Şimdi Ara

Nebula New Era (Yeni Çağ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nebula'ya Item ve Acc Res atıldı. Sunucu bugün sıfırdan açıldı. İlk dört saat içinde 400 oyuncu olan kapasite doldu, çoğu oyuncu dışarıda kaldı. Eski tadı tekrar yakalamak için herkes denemeli arkadaşlar.

    www.nebula.web.tr

    quote:

    Merhaba,

    Nebula Ultima Online biz Staff kadrosuna çok heyecan veren bir değişim dönemine girmeye hazırlanıyor.

    Ultima Online hepimiz için bir tutku...Bu konuda tereddüt edecek kimse olmadığını düşünüyoruz.

    Her birimiz muhakkak farklı bir çok oyun oynadık ama hiçbir oyunda Nebula'da bulduğumuz birlik duygusunu, loot yaparken hissettiğimiz heyecanı, vendorumuza ilerlerken hasilat konusunda ki heyacanı yaşayamadık.

    Hep bir yerlerde bir eksiklik bulduk ve kendimizi yine bu çatı altında bulduk. Biz Staff kadrosu olarak bu heyecanın daha da canlanması, körüklenmesi için kolları sıvadık.

    Sessiz sedasız çalışmalara başladık, öncelikle istatistiksel incelemeler yaptık, detaylı istatistikler bunlar. Online süreleri, acc oyuncu incelemeri, item nicelik bitelik incelemeri, yeni sistemler ile ilgili arge ve scriptsel çalışmalar, oyuncuların acc sorunları ve nedenleri.

    Artık bizleri heyecanlandıran bu Nebula'nın yeni çağ çalışmalarını ve yapılacakları sizlerle paylaşmanın zamanı geldi.

    Öncelikle bizi bu oyuna bağlayan duygulardan önemi yadırganmayacak biri olan amaç ve tutku duysu ile ilgili yapmamız gereken bir şey olduğu konusunda sancılı bir karar verdik.

    Madem ki yeni bir çağ başlıyor, Herkesin hedefleri olmalı, tutkular yeniden alevlenmeli. Tüm karakter ve itemlar yeniden edinilmeli.

    Bu karara olumlu olumsuz bir tepki vermeden herkesin düşünmesi gereken şeyler var;

    Neler getirecek bu yeni çağ?

    1-Öncelikle şu an sahip olunan karakterleri edinmek kesinlikle zor olmayacak.

    Sunucu aktif edildikten sonraki ilk 30 gün boyunca %100 ph olacak. Snooping ve Stealing yetenekleri haricinde PH aktif olacak, Animal Taming yeteneğinde kolaylık sağlanacak. İlk 30 günden sonra zamanla skill gain düşürülecek.
    Bu sayede belki özlediğimiz ısrarla oyuna başlaması yönünde telkin ettiğimiz eski dostlarla oyun oynama fırsatı sizlerin olacak.

    2-Necromancy

    Bu yeni skill action konusunda farklı bir renk verecek.
    Sistem detaylı şekilde incelenerek gerekli tüm düzenlemeler yapıldı. Şu an testleri yapılmaya devam ediliyor. Pvp dengelerine en uygun şekilde aktive edilecek.

    3-Head Hunter (Kelle Avcılığı)

    Yeni sistem hazır, Eskiden kelle avcılığı yapmış olanlar bu yeni sistemi, ödülleri ünvanları gördüklerinde gerçekten çok beğenecekler.

    4- Sorunlardan arındırılmış yeni dönem.

    Auto map kullanımı engellendi bildiğiniz gibi. Bu ve benzeri pvp üzerinde dengesizlikler ve Ultima Online doğasına aykırı görülen bir çok unsur için ciddi çalışmalar yapılıyor. Yeni dönemde illegal program kullanan hiçbir oyuncu cezasız bırakılmayacak.

    5-Staff erişimi

    Bildiğiniz gibi Nebula Staff tarihinde hiç olmadığı kadar iletişime açık bir dönem yaşıyor.
    Bu durumun sürekli ileriye doğru gitmesi için çalışmalarımızı ve çabamız var. Yeni dönemde 7 gün 24 saat Server üzerinde Staff bulunacak şekilde düzenlenmeye çalışılıyor. Staff'a kolaylıkla skype mail vs yolardan erişilebilecek.

    6-Ceza ve yaptırımlar

    Bu yeni dönem gördüğünüz gibi bembeyaz bir sayfa hepimiz için. Kurallar konusunda çalışmalar yapılıyor. Kurallar ve işlemler konusunda kimsenin aklında bir gri alan bırakmayacak kadar net şekilde duyurulacak ve uygulamalar konusunda kesinlik olacak.

    7-Vendor Sistemi

    Bu yeni dönemde ev vendorları pvp üzerinde olumsuz etkileri ve iyi bir yerde ev konuşlandırma gibi nedenler sebebiyle tamamen kaldırılıyor. City Vendor (şehir vendorları) Sayıları serverın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde arttrılarak düzenlenecek.
    Böylece tüm evlerde bir standart olacak ayrıca site üzerinden item ve vendor takibi yapılabilecek daha stabil bir ticaret sistemi oluşacak.

    8- Bandaj Sisteminde değişiklik

    Locus/Quann dönemlerindeki bandaj sistemine geri dönülecek, warriorların tek elinden çıkarılacaktır. Poison etkisindeyken bandaj kullandığınızda hem zehir geçerek hem hp alma durumu yerine , zehir etkisini giderecek sadece.

    9- Etkinlikler

    Etkinlikler arttırılarak oyunda geçirdiğiniz zamanlarda sizlere ek bir eğlence olarak sunulacaktır. GM Topuk, Zar, PvP turnuvaları aralarındaki zamanlar uzamaksızın yapılacaktır. Etkinlikler konusunda rutin etkinlikler dışında belli periyotlarla yeni etkinlik organize edilecek. Oyunculara bu takvimle ilgili bilgilendirmeler yapılacak.

    10-Faction

    Order, Chaos Guildstoneları tekrardan oyuna eklenecek, faction savaşlarının eski tadı yaşanacaktır.

    Bizler Nebula Yeni Çağ için heyecan içindeyiz. Sizlerinde desteğiyle Nebula'yı daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tam.



  • farklı forumlarda bi kaç kez dilegetirdim buraya da yazıyorum;

    resten önce yukarda yazan 10 maddenin 6sını forumlarda dile getirmiştik. ısrarla cyanide ve aşıkları kafa tuttular, sen bilmiyorsun burası nebula dediler. 2-3 kez banlandım sadece eleştiride bulunduğum için. o zamandan beri 2 ay geçti cyanide eşek gibi de anladı benim haklı olduğumu, şimdi res ve düzenlemerle yeniden açtılar serverı.

    umarım geçmişte yaptıkları hataları tekrarlamazlar. cyanide adam kayırma ve kendini üstün görme özelliklerinden arınır ve Türkiye güzel bi uo ortamı yakalar nebula ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyckety -- 18 Aralık 2013; 8:50:57 >
  • tr sunucusunda uo oynayan adamın aklından şüphe ederim artık,lafım eski oyuncularadır 2000'lerin başında başlayanlara yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Aralık 2013; 12:05:29 >
  • vay be 400 online ha ? eskisi gibi. sınavlar bitsin gelicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 kişi faal
  • Anılarım canlandı iyi olmuş.
  • Çoluk çocuğun eline düşmüş Nebula boşuna başlayıp hayal kırıklığına uğramanın anlamı yok.Silencer varken Locus da oynadım güzel günlerdi hatıralarımın da bu şekilde kalmasını istiyorum.
  • Ne yalan söyleyeyim, ben de başladım ancak hevesim kursağımda kaldı. Şu anda acaba kaliteli bir sunucu açılır mı, diye düşünüyorum. En iyisi Ultima'yı kaldığı yerde bırakmak sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobafett

    tr sunucusunda uo oynayan adamın aklından şüphe ederim artık,lafım eski oyuncularadır 2000'lerin başında başlayanlara yani..


    Çok doğru söylüyorsun ... fakat bazen türkçe sohbet eden birilerinin arasına girip sohbet etmenin keyfide güzel oluyor...

    diğer her şey için katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avalonuo

    quote:

    Orijinalden alıntı: bobafett

    tr sunucusunda uo oynayan adamın aklından şüphe ederim artık,lafım eski oyuncularadır 2000'lerin başında başlayanlara yani..


    Çok doğru söylüyorsun ... fakat bazen türkçe sohbet eden birilerinin arasına girip sohbet etmenin keyfide güzel oluyor...

    diğer her şey için katılıyorum

    Alıntıları Göster
    tr avalon sunucusunda görev almış olmalısın imzana bakılırsa, isim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 5 Mart 2014; 11:58:46 >
  • Evet :) çok güzel zamanlardı..

    Edit : "Mikeraus" ve "Nazgul" olarak 2 defa doğdum , Britanya nın kadim topraklarında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avalonuo -- 5 Mart 2014; 15:57:05 >
  • Yaklasik 1.5 aydir ben ve arkadaslarim nebula da oynuyoruz.
    Guzel bir ortam var ve lag yok.

    Katilmak isteyen arkadaslar asagida ki linkten siteye ulasabilirler.
    Nebula UO
  • Easyuo falan calisiyormu? ona gore baslicam. baska turlu kasamam ugrasamam eski gunlerdeki gibi
  • merak ediyorum orijinal uo yu oynamak daha mantıklı değil mi hem daha fazla oyuncusu var hem de kapanma derdi yok?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avalonuo

    quote:

    Orijinalden alıntı: bobafett

    tr sunucusunda uo oynayan adamın aklından şüphe ederim artık,lafım eski oyuncularadır 2000'lerin başında başlayanlara yani..


    Çok doğru söylüyorsun ... fakat bazen türkçe sohbet eden birilerinin arasına girip sohbet etmenin keyfide güzel oluyor...

    diğer her şey için katılıyorum

    Nerede oynamalı o insanlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay1122
    merak ediyorum orijinal uo yu oynamak daha mantıklı değil mi hem daha fazla oyuncusu var hem de kapanma derdi yok?

    Şöyle söyleyeyim ben: Ultima Online'ın kendi sunucuları Sphere değil. Ancak eski oyuncular olarak Sphere'yi o kadar kanıksadık ki şahsen RunUO katiyyen oynamam. Ultima Online dediğin Sphere'dir. Keşke orijinal Sphere sunucusu olsa da girip oynasak.

    Artık bir çok kişi zaten Ultima Online'ı bıraktı. Ya başka oyunlara yöneldi ya da iş, aile gibi olgulardan ötürü vakit ayırmıyor. Şayet ben WoW'a başladım, bir süredir oynuyorum. Ancak her ne kadar çağ dışı da olsa, Ultima Online bi yerde tutkuya dönüşmüş artık. İnsanların oynayabileceği yegane sunucu da Nebula ise en azından 2-3 güne bir ya da ayda 2-3 gün girip, Ultima Online açlığını burada bastırıyor. Oynanabilecek başka sunucu göremiyorum ben. Mecburen canım çektiğinde girip, takılıyorum.
  • Arkadaşlar SOTA oynayan var mı ? bu gruptan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.