Şimdi Ara

Navigasyon Kullanımı için Akıllı Saat Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, özellikle motosikletimde kullanırken navigasyonu görüp, müzik değiştirip, çağrı yanıtlayabileceğim bir akıllı saat/bileklik arıyorum.


    Temel olarak aradığım, kesinlikle olması gereken özellikler;


    - Apple telefonlar ile sorunsuz eşleşecek,

    - Ekstra programlar olmadan (ekran yansıtma vs.) sorunsuzca navigasyon (örn. Google Maps) kullanılabilecek,

    - Müzik değiştir/durdur işlerini yapabilecek,

    - Gelen aramaları yanıtlamamı sağlayacak.


    Özellikle ve özellikle navigasyon çok önemli, saat almamdaki temel amaç bu diyebilirim. "Şu model güzel ama navigasyon yok." gibi öneriler yapmazsanız sevinirim.


    Bunlar dışında kalp ritmiydi, adım sayardı vs. ilgilendiğim şeyler değiller. Olsa da olur, olmasa da.


    Saat görüntüsü konusunda da işimi gördüğü sürece çok bir kriterim yok, duvar saati tarzındakiler gibi kaba olmasın ve mümkünse rengi siyah olsun yeter.


    Bütçe olarak gerçekten aklımda net bir şey yok, bu özellikleri bana verebilecek en F/P ürününü istiyorum haliyle. AliExpress'ten vs. de öneri yapabilirsiniz, Türkiye olmak zorunda değil. Dediğim gibi fiyatının hakkını versin ve işimi görsün yeter. Çok bütçem olsa açıkçası bu araştırmadan Apple Watch alır geçerim, o nedenle yine "uçmadan" bir şeylere bakmak istiyorum, önerilerinizle de aklımda fikir oluşacağını düşünüyorum. Kısaca bütçe konusunda da önerileriniz doğrultusunda fikirlerim oluşacak, yani bu konuda saat önerilerinin yanında, aynı zamanda "Buna ne kadar bütçe ayrılmalı?" sorusuna da cevap arıyorum.


    Teşekkürler.




  • Ben de boyle bisey ariyorum hatta bt kumanda tarzi bisey olsa gidona taksak telefonu muzigi falan ordan kontrol etsek on numara olur. Bende haylou ls 01 var hello haylou diye bir uygulamayla bildirimleri ayarlayabiliyorum. Haritalar bildirimlerini acinca her direktifi saatte bildirim olarak gosteriyor. Saati de gostergenin altina takiyorum. Aramalari falan da goruyorum. Tek sorun gunesli havalarda gorunmuyor. Gorunmesi icin de kesenin agzini acmak gerekiyor. Ama ben de daha şık bisey olsa gecmeyi dusunuyorum.

    Hatta sirf bu navigasyon vs icin trident 660 almayi dusunuyordum :D

    Edit: amazfit vergeyi arastirmani tavsiye ederim. Baya uygulama falan yukleniyor ben radarima aldim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 8 Mart 2021; 0:17:10 >
  • Ucuza o dediklerinizi yapacak akıllı saat pek yok lemfo ve ticwatch modellerine bakabilirsiniz ama o kadar para verdikten sonra ben olsam apple watch 3 alırdım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.