Şimdi Ara

NBA 2K21 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
8
Favori
46.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Şutu eski haline getirdim hocam sağolasın, buldum ayarı. Yine biraz pratik istiyor tabi. Yakalamışken sorayım; şu altta yazan yüzdelik değerler ne anlama geliyor ? Onu bulamadım bir de, bir yüzdelik açtım ama bir şey yazmıyor. Şut barı kapalı alışmaya çalışıyorum.

    Oyunda 4 yıldır yaşadığım Park’ta kolay rakibe girerken atılma sorunu yine 2 kez oldu maalesef. 20 maçta 2 kez oldu. Bıktım artık, arkadaşım aynı maça girebildi. Ben atıldım. Kazandığımız maçta 2 mağlubiyet ve 0 istatistikler. Bu hatayı da çok araştırdım ve çözümü yok maalesef, 2K suçu internet servis sağlayıcıya atıyor. Oysa internetim kesilmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    mesajınızı yeni gördüm hocam kusura bakmayın ayarı kapattıysanız eskiden alıştığınız şekilde oynamaya devam edersiniz oyuncuların altındaki yüzdelik sayıları diyorsunuz sanırım nereden % kaç ile attığıyla alakalı olan o floor general rozeti hocam onu HoF yaptığınızda görebiliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nba 2k21 ps4 için bir whatsapp grubu oluştursak nasıl olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtilhano333

    Arkadaşlar nba 2k21 ps4 için bir whatsapp grubu oluştursak nasıl olur?
    güzel olur ben varım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bir NBA oyununun Quick Play kısmındaki takım grafiklerini bile değiştirmekten nasıl aciz olabilirsiniz? Umarım yeni sezon başlayınca güncelleme alır, 2K20 oynamaya devam ediyor gibi hissediyorum halen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suplex City kullanıcısına yanıt
    2k20 sahibi olup gerçekten para verip mi aldınız? Bu nasıl lüks bu nasıl zevksizliktir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Basit sekilde fikrimi dile getirirken bile linclemeye kalkısıyorsun, asıl senin benim zevkime laf etme lüksün nereden geliyor bana bunu anlat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suplex City -- 24 Eylül 2020; 15:56:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle şutu iyi bir PG ya da SG lazım, iki arkadaşız. Park’ta 3v3 giriyoruz ama genelde yanımıza gelen çıldırtıyor. Ya da ben 80 ve Pro 1 olduğum için kimse gelmiyor. Kısa zamanda 90+ olurum zaten. Yaşlar 31 ve 34, oynamak isteyen ekleyebilir.

    sekolokko

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parkta kasanlar varsa beklerim, 96PF'yim
  • maalesef vc ücretlerine korkunç zamlar gelmiş... 5k vc 9 liradan 15 liraya yükselmiş 75k vc 89 liradan 144 liraya yükselmiş 200k vc 220 liradan 359 liraya yükselmiş... vc almadan mypark içerisinde hiçbir şey yapılamayan oyunda fiyatların bir anda bu kadar uçması çok kötü oldu erken davrananlar biraz kurtardı yine durumu ama ileride çekeceğimiz var belli ki...
  • 2K12'den beri oyunu bilir oynarım. 2K17'den beri PS4'te oynuyorum. Bu sene inanılmaz zorlanıyorum. Önceden de tek ve random girerdim ama şu an hep mi kötü takımlara ve çoluk çocuğa denk geliyorum bilmiyorum. Sadece köşelerden üçlük sokabiliyorum, eski şut şekliyle oynamama rağmen Park'ta şut sokamıyorum. Muhtemelen küfür yiyorumdur. İstatistiklerim çok düşük kaldı.

    Dün akşam da maç oynarken 5-0 yaptık, oyun hiçbir şey yokmuş gibi maçtan çıkardı. Park'ta gezmeye devam ettik. İki karaktere VC alıp geliştirdim, şu an 81 Mid Range Finisher ve 83 Perimeter Lockdown'ım var. Perimeter Lockdown ile devam ediyorum. İlk kez defansif karakter ile oynuyorum ama alışamadım. Bu karakterle daha iyi oynamam için önerilerinize açığım.
  • gece 23 sonrası Playstation'da park, rec ve pro-am'de oynamak isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilir. Bu arada Yaş 32 :)
    Şu an yeni başladım sayılır. Bir de üstüne MYCareer maçlarının VC vermemesi gibi bir sorun yaşıyorum. O yüzden karakterimi çok yükseltemiyorum. PF 82 şu an.
    PSN: bunelang_
  • parkta pf-pg 2 kişiyiz üçüncü bir pg arıyoruz tercihen rep all-star +20 yaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online'da şut sorununu nasıl çözebiliriz ? Ben beceremiyorum zannediyordum, offlineda yeşil atıyorum ama onlineda şut barı gecikmeli hareket ediyor. My Team'de offlineda Iverson'la müthiş şutlar atıyorum. Online Thriple Threat'e girdim, orada da rezalet olunca sorunun lag kaynaklı olduğunu gördüm. DNS kullanıyor musunuz ? ISS TTnet, 24 mbit.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Online ile offline maçlarda şut zamanlaması farklı. Doğal olarak ping farkı var online da. Birinden birine alışınca öteki zor geliyor. Hep birini oynamak lazım.
  • Eyvallah hocam, söylediğin mantıklı elbette ama oynayanlar nasıl bu kadar verimli oynuyor ilk defa bu sene garip gelmeye başladı bana. En temizi ara ara Park'a girip rep kasmak ve daha çok online oynayıp karakteri 90+ yapmak. 90+'dan sonra zaten hep online oynanıyor.
  • Myteam de şutları gösteren bar değişmiş, geçen seneki gibi yapma imkanı varmı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2k21 Code

    GAME2-LBJ23-FINAL


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.