Şimdi Ara

Ne alip ne satabilirim? Ozellikle letgoda.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
40.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaslar 300 500 elhamdulillah diyecegim bir ek is ek kazanc kapisi aramaya basladim letgoda biseyler satmak geldi aklima ancak ne alip satsam?

    Once 500 e satilan x urunu 400 den alip 450 500 e satmak geldi ama imkansizmis. Adam sifiri 800 lira olan telefonun ekranini yarmis 650 den sayip elimdeki telefonla takasa girmek istiyo 1 yilda kullanmis. Cus dedim. Gitmis yaptirmis ekranini bu seferde sifiri 830 lira vatanda adam 800 liradan koymus takas edelim senin telefonla diyo. Aklim almiyo:))) cok pis sovdum orasi ayri ama ayda 300 500 kazanc zor malesef letgoda.

    Ancak buyuk sermaye koymadan ogrenci isi yapabilecegim biseyleri 5 li 10 li yada fiyatina gore belki tekli tekli alip satabilecegim bana ayda satisima gore 300 500 e varacak kar birakicak ne yapabilirim ? Telefon tablet laptop isine giriyim dedim 5 senelik laptoplari 500 600 e koyan sigirlar var sehrimde:) sahibinden al talip cikinca 100 150 karla sat isi malesef olmuyor

    Ne satsak acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • millet ölücü..bişey alırsın satamazsın stresten saçın beyazlar..bişeye 1000 lira fiyat biçiyosun adam 500 diyo..anasına sövünce sen suçlu oluyosun
  • letgo ölücü ve mezarcı mekanı beş para etmez ordan hiç bir şey satamazsın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar haklisiniz :) adam bi samsung telefon getirmis sifiri vatanda 830 lira :) kisilik fukarasi ekrani kirmis. 650 liraya koymus satamamis ekrani yaptirmis bana getirdi 800 liraya satmaya calisiyo bir sovdum anasina gormeniz lazim :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letgo, sahibinden, forum donanımın 2.eli aynı. Özellikle telefon ve Laptopta al sat şeklinde kar etmen zor. Yurt dışından çok uygun fiyata getirebilirsen ancak o şekilde kar elde edersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Let go bambaska biyer. Satilik 6-7 tane urunum var 2 tanesi telefon, bi tanesi laptop, digerleri giysi mutfak aleti falan. Adamlar msj atiyo yarin alacam diyo ertesi gun yoklar piyasada. Kac kisiyle bu sekilde anlastik hicbiride almadi. Oraya %90ı can sikintisina giriyo bisey almak icin degil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ufak bir tavsiyede bulunmak isterim. Piyasada arz talep dengesi vardır, arz arttıkça talep azalır, talep arttıkça arz azalır.

    Cep telefonu, laptop vb. düşündüğünüz şekilde kar etmeniz çok zordur çünkü çok fazla arz mevcut. Ürünü satabilmeniz için ürünün fiyatını rekabet seviyesinde düşürmeniz lazım. Tabii fiyattan bihaber birini bulup acımazsanız o başka.

    Düşündüğünüz şekilde kar etmenizi sağlayacak ürünler piyasada az bulunan ve belirli kesime hitap eden ürünler, tabiri caiz ise nokta atış yaparak alışveriş yapmak. Öyle bir ürün olsun ki sizden başka çok az kişide olsun ve o ürünü arayan sadece birkaç kişi olsun, ikiniz de ortak noktada buluştuğunuz zaman güzel bir alışveriş yaparsınız. Alıcı ürünü bulup aldığı için mutlu olur siz de kar edip mutlu olursunuz. Ancak bunun için biraz sermaye ve sabır gerekli çünkü hemen bugün alayım yarın satayım durumu olmaz.

    Cep telefonu kılıfı, hafıza kartı, şarj aleti vb. her yerde bulunan ürünleri satmaya kalkarsanız rekabetten dolayı kar elde edemezsiniz.

    Ama ayda 300-500 lira ufak gibi görünüyor ama bu seviyede iş için ciddi miktar. Ciddi zaman harcamanız gerekiyor. Bu zamanın karşılığına değer mi bence değmez. Bunun yerine mal ile değil de hizet ile kazanç aramaya çalışırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Örneğin tez yazmak, yabancı diliniz varsa çeviri yapmak, yeteneğiniz varsa makale yazmak ya da grafik tasarım işleri yapmak vb.




  • 700 tl yazdığım garantili laptopa, ekmek yapma makinesi + 100 tl teklif eden bile oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.