Şimdi Ara

Navitech izlenimler ve bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba

    3 gun once hepsiburadadan Navitech P100k navigasyon aleti aldım. Oncelikle izlenimlerimi aktarayım. Harita uzerinde yer gosterme ve konum belirleme hassasiyeti gayet iyi 4 uydu ile baglantıya gectikten sonra kesin yerinizi dogru olarak gosteriyor. navigasyon olayı ise bazen sacmalayabiliyor. ornegin E-5 te giderken daha yakın bir cıkıstan cıkarak gidebilecegin yere seni daha uzaktaki bir cıkıstan dolandırarak goturmeye calısıyor. Ama onun dedigi yola girmeyince yeni rota da hesaplıyor. Genel olarak cok birsey beklemiyordum forumdaki yorumlar uzerine. ama istanbul icin dogru gosterebilio olması tatmin etti

    Soruklarıma gelince icerisinde mart 2007 yazılımı yuklu geldi. Siteden (www.navturk.com.tr) den baktığım uzere update cıkmıs ancak ben update i yuklemeyi beceremedim.Sitede SD karta koyup takın kendisi update edilmis versiyonu acar diyor ama SD karta update dosyalarını koyup acılınca yine eski versiyon ve eski haritalar calısıyor. Acaba sorun nerede olabilir update demi, SD kart okuyucusunda mı, SD kartta mı vb...Fikri olan ya da update isini halledebilmis arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
    2. olarak usb den bilgisayara bağlayınca sadece sarj oluyor. USB disk olarak tanımıyor mu bilgisayar bu aleti. maksat icerisindeki dosyalara erismek mumkunse.
    Goruslerinizi bekliyorum tesekkurler.







  • senin makinadan daha once kullanmadim
    ama bilgisayara baglanmak icin active sync yukledinmi pcne avtive synch yukledigin zaman baglanabilirsin ve aletin icindeki verilere ulasabilirsin
  • yardımlarınız için tesekkurler olayı cozdum. SD kartı taktıktan sonra reset atmak gerekiyor. Adamlar kucuk bir reset butonu koymuslar iğneyle basılabilen sekilde. O yuzden goremedim.
  • 2008 haritasını yükleye bildinmi dostum
  • Yorumlarinin devamini bekliyoruz, hayirli olsun.
  • aynı cihazdan bende de var ancak sanırım cihazım bozuluyor. kilitlenmeye başladı. sıfırdan içine yazılım atmak isitiyorum ama nasıl olacka bilmiyorum.

    harıtanın yüklenmesi çok basit
    internetten dosyayı indirin
    winrar ile sıkıştırılmış dosyayı açın
    formatlanmış sd kartın içine klasörün içindekileri kopyalayın
    kartı takıp cihazı baştan açın yeni ara yüz ile açılıyor.


    cihaz güzel çekiş gücü iyi ancak benimkisi arızalandı işte yazdığım gibi yoksa güzel bir alet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.