Şimdi Ara

Nasuhi Sezgin'in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz (Transfer)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Lassa Yılın En Sağlamları" ödül törenine katılan Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, takımın durumu ve transferler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Nasuhi Sezgin, "Şu anda belli oyuncuları aldık, çok değerli oyuncularımız var belki bir oyuncu daha alabiliriz" dedi.

    Sarı-kırmızılı takımın Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, yarın Galatasaray ile Bursaspor arasında Ankara'da oynanacak Süper Kupa finaline hazır olduklarını kaydederek, " Ekibimiz iyi. Transferlerimiz iyi. Bu şekilde sezona başlıyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum. İnanıyorum ki hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde takımımız ileriye doğru gidecektir. Amaçlarımız belli, bu yönde hem takımımıza hem teknik ekibimize hem taraftarlarımıza yönetim olarak destek veriyoruz. Bunun sonucunu alacağımızdan eminiz" ifadelerini kullandı.

    'Melo'nun durumu 1-2 gün içinde netleşecek'

    Takımda kalmak istemeyen Felipe Melo'nun durumu ile ilgili de konuşan Nasuhi Sezgin, "Şu anda bir gelişme yok. 1-2 gün içerisinde belli olacak. Hamza hoca da fikrini beyan etmiş durumda bekliyoruz" dedi.

    'Arda'nın çok başarılı olacağına inanıyorum'

    Nasuhi Sezgin, Galatasaray'ın alt yapısında yetişen ve şu anda Barcelona'da forma giyen Arda Turan'la ilgili "Arda bizim alt yapımızdan gelmiş ve şu anda dünyanın en büyük kulübüne transfer olmuş bir arkadaşımız. Kendisinin çok başarılı olacağına inanıyorum. Bizim gururumuz, Türkiye'nin gururu. Dolayısıyla şimdiden kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bu işi de başaracaktır" diye konuştu.

    'Belki bir oyuncu alabiliriz'

    Sarı-kırmızılı takıma belirli oyucuları aldıklarını ve belki bir oyuncu daha takviye yapabileceklerini dile getiren Nasuhi Sezgin, " Zaten takımımız şampiyon bir takım. Çok değerli oyuncularımız var, yıldızlarımız var. Onlara ek bir takım arkadaşlar da geldi. Onları da seyrettiniz Inter maçında. Çok başarılı oldular. Yeni transfer, transfer komitesinin işi, benim bu işte dahilim yok ama bilgiler geliyor. Belki bir oyuncu daha alabiliriz" şeklinde konuştu.

    DHA



  • Artık taraftarın bile laf edesi gelmiyor.Her açıklama bir öncekinden saçma.1 hafta önce sağ bek,forvet,kanat alacağız diyorlardı şimdi belki 1 transfer daha yaparız diyorlar.Ben artık yorum yapmayacağım zaten ligin ilk döneminden sonra kuyruklarını kıstırıp kaçacaklardır.Olan yine taraftara olacak.
  • yav he he
  • 3 KUPA ALAN TAKIMI DAĞITMASI SAÇMA OLUR
  • Karar verin la artık.
    Sağ bek bakıyoruz
    Forvet bakıyoruz
    Stoper bakıyoruz
    Sağ kanat bakıyoruz
    Ön libero bakıyoruz.
    1 tane oyuncu alabiliriz.

    Abi tamam eyvallah bir çok yeni gelen başkan ilk senesinde zorlandı fakat bu nedir yahu ? birinin dediği ötekini tutmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.