Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
974
Cevap
44
Favori
334.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Triumph58 kullanıcısına yanıt

    Tasker diye bir uygulama var onunla yapabilirsin. Youtube de ilgili videolar var dene istersen

  • Öncelikle hata yaptıysam özür dilerim. Yeni konu olarak açamadım. Citroen c4 2012 aracim navimex 5576 multimedia takılı aracımda. 5 gün önce sorun çıktı. Klavye açılmıyor hic bir uygulamada çıkmıyor. Google klavye yüklü idi kaldırdım kendi klavyesi de açılmıyor Park sensörleri çalışıyor lakin küçük araç resmi artık ekrana çıkmıyor. Araç gövdesinde menü tuşu ile ana ekrana dönebiliyordum artık o da yapmıyor. Sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Reset denemedim. Fabrika ayar şifresi yok elimde.  NaviMex Navigasyon Klübü 

  • slm aracimda bulunan cihazi nasil guncelleyebilirim? versiyon bilgisi bu sekilde
     NaviMex Navigasyon Klübü
  • Selamın aleyküm 1 ay önce aldığım Mazda 3 markalı aracımın üzerinde double ekran var internette bağlanmıyor cihazı sıfırlamak istedim şifre istedi tabi bilmedigim için giremedim biraz araştırmalar sonucu navimex olabileceğine karar verdim soru 1

    Bu cihazın sıfırlama şifresini nasıl bulabilirim.

    Soru 2

    Bu cihaza güncelleme gerekiyor mu.

    Soru 3

    Cihazı güncellediğimde içindeki bilgilere yani navigasyon vs gibi uygulama vb şeylere birşey olurmu yardimci olursanız çok sevinirim.


    Şimdiden teşekkür ederim.

     NaviMex Navigasyon Klübü


     NaviMex Navigasyon Klübü


     NaviMex Navigasyon Klübü




  • Selamın aleyküm herhalde formda kimse kalmamış artık.
  • Merhaba, aracıma bu gün Navimex 9912 4GB Ram 64GB HDD bir cihaz taktırdım fakat cihazda ses seviyesi ile değişmeyen ifrit edici bir cızırtı, parazit sesi mevcut. Aslında sanayideki montaj esnasında belki de ortamın da çok gürültülü olmasından ötürü bu sesi duymamıştım. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 11 Kasım 2021; 21:29:19 >
  • Arkadaşlar Merhabalar 22.11.2021 Tarihinde yeni aldığım FİAT EGEA 2017 Model aracıma bir aksesuarcı da NAVİMEX NAV 7711 HD 7.1 İnç ekranlı Multimedya sistemi taktırdım her şey çok iyi hızı olsun ses kalitesi kamera kalitesi falan ama 2 tane sorunum var 1. sorun bir türlü internetsiz çalışabilen bir navigasyon uygulaması bulup indirmedim 2. de carplay çalıştırmayı beceremedim aldığım bey amca fazla bilgili değildi aldığım günden beri bu 2 şey hakkında bilgiler toplamaya çalışıyorum ama adam akıllı bir bilgi bulamadım bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirm iyi akşamlar

  • igo var internetsiz gps için. Apk bulup usb den yükleyebilirsiniz.

  •  NaviMex Navigasyon Klübü

    Selamlar, aracimda bu teyp var, mcu güncellemesi yaptım ama sanırım yanlış oldu. Bütün özellikleri çalışıyor ama tuş ışıkları yanmıyor. Güncellemeden sonra ışıklar gitti. Ne yapmam lazım, bilgisi olan var mı acaba

  • Arkadaşlar merhaba, 2014 model Opel Insignia Cosma aracıma Navimex 3329 HD Opel Insignia 2014-2018 10.2 inch. RK 7.1, 2GB Ram -16GB HDD Tesla android ekran taktırdım. Cihazın Play Store'dan gelen uygulama güncellemelerini yapamıyorum güncelleme devam ediyor diyor ama güncellemeler bir türlü olmuyor internette araştırdım bir sürü yol yöntem denedim bir türlü sonuca ulaşamadım. İkinci konu ekranın sağ üst köşesinde bulunan ve arka plandaki uygulamaları kapatmaya yarayan imleç çalışmaz oldu ne yaptıysam çözüm bulamadım bu imleç çalışmadığı için açılan uygulamalar arka planda birikiyor cihaz kasma yapıyor bu imleci nasıl aktif hale getirebilirim bu konularda bilgisi olan cevap verebilirse çok teşekkür ederim.
     NaviMex Navigasyon Klübü
     NaviMex Navigasyon Klübü




  • İyi günler forumdaşlar.
    Elimdeki cihaz modeli PX3 Android sürümü 7.1.2 görünüyor. Bazı sorunlarım var.
    -Micro Sd kart girişleri çalışmıyor
    - İnternet download hızı çok düşük
    - Bazı custom romlar görüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
    - Bu cihaza Android 7 den daha üst sürüm olmuyor mu?
    - Cihaz panelinin dili ingilizce oldu. Türkçeleştiremiyorum.
     NaviMex Navigasyon Klübü  NaviMex Navigasyon Klübü  NaviMex Navigasyon Klübü

    Güncelleme:
    1-SD kart girişlerinin lehimleri tahminim montaj sırasında çatlamış. Montaj çerçevesi biraz dar geliyor.
    2- Custom rom yükledim bağlantı daha iyi
    3- 2 GB ise olmuyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 14 Mart 2022; 3:33:26 >




  • Merhaba arkadaşlar ikinci el bir araç aldım. Benden önceki sahibi markasını anlayamadığım ancak araştırmalarıma göre arayüz olarak en çok Navimex e benzettiğim için sanırım Navimex olduğunu düşündüğüm cihaz hakkında size bazı sorularım var.


    Cihaz a Aida64 yükleyip nedir ne değildir diye bakayım dedim. Bilirsiniz telefonlarda ve bilgisayarlarda donanımlarına bakmak için kullanılan bir yazılım olur kendileri.

    Tek anladığım A53 işlemciili PX5 model Android 10 sürümlü 64 Gb bir dahili hafızaya sahip olduğu. Asıl amacım Markayı görmekti ama göremedim yine de.


    Çin malı çok kaliteli bir şey olmadığı aşikar zaten. Modelini tam bilemediğim için bu cihazın max. destek verdiği hoparlörler kaç W olmalıdır nerden öğrenebilirim ? Aracın üzerindeki hoparlörler bildiğin eskiden köylerde kullanılan el radyolarıyla aynı bass tan gram eser yok. Amfili vs ses sistemi çok pahalı olursa duruma göre normal bir araç standardında hoparlörler alsam da yeter.


    Google Play'den veya Apk olarak dışardan yüklememi tavsiye ettiğiniz bir navigasyon programı var mı ?





  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

    Hoparlör konusunu bilmiyorum ama çin malı cihazlar pek kaliteli değil.

    Mesajımda paylaştığım sistem bilgilerinden yola çıkabilirsin.

    Burası böyle cihazların deryası

    https://forum.xda-developers.com/c/head-units.3833/

  • Alphace A kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam inceleyeyim.

  • yukarı

  • arkadaşlar selam, aracımda şöyle bi cihaz var. navix, araç ssangyong korando sports. bluetooth bağlanırken hata veriyor yazılımsal olarak düzeleceğini ümit ediyorum acaba buna ait rom nasıl bulurum nasıl yüklerim. 40 sayfa okudum ama bilgiler çok birbirine girmiş, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

     NaviMex Navigasyon Klübü
     NaviMex Navigasyon Klübü




  • NaviMex NAV-7721 HD(2GB Ram 16GB Flash) cihazı kullanan arkadaşlar, Android 11 sürümü linktedir. Güncel yazılımı USB diske atıp cihaza takmanız yeterli. Cihaz açık olsa bile UPDATE uyarısı verir. Yazılımda herhangi bir sorun bulunmuyor.

    Mühendislik şifresi 8888'dir. Açılış logosu, MCU ayarı, Radio, Menü ikon vb. ayarları kendi aracınıza göre ayarlayabilirsiniz.


    *Sistem içerisinde yüklü ve kayıtlı olan tüm bilgileriniz silinir. Yedek almayı unutmayınız. Tavsiyem günceleme yaptıktan sonra mühendislik menüsünden cihazı tekrar sıfırlamanız.


    Link:

    google docs
    8227L_8_UI04-国外11_v1_20210421 UPDATE.zip
    https://drive.google.com/file/d/1W2SOPGZDMIPQmTdYQgsrX8n3E6EBDm1H/view



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 27 Nisan 2022; 0:46:4 >




  • sezgin2 S kullanıcısına yanıt

    NAV 9914-7 ekran var android10 bunu güncelleme şansımız varmı? birde bu iş ile uğraşan forum vs bir yer varmı bilgi edinebileceğimiz .

  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimalle güncelleyebilirsin. Firma ile görüşüp güncel yazılımı istersen gönderirlerde. Mehmet ve Ergin bey ilgileniyor yazılım işiyle. Onun haricinde XDA foruma göz atabilirsin. Kullandığımız cihazlar Çin malı olduğu için mudail çok cihaz var. Uyumlu konuyu bulup takip edip güncel yazılımı bulabilirsin. Sürekli paylaşıyorlar.

  • sezgin2 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Navimex ten biri ile whatsapp üzerinden görüştüm sağolsun yardımcı oldu. Bana attığı dosyanın uzantısında mtk 8827 falan yazıyor ama benim cihaz arm işlemcili diye biliyorum. Adam cihaz navimex ise olur diyor. Bende teredüte düştüm normalde cihazımda marka yazmıyor ben montajı yaparken üzerinde etiket vardı nav 9914 diye ordan yola çıkarak navimex olduğunu anladım ama şimdi teredüte düştüm. Attığı dosya ile model numaram uyuyor. Eğer bilgi sahibi iseniz resimlerden ne olduğunu anlamamız mümkünmü.




     NaviMex Navigasyon Klübü


     NaviMex Navigasyon Klübü


     NaviMex Navigasyon Klübü


     NaviMex Navigasyon Klübü


     NaviMex Navigasyon Klübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 12 Mayıs 2022; 11:22:33 >




  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.