Şimdi Ara

Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar öncelikle konu anne-baba tartışması anlatacak kimse bulamadım ben de biraz acilirim diye buraya yazayım dedim. Yaşım 20 civarı evlilikle ilgili bir tecrübem olmadığı için babama nasihat falan da veremem diye düşünüyorum. Tartışma sebepleri öyle çok büyük şeyler değil asıl sebep hala-elti gibi insanların annemi gaza getirip sonrasında annemin babama patlaması. En ufak şeylerde bile mübalağa ile annemi gaza getirebiliyorlar. Babam da alttan alan biri değil pek o yüzden karşılıklı atışmalar oluyor ama insan yine de korkuyor bir anlık sinirle geri dönüşü olmayan birsey yapacaklar diye. Ben ise yaz tatiline gelmiş biri olarak onlarla kalıyorum ne yapayım sizce kendi hallerine mi bırakayım belki birkaç tavsiye veririsiniz.

    'Derdin bu olsun daha neler var' diyenler olacak haklısınız ama ben de konuşacak kimseyi bulamadım buraya yazdım kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bak kardeşim hacettepe üniversitesinde pdr okudum şimdide bir iskandinav ülkesinde hatrı sayılır bir üniversitede bimden aldığım suları satıyorum.Sana vericeğim tavsiye normalde trol olurdu ama bi aile danışmanına gidebilirsiniz
  • Bende diyordum anne babayla ilgili kim konu açacak. Onları uyaracak yaşta değilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.