Şimdi Ara

Ne idüğü belirsiz mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar bir kaç gündür karşılaştığım bir sorunu sizinle paylaşmak istedim zira ben çözüm bulamadım belki sizin başınıza gelmiştir ya da bilginiz vardır yardımcı olabilirsiniz.


    Bilgisayarımda oyun oynarken çok basit bir şekilde mavi ekran alıyorum. Hata kodu yok bir açıklama yok " Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılacak " diyerek saymaya başlıyor. Evet inandırıcı değil 2 satır açıklama ve başka bir şey yok(alta bir neden bir şey yazardı normalde). İzin verip bekliyorum ve makine sürekli aynı hata döngüsüne düşüyor ve windowsu bile açmadan tekrar resetliyor. Sorun işletim sistemi gibi duruyor bariz ama çözümü fişi takıp çıkarmak. Fişi takıp çıkarmadığınız sürece windowsu açmıyor, ister işlemciyi sökün ister rami illa o fişi çekip yükü atacaksın (varsa). Psu yeni prizler yeni yani benim düşünceme göre gelen güçle ilgili olma olasılığı çok düşük, hala işletim sisteminden kaynaklı olduğu konusunda ısrarcıyım.


    Hastamızın bariz geçmişinden bahsetmek gerekirse bu hatayı 4 gündür alıyorum. Dediğim gibi psu yeni 2 yada 3 hafta oldu alalı, en son güncellemeyi ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile, son 1 haftada herhangi bir program yüklemedim. Bios güncel, HDD ve SSD'ler %100. Yani sistemde bir değişiklik yok 1 hafta önce neyse şimdide o ama yeni bu hatayı vermeye başladı ve bende anlam veremedim ne olduğuna dair. Bazen hata oyuna girdikten 20 dk sonra veriyor bazen 6 saat oynasam tık yok. Sıcaklıklar sürekli kontrol altında (bir ihtimal dedim) 70 dereceyi gecen ısı yok. Darboğaza düşmüyor.


    Kısacası kafayı yiycem bir çözüm arıyorum  


    P.S : Belirtmeyi unuttum makine boştayken bu hatayı hiç vermedi saatlerce açık dursa da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwN -- 21 Ekim 2021; 14:58:3 >



  • sorunu mu çözmedi

  • Bende önceden böyle bir sorun yaşamamıştım mausu değiştirince bu belirsiz mavi ekran bende gitmişti klavye ve mausu değiştirip dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.