Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
11
Favori
47.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demo geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Aynen, Demo çıkmış.

    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1001-CUSA16547_00-NBA2K20DEMO00000
  • Demo da karakterimizi oluşturup sadece bir maç oynamak büyük saçmalık! oyun için söyleyebileceğim animasyonlar dışında bir fark göremedim ama atmosfer ve sunum mükemmel olmuş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epeydir uzak kaldım 2K'ya ama bu sene nasipse tekrar dönüş yapmak istiyorum parkelere..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA 2K20 - MyPLAYER Builder | PS4

  • Dün deneme fırsatı buldum; gerçekten MyCareer bölümünü fazlasıyla geliştirmişler, eskiden belli başlı buildler ile sürekli karşılaşırken, şimdi aynı builde denk gelme yüzdesi %5’in altında, o kadar fazla parametre var ki, sanırım asıl karakterimizi bulmak için çabalamamız gerekecek :)
  • ilk başta bende neden prelude değil de demo olarak sundular diye kızmıstım ancak gerçekten build ekranında saatlerimi harcadıgımı farkettim dün ister istemez. Release day gelene kadar oynamak istediğimiz buildleri tam anlamıyla kafamızda yansıtmamız istenmiş bunu anlayışla karşılıyorum ancak şöyle bir sıkıntı mevcut bana göre:

    istedğimz overallda oyuncumuzu test etmemiz sağlanıyor bu muazzam bir olay ancak istediğimiz animasyonları almadan 99 overall olmanın hiç bir anlamı yok ki.Ben momentum dribbleları hesitationları seçemeden 99 da olsam 60da olsam pek bir farkı olmuyor,bunu göz ardı mı ettiler bilmiyorum ama bu şekilde ben tam anlamıyla test edebilmiş olmuyorum karakterimi benim düşüncem bu yönde.Tier 3 dribble movesları kullanmadan 99 overall test etmemin hiçbir anlamı yok açıkçası.
  • MrAktacir kullanıcısına yanıt
    Ben denemedim, videoları izledim. Karakteri bu denli detaylı oluşturmak çok güzel olmuş bence. Genelde şuta yöneliyor herkes izlediğim kadarıyla. Bir an önce 6 Eylül olsun da şu oyunu oynayayım diye bekliyorum. İlk defa bir oyuna gün sayıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aarda

    Grafik bazında ufak degisiklikler olsa da oynanış bazında ciddi değişiklikler mevcut.Oyunu oynayan büyük bir kesim myplayer oynuyor zaten geri kalan da myteam.Play now veya diğer modlarda oynayan oyuncuların isteklerini bu yüzden biraz kulak arkası yapıyorlar.Myplayer kısmında yıllardır beklenen şeyleri tam anlamıyla sunuyorlar üstüne yukarıda yazdıgım ciddi oynanış değişiklikleriyle beraber epey iyi olacak gibi duruyor.

    Yanlıs anlasılmasın ben neden eklemediklerine veya cok onem vermediklerine değinmek istedim.En basit örnek fifa juventusun lisansını bu sene kaybetmiş olsa bile insanlar ultimate team oynadığı için juventuslu herhangi bir oyuncu yerine x bir takım ismi yazması cok onemli olmuyor.

    Alıntıları Göster
    Oyuna 2 senede bir düzenli olarak klasik takım ekliyorlar bu gelenekleri bu sene de 6 yeni klasik takım eklediler ama ısrarla bilerek Kobe’nin en iyi Lakers dönemini eklemiyorlar . Yani bu MyPlayer moduna önem vermeleriyle alakalı bir durum değil .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu animasyonu ilk defa gördüm baya iyiymiş:)

    https://www.youtube.com/watch?v=g6NEiwSQ8SQ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Bu 2KSports'un yapımcıları tarafından Kobe nefreti resmen gözler önüne sermesi artık gerçekten midemi bulandırdı . LeBron'un daha hala henüz aktif basketbol oynarken tüm takımları yayınlandı heleki 2016 Cavaliers zaten daha yeni bir takım o bile verildi , Kobe'nin 2009 - 2010 Lakers'ını ısrarla klasik takımlara koymuyorlar . 2001 ve 2004 Lakers'ını da bunlar koymazdı ama Shaq ve Lakers taraftarının gözüne sokmamak için lütfen koymuşlardır . 2004 Lakers'ını lütfedip zorla 2K18 oyununda koymuşlardı onu da belirteyim . 2017 Kobe Legend kapağına koyup bir tane Prime Kobe takımı olmamasından durumun vahim olduğu belliydi 2K20'e geldik insanların o kadar şikayetlerine isteklerine rağmen bilerek ısrarla Kobe'nin en iyi dönemi olan 2009 - 2010 Lakers takımını eklemediler . Olay oyuncu lisansıyla alakalı değil onu da açıklayım örneğin 2005 Spurs'üne gelin , 6 oyuncu lisanslı gerisi lisanssız yani 6 oyuncu lisanslı olunca takıma ekleyebiliyorsunuz . Zaten o Lakers takımındaki 2009 Lakers dersek Kobe,Gasol,Fisher,Ariza 2K20 oyununda olan oyuncular bu 4 oyuncu lisansı zaten ellerinde bulunuyor . Diğer oyuncular da Lisansta çok abartı para isteyecek veya sorun edecek oyuncular değil en kötü 7 kişiden 2009 Lakers takımını koyabilirlerdi . Onun için ben artık oyunu almıyorum Dünya'nın en iyi üç basketbolcusundan birine yapılan bu saygısızlığı bu denli değersiz gösterilmesini kabul etmem mümkün değil . Zaten oyunda da değişiklik yok yine aynı grafik benzer oynanış insanların önüne sürecekler bu isteyecekleri fiyatlara zerre değmeyecektir bence gidin 2K19 devam edin zaten 2 sene Online serverları da açık Online oynamak istiyorsanız oynayabilirsiniz .
    Kesinlikle haklısın ayrıca oyundaki kobe nin yüzü ve fiziği baştan savma yapılmış 2009 lakers için her sene mail atıyorum şuanda duyrulmadı ama belki daha sonra update ile ekleyebilirler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrVader

    Bu animasyonu ilk defa gördüm baya iyiymiş:)

    https://www.youtube.com/watch?v=g6NEiwSQ8SQ
    Süper 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K23

    Demo da karakterimizi oluşturup sadece bir maç oynamak büyük saçmalık! oyun için söyleyebileceğim animasyonlar dışında bir fark göremedim ama atmosfer ve sunum mükemmel olmuş..
    yanlışınız var , ben en az 5 maç yaptım , 5 kere karakter yaratıp - farklı oluşturdum - oynayabildim.
  • Chris Smoove kanalında kariyer hikayesini izleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation konusu biliyorum ama yeni konu açmamak için burdan sormak istedim ben bulamadım demo pcye çıktı mı veya çıkacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat_60

    Playstation konusu biliyorum ama yeni konu açmamak için burdan sormak istedim ben bulamadım demo pcye çıktı mı veya çıkacak mı?
    Çıkmadı. Çıkar mı bilmiyorum.
  • NBA 2K20 - The Next Neighborhood | PS4

  • Oyunu dijital almak isteyen bana özelden yazabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.