Şimdi Ara

Naviin NVN580 double teyp yazılım atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Aracimda Naviin NVN 580 model bir double teyp ve navigasyon cihazı var. Bu cihaz bir kez önce İngilizceye döndü, ardından çince oldu ve onun da ardından acilmamaya başladı ve servisine gönderdim yapıp iade ettiler. Şimdi tekrar aynı sorunu yaşadım ve teyp uzun süredir açılmıyor. Bu tür cihazların yazılım yüklemesi icin illa ki kendi firma yazılımı mı gerekiyor, yoksa işlemci modellerine göre yazılımları var da o dosya ile reset atıldığı anda düzelme durumu var mı? Ankara'da yaşıyorum ancak yol üzerinde görüp ugradigim elektronikçiler vs bilmiyoruz deyip başından saviyor. Servise de göndermek için teybi sök kutu bul paketle ücret ver gonder bekle gelsin geri tak ücret ver vs uzun iş. Sanırım bu cihazlarda SD ile yazılımı takip reset tuşuna basınca işlem bitiyor. Kısaca bu cihaza hangi yazılım dosyasını yuklersem düzelir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ohooo bu forum önceden böyle miydi? Aynı gün çatır çatır cevap gelirdi. Kimse bilmiyor mu abi bu işi?
  • Kardeşim aynı sorun şu an Benim aracım da da mevcut çözüm yolu nedir. Radyo USB hiç bir şey çalışmıyor. Sadece geri görüş kamerası aktif diğerleri yalan oldu sen sorunu Halledebildin mi. Bende öğrenmek isterim. Bana yardımcı olur musun telefon numaram 05557048781



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ada_89 -- 10 Ağustos 2019; 23:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma milletten cevap gelmeyince foruma küstüm girmemiştim bayadır. Sorunu çözdüm evet. Ankara Etimesgut'ta Turgut Özal Köprüsüne yakın, cadde üzerinde bir teknik servis buldum oto teyplerle alakalı. Başka bir markanın yazılımını yükleyip çözdü. Eskisinden de güzel oldu teyp arayüzü v.s.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.