş yaptığınız ürünler genelde kozmetik gibi suistimale açık olan ürünler. Ayrıca gitti gidiyor ile hepsiburada veya ideefixe konsep olarak çok farklı firmalar. Dolayısızla gitti gidiyordan değilde diğerlerinden alsaydınız o ürünleri sahte çıkma olasılığı sıfıra yakın olacaktı


    quote:

    Orjinalden alıntı: nyhang

    selamlar,
    şimdiye kadar 2 kere internet sitelerinden alışveriş yaptım.
    Bir tanesi bilirsiniz gittigidiyor!!! 2 tane parfüm aldım 2si de sahte çıktı. şikayet maili gönderdim vs vs derken ürünü geri iade ettim.
    Bir tanesi de yine hesabıma gelen bir makyaj ürünüydü ancak o da sahte çıktı.
    Şimdilerde bir fotograf makinesi araştırması yapıyorum, ilgimi çeken birşey oldu!
    İnternetten havaleli satış fiyatları, yerinde satışlardan daha ucuz! Mağazasından gidip almak isteseniz, 500 YTL lik bir ürüne 550YTL verirken, internetten sipariş verdiğinizde 500YTL gibi bir ücret ödüyorsunuz!
    Benim dilim yandı internet sitelerinden alacağımı zannetmem ama adamlar bir de kargo parası veriyorlar, üstüne de ucuz veriyorlar. Bu nasıl iş?




  • istanbulda oturuyor olsam webden hiçbirşey bakmazdım. ama diğer şehirler maalesef çok ucuz olamıyorlar mesela a610 internette 580-560 arasında değişirken burada peşin 650 ye satıyorlar.. sen olsan ne yapardın :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.