Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
11
Favori
47.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler nasıl gidiyor grind :) Karakterler bitti mi ? Bu arada Pro-Am 3v3 oynuyoruz sürekli ve çok hızlı XP kasılıyor. Bilginiz olsun. Parktan ve kariyerden daha efektif gözüküyor.
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    iki kez pro am girmeye teşebbüs ettik ikisinde de sonuc olumsuz oldu :) bir daha deneyemedik
  • Merhaba, arkadaşlar oyunu kurdum fakat yazı karakterleri okunmuyor. 2K19 kurduğumda da geçen sene böyleydi ve oynamadan silmiştim. 2K20'de de aynısı oldu bu sorun neden oluyor olabilir. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReiSeM

    iki kez pro am girmeye teşebbüs ettik ikisinde de sonuc olumsuz oldu :) bir daha deneyemedik
    Tavsiye ederim bence deneyin tekrar. Ama biliyorsunuzdur orası park gibi değil. shot release biraz farklı alışmak vakit alıyor ve oyun hızı da sanki bir tık daha fazla gibi. Ama güzel maçlar oluyor ve güzel XP veriyor. :)
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar.

    0-1
    0.00
    0.00
    0.00
    C

    istatistiği yaptırdı bana. Karşıya gelenler çok kolay rakiplerdi üstelik. 8-2'de maçtan attı.
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    Sanırım PC de kurdunuz oyunu... Konsolda böyle bir sorun hiç duymadım... PC konusuna sorun bence
  • Dünkü Treasure Hunters etkinliğinin içeriği neydi ? Oynayan oldu mu ? Bu sene 2v2 Court Conquerorlar için özellikle oynayacak arkadaş çıkarsa harika olur. Alalım şu rozeti.

    Bir de bazı güzel etkinlikler Amerika saatine göre geliyor, biz oynayamıyoruz.
  • My Team oynayan yok mu 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Hocam heves ettim iki tane 3v3 oynadım. İkisini de 21-19 kaybettim. Fena kartlar da yok aslında. Russell Westbrook, T-Mac, 97lik Blake Griffin gibi kartlarım var. Ama oyunun görevleri için çok zaman ayırmak lazım gibi geldi. My Career'da adam kasmaya anca yetiyor zamanım.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Evet biraz vakit ayırmak lazım. Bana MyCarreer, özellikle neighbourhood kısmı çok uğraşma geliyor. Adamı yükseltmek için çok vakit harcaman lazım. Bir de PG ve SG karakter açıyor herkes. Bu yüzden aradan sıyrılmak çok zor. Kimse pas vermiyor. Kurulu arkadaş grubun varsa o zaman güzel ama random oynamak ve karakterini geliştirmek çok zor. Ben sırf bu yüzden MyCareer ve neighbourhood kısmı için C - Glass cleaning lockdown açtım. En azından rebound alıp sayı atabiliyorum, herkes kısa karakter açtığı için benim takımında olanlar kazanmak için mecburen benim üzerimden oynuyorlar . Karakterim şu anda 80 overall'a geldi.

    MyTeam ise bana daha cazip geliyor. Fifa'daki UT modu gibi. Kartlar çok güzel. Fifa'dan farkı ise, iyi kartlarla herkes oynayabiliyor. Bu çok hoşuma gitti. Mesela Kevin Garnett ya da Dwayne Wade zümrüt 80 overall'lı kartlarını herkese veriyorlar. Sen oynatarak bu kartları 90'lara kadar çıkarabiliyorsun. Yani Fifa'da para harcamak lazım 90 rating'li kartlar için fakat burada o kadar çok kart var ki. O yüzden MyTeam'e de mesela günde 2 saat ayırarak iyi kadrolar yapabilirsin.

    Bu arada oyunda en çok tutan modu oynamışsın Triple Threat. Orada bir tavsiye verebilirim. 1 tane C al takıma kesinlikle uzun boylu ve rakibi savunurken C'yi pota altında seçili kontrol ederek savun. 3 saniye kuralı yok Triple Threat'te. Aksi takdirde sürekli 3'lük ya da smaç yersin. Ama C'yi sen konrol edersen pota altına rakip rahat yaklaşamıyor ve ribaund'ları da alabiliyorsun. Ben bu şekilde şu anda 51 galibiyetteyim ve Ruby Darius Miles kartını hediye aldım. O kartı da oynatarak Amatheist yapacağım

    Dilerseniz bilgi paylaşımında bulunmak ve arada hem MyTeam hem de MyCareer oynamak için ekleyebilirsiniz beni.

    Teşekkürler




  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Üçe üç modu gerçekten keyifli. Hem çabuk bitiyor, hem zevkli. 3 saniye kuralı olmadığını bilmiyordum. Dediğiniz gibi iyi kartlar da hemen elime geldi. T-Mac'i yükseltme seçeneği de çıktı yükselttim. Kartların tam anlamlarını bilmiyorum. Zümrüt falan nedir bilmiyorum tabi :D Bir de My Career'de tek adama alışınca üç adamı idare etmek zor geliyor bana.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    T-mac de oyunda ilk takım kurarken starter pack'de sana sorduğunda çıkan kartlardan birisi. Ben Vince Carter'ı seçmiştim :) T-Mac de aklımda kalmıştı ama. Bildiğim kadarıyla max 88 rating'e yükseliyor o starter kartları. Benim Vince Carter 88 de kaldı mesela.

    Kartların anlamlarını gösteren card glossary kısmı var MyTeam menülerinde. İngilizcen varsa oradan rahatça kartların anlamlarını okuyabilirsin. Asıl NBA başladığında bir sürü etkinlik ve kartlar gelecek. Benim en çok merak ettiğim Heat Check kartları yani gerçekte oyuncunun formuna göre rating'inin oyunda da yükseleceği kartlar. Bunları alabildiğim kadarını şimdiden alıyorum sonra fiyatları da yükselecek.

    Yine de oynamak istersen aklında bulunsun beraber oynayabiliriz.

    Teşekkürler
  • Son bi kaç gündür iki kişi myparka giriyoruz arkadaşla epey keyifli ama 3. kişi random gelince işleri bozabiliyor. Gece 11-12 gibi müsait olunca girip 2-3 saat oynuyoruz, beraber oynamak isteyen varsa beklerim. 75 ya da üzeri bi uzun tercihimiz ikimiz de kısayız cünkü overallar 82 ve 83 bizim. Doğru basketbol, spacing vs bilen adamlarız uzun beslemek istiyoruz
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    80 ratingli Glass cleaning lockdown'um. Aslında MyTeam oynuyorum ama ara ara giriyorum parka. Dilerseniz katılabilirim size. Genelde benim olduğum takımlar uzun olduğum için benim üzerimden oynamayı tercih ediyorlar :)
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Ekledim başkan psn'den, denk geldikçe birlikte gireriz :)
  • Oyunu PS4'ü monitöre bağlayarak oynayan var mı ? Oynayan varsa hangi monitörü kullanıyor ? 42" tvden sonra monitöre geçsem çok kötü olur mu ? 27" monitör masama sığmıyor maalesef. Akşamları daha rahat oynayabilmek için PS4'ü odama taşımam gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Slade

    Son bi kaç gündür iki kişi myparka giriyoruz arkadaşla epey keyifli ama 3. kişi random gelince işleri bozabiliyor. Gece 11-12 gibi müsait olunca girip 2-3 saat oynuyoruz, beraber oynamak isteyen varsa beklerim. 75 ya da üzeri bi uzun tercihimiz ikimiz de kısayız cünkü overallar 82 ve 83 bizim. Doğru basketbol, spacing vs bilen adamlarız uzun beslemek istiyoruz
    91 overall glass locdown oynuyorum.%70 üstü win rate mevcut parkta.Rec oynuyorum daha sık olarak,orada da 18.8 ribaund ortalamam var.Wni rateleriniz yüksekse beraber girebiliriz,SF bir arkadaşım ile Rec giriyoruz genelde parktan tanıstığımız iyi oyuncularla beraber,sizlerle de oynayabiliriz.İmzamda psn id mevcut.




  • aarda kullanıcısına yanıt
    imzan gözükmüyor arda :)
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Bizim durum o kadar iyi değil hocam %50 var ya da yoktur, 91 ovr siz baya iyiymişsiniz :) Ekledim psn'den, illa park olması önemli değil yeterli sayıya ulaşırsak rec ya da pro-am de yapabiliriz.
  • Bu badge kasma olayı çok baydı beni açıkçası ama halen devam. Her gün neredeyse işten sonra 3-4 saat mesai harcıyorum buna. Halen daha çok var. Böyle çok kasınca da insan oğundan soğuyor yaw.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.