Şimdi Ara

NBA 2K22 Arcade Edition'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    NBA 2K22 bir aydan fazla bir süredir piyasaya yer alıyor. Oyun tüm Android ve iOS cihazlar için  mevcut olsa da NBA 2K22 Arcade Edition, mobil cihazlarda daha gelişmiş bir basketbol deneyimi sunmayı hedefliyor. Ayrıca bu sürümün, konsol ve PC versiyonuna yakın bir deneyim sunacağı belirtiliyor.
     
    NBA 2K22 Arcade Edition, 19 Ekim'de Apple Arcade aboneliği kapsamında iPhone, iPad, iPod Touch, Mac ve Apple TV'de oyunculara sunulacak. Ayrıca Arcade Edition dosya boyutunun, 6.3 GB'ın biraz daha üzerinde olması bekleniyor. Ek olarak bu sürüm, My Career, The Association ve Quick Match modlarını içeriyor.
     
    Öte yandan geliştiriciler oyun için önemli denetleyici iyileştirmelerini vaat ediyor. Hem Xbox One hem de Dualshock 4 denetleyicilerinin destekleneceği belirtiliyor. 
     
    NBA 2K22 Arcade Edition, Android kullanıcılarına sunulmayacak. 




  • Bu Arcade Edition sürümleri baya iyi de abonelik dışında satın alma imkanı da sunulsa daha iyi olur bence sonuçta sadece bu oyunu oynamak isteyen abonelik ödemek istemez direkt bu oyuna sahip olmak ister. Android'de satın alınabilen NBA 2K20 kaldı bir tek o bile gerçekten çok başarılı konsol tadında bir versiyon olmuş gamepad desteği de var, NBA 2K21-2K22 Mobile çıkmadı da NBA 2K Mobile diye bişey çıkarmışlardı o da FIFA Mobile veya PES Mobile gibi bir sistemde olduğu için denemedim bile, zaten bu tarz sadece para odaklı olduğunu bu kadar belli eden kalitesiz oyunlardan nefret ediyorum. O yüzden NBA 2K20 Mobile'a devam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.