Şimdi Ara

NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
15
Favori
130.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2016 model Ford courier marka aracıma ford uyumlu olan modelini benden önceki sahibi taktrmis. Nx 238R model. Şunu söyleyebilirim "Berbat ötesi.." Dokunmatik ekranı bildiğiniz tv de satilan dandik telefonlar gibi, ne yaptıysam duzeltemedim , resimler klasörü var klasiğe resim atıyorsunuz fakat arka plan vs yapamıyorsunuz, navigasyon yazılımı felaket, rotayı ayarlamak zaten ölüm, hadi uğraşıp ayarladınız yolda seyir halindeyken pat diye harita uzaklaşıp google map gibi oluyor, dua etmek için giriş çıkış yapmanız gerekiyor. Kesinlikle rezil bir urun, firmayı defalarca aradım ürünün bu özelliklerinin ve ekranının bu şekilde olduğunu, yardımcı olamayacaklarını siylediler. Kendim taktiracak olsaydım başka markaları tercih ederdim. Bulaşmayın gidin tom tom, garmin vb markaları alın.

     NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SELAM ARKADAŞLAR ŞİRKET İÇİN 2 TANE VAİGASYON ALACAĞIX MAX 500 550TL NE ÖNERİRSİNİZ GÜNCEL HARITA VE ÜCRETSİZ GÜNCELLEME DESTEĞİ VERİRSE İYİ OLUR SAYGILAR
  • merhaba benim sıkınıtımda navitech grd nx 52 modelinde harici ekran çıkışı bulamadım varmı çıkış yoksa yokmu yada başlına gelmiş olan varmı ne yapmam gerek ekran bağlatacam çıkış yok
  • çok kötü bir firma x30 hd navigasyon aldık 6 yıl sonra harita için 50 tl istiyorlar. tavsiye etmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar. Navitech AX-1011R model android tabanlı cihazı Nissan araçta kullanırken, bugün akşam birden cihaz kendini resetledi. Geri geldiğinde navigasyon yazılımı olan İGO Primo gitmişti. Şimdi bunu tekrar yüklemek için ne yapmak gerekiyor. Servise falan gidecek vaktim yok. 5 yılda güncellemesi vardı. 3 yılını doldurduk ama, güncellemekte işkence gibiydi gerçi. USB yi PC ye tak, ordan cihaza tak yükle, çıkar tekrar PC ye tak güncellemeleri indir. Sonra cihaza tak, güncellemeleri kur gibi ama ben seviyordum alışkanlık olmuştu. :) Velhasıl bu işi kendi çabalarımızla halledebilir miyiz? Yoksa Google Haritalar ı kullanmaya devam mı edeyim?

    Cihaz linki:https://www.navitech.com.tr/products.asp?id=50&pid=777



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 24 Nisan 2019; 1:57:13 >




  • Arkadaşlar bugün cihazın wi fi si bozuldu. Yani açılıyor diyor açılmıyor, kapanıyor. Cihaz Navitech AX-1011R. Yedekle ve sıfırla yaptım, yine aynı. Var mı bu sıkıntıyı yaşayan ve ya çözüm önerisi olan.
  • felekman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • Merhaba, size farklı bir konuda danışmak adına yazıyorum. Navitech qx 712 marka ikinci el cihaz aldım. Bol özellikli güzel bir cihaz. ANcak ne yaptımsa cihazı biilgisayara tanıtamadım. Sorun şu ki microo usb kablosu ile bağlayınca ne windows 10 da ne de windows 7 de bellek şeklinde cihazı gördürmeyi başaramadım. Hal böyle olunca navitools yazılımı da cihazı bir türlü göremiyor. 4 farklı kablo denedim, 3 farklı pc denedim, nedense cihaz ile pc arasında hiç bir türlü bağlantı kurulamıyor. Aslında naviextras sistesini kontrol ettiğimde cihazın güncelleme hakkı var ama bu sorunu halledemiyorum. Rİca etsem bana yardımcı olabilir misiniz?
  • 32Bit bir PC ile deneyin eğer imkan varsa. Bende de benzer sorun vardı; 64Bit Laptop cihazı görmüyordu, evde eski bir 32Bit Netbook üzerine Windows 7 kurdum. Şimdi sorunsuz bağlanıyor.

    Windows 10 32Bit ile de sorun yaşanmadığını biliyorum. Problemin kaynağı Microsoft'un Güvenlik politikaları. Artık bu PND cihazlar eski ve güvensiz olarak değerlendiriliyor.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Eski bir netbook var sanırım 32 bit o. Onda da denedim fakat onda da sirf gps hh driverini bir türlü yükleyemiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Navitech qx-b432 cihazımın yazılımında bir sıkıntı oluştu. NNG dosyası içeriğini temizleyip başka yazılım atınca çalışıyor. Lakin bu sefer güncelleme alamıyorum. Teknik destekten beklediğim yardımı alamadım maalesef. Aynı cihaza sahip bir arkadaşımız NNG dosyası içeriğini zip dosyası yaparak paylaşabilirse çok memnun olurum.

    Lütfen acil yardım...
  • bilgipaylas60 B kullanıcısına yanıt
    Bir forumdaşımızdan gerekli dosyaları temin ettim ve şuan sorunsuz çalışıyor. İhtiyaç duyan başka forumdaşımız olursa bende ona gönderebilirim.

    İyi günler...
  • 2 tane navigasyon lazım da bize bütçemiz max 750 tl öneriniz nedir
  •  NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI




  • Arkadaşlar Navitech AX-1011R modelinin fabrika ayar şifresini bilen var mı? Her şeyi denedim olmadı. Fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum ama maalesef yetkili servis bilgi vermedi bu konuda. Bir de şifre olmadan da rom falan yüklenebiliyor mu bu cihazlara.
  • Navitech primo 761 cihazımin pili bittiğinden dolayı çalışmıyor.pilini değiştirecek bir yer arıyorum Bursa'da bir yere götürdüm taktigimiz pili tanımadı diye mesaj atmış.cihazi alacağım.Bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar,

    Save klasörünü sildiğinizde (yedek alıp silin) tekrar kurulum yapma aşamasına gelmiyor mu?

    Edit: Selamlar tekrar; araçtan kendi cihazımı alıp bir test ettim. Şunları yapın.

    sys.txt dosyanızı yedeğini alıp notepad ile açın. İçerisinde yoksa aşağıdaki satırları ekleyin. Kaydedip çıkın.

    quote:

    [debug]
    experimental_features=1

    [interface]
    extra_settings=1


    Cihazınızı yeniden açtığınızda Ana menüde Gelişmiş Ayarlar simgesi belirecek. Pembe Laboratuar kabı. Buna tıklayın, en son sayfada Calibrate Screen belirmesi lazım. Pasif gibi görünür ama tıkladığınızda kalibrasyon ekranına geçmesi lazım.

    Kolay gelsin.

    Evet vazgeçemediğim cihazlar. Hemde 3 adet var. Cep telefonu navigasyon kadar istikrarlı değil. üstelikte telefon çalıyor yolda. Bence devri geçmeyecek cihazlar. Ne kadar telefonlar camda ise de bence bu cihazların yerini doldurmayacak.


    Cihazlardan birinin kalibrasyonu bozuldu. Sağolsun konu eski olsada gayet güzel sorunumu çözdü buradaki bilgi.


    temelde sorun ayar menüsünün en sağda olması ve tıklamanın 1cm kadar sağda olması .Böylece windows ana ekranda ayar menüsünü açma şansı kalmıyor. kalibrasyonda tamda onun içinde. Amaçta navi içinden kakibrasyonu erişilir kılmak. navi menüleri daha geniş yapılmış.


    denildiği gibi save klasörünü sildim. sys.txt içinede yukarıdakileri ekledim. eski save klasörünüde yedekledim.


    denildiği gibi navi başlatıldığında setuplu sıfır kurulum geldi. bende kimya sembolü başta gelmedi. ama navi içinde default ayar vs. seçenekleri denerken açılıp kapatılınca kimya sembolü geldi. onunda içinde en altta screen calibrate içinden kalibrasyonu yaptım. bunun için üstadlara teşekkür ederim.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Bir daha bu sorunu daha kolay çözmek için;

    mevcut save klasörünün yedeğini aldım. isimini kalibrasyon için save yaptım. Her nezamam bu sorunu yaşarsam orjinal save ile bunu değiştiricem. direkt kimya simgesi ile hazır geliyor. Kalibrasyondan sonra orjinal save yi koyuyorum. sıkıntısız eski görünüm ve ayarlarım devam ediyor.


    ikinci hemen yaptığım değişiklik altta kısa yollarda sadece navi ve ayarları ortada bıraktım. böylece kayma olsa bile bir santim sağını tıklayarak erişiyorum. kısa yollar uzun süre simgeler tıklanıp basılı tutunca hareket ettirilip düzenlenebilir hale geliyor. bu şekilde düzenleyince pc ihtiyacı kalmıyor. kalibrasyona dışarıdan da erişilebilir.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    neden böyle bir sorun var.


    pil diye düşünmüştüm ama pilin durumunu son derece iyi buldum.


    uzun süre güzeşte arabada bu olabilir belki. ekranla ilgili dirençler değişiyor olabilir. Ama sorun bu şekilde gideriliyor.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    bu cihazları sevmeye devam edeceğim.

    kullanımı basit. hata neredeyse yapmıyor. ve modern arabalara bile yine bu yazılımlar yükleniyor. durum böyleyken yola aynen devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 3 Mayıs 2021; 20:54:10 >




  • erkostu E kullanıcısına yanıt

    merhaba;


    bende navitech qxv 524 pili kendim değiştirdim. pilini www.pilburada.com adresinden aldım. herhangi bir sorun olmadı.


    navitech navigasyonların demontajı çok sıkıntılı değil. kendiniz değiştirebilirsiniz. amper voltaj ve türü doğru seçerseniz sorun çıkmaz. artı eksiyide doğru bağlayın.

  • yasesa kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.