Şimdi Ara

NASIL OYUN OYNUYORSUNUZ VEYA DİZİ İZLİYORSUNUZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

    Küçükken oynadığım 3 oyun vardı Underground 2 , Pes 2005, GTA VC. San Andreas bile oynamadım ( oynadım ama fazla değil , bitirmedim de ).





    Çar kasmalı online oyunlar çok saçma geliyor. LoL , Dota , Metin2 vs .



    250 saat BF3 oynadım. Online olarak zevk veren tek oyundu. Serverlarda oynayan kalmayınca bıraktım.



    AOE vs strateji oyunları da niyeyse sarmıyor. Km uğraşacak o kadar şeye.



    Gerçekten oyun kültürü yokmuş bende :D



    İndirimde GTA 5 almayı düşünüyorum ama satacağını hiç sanmıyorum. GTA 5 yerinde başka şeyler alsam daha iyi olur gibi.
    ÇAR kasmalı oyunlar çok saçma kardeşim ya o ne öyle ÇAR kasıyorsunuz. ÇAR ÇAR ÇAR




  • Birini 150 diğerini 50 saat oynamışsın oyun oynama göreceli bence. Ben 3 saat frostpunk oynadım altı aylık dozumu aldım modundayım :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun olarak the witcher 3 büyük zevk vermişti dizi olarakta bilmiyorum ama diriliş dizisi fena sardı beni her hafta kaçırmadan pcden izlerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Storytelling oynayabilir misin the last of us serisi , uncharted serisi veya tomb raider yebi oyunlari yada bioshock infinite

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 1 senedir fazla oyun oynamıyorum ama illa oynayacaksam hikaye vazgeçilmez bir unsurdur benim için . Grafikleri oynanışı istediği kadar iyi olsun hikayesi yoksa tırt benim için.Witchee 1’in oynanışı ne kadar leş olsa da en zevk aldığım witcher oyunu hikaye bakımından.Tabi FM ve AOE,RoN tarzı oyunlar da oynadım ama azınlıkta kalıyor diğerlerine göre.



    Dizi için belli bir kriterim yok güzelse ve bir bölümden sonra diğerini izleme isteği doğuruyorsa , izlerim.

    TV genelde izlemiyorum TRT1’de maç çıkarsa ara sıra onları izliyorum veya memlekete döndüğümde Nat Geo Wild .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Communism -- 14 Mayıs 2018; 11:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun optimizasyon özürlü olsa da kalitesi tartışılmaz böyle gerçekci hayatta kalma oyunu varsa söyle biz de bilelim.
  • Hocam ps4 var bende ilk aldigim zamanlar (1.5 sene once) rainbowa sarmistim fena terör estiriyordum sonra sklmaya basladim fortine oynadim skldm bf1 oynadim skldm yeni oyun arayis icerinsdeyim bu aralar ötüken diye kitap var ona sardim oyun istegi olmadigi zaman onu okuom veya dizi izliom illagel sitelerden :D oyle yanii

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARK Survival Evolved oynuyorum hiç de sıkmıyor. Tavsiye ederim.
  • Nedenini bilmiyorum ama cs go oynuyorum manyak gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alex Higgins

    Nedenini bilmiyorum ama cs go oynuyorum manyak gibi.
    Nedenini bilmeden oynuyorsan alışkanlık(bağımlılık) olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    Adamlar taş mi yesin
    Ne yiyeceklerini bilemem ama gözlerinin cüzdanlarimizdaki para da oldugu belli. Bunu free play deyip ekstra oyun ici alim acanlar yapiyor zaten. Oyunu direk bir kere satin alalim ve haksiz rekabet olmasin. Oynamasi bedava ama güçlenmek parayla olmasin. Bilmem anlatabildim mi? emege saygı her zaman var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis serisini oynayın ya da planetside 2 gibi pay to win olmayan oyunlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de multiplayer oynayamıyorum. hack, pay to win, lag kaynadığı için bu oyunlar adamı kanser eder.

    en iyi single player. bazen bir oyunu üç günde bitiriyorum açıyorum trainer keyfime bakıyorum. bir oyunu 2 ay oynarsam kriz gelir.

    sadece withcer'a tahammül edebildim onu da iş yoğunluğundan 2 yıldan fazla kesik kesik oynadım ve hala dlc'nin birini bitiremedim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonn123

    pugb leş oyun. cs go zaten leş ötesi leş.sizin temeller sağlam atılmamış oyun konusunda ben starcraft 1 le ceaser 3 le half life ile büyüdüm.





    bf 1 480 saat. oynamışım. sonra yoğunluktan dolayı bıraktım.pugb aldım zevk vermedi.onun dışında bir sürü oyun var şu an aklıma gelmeyeb misal fallout 4 var en eski 1ve 2 yi oynamış biri olarak hiç sıkılmam.
    PUBG yi tanıdığın, muhabbetin olan arkadaşlarınla squad oynayacaksın o zaman nasıl bir oyun olduğunu görürsün. Ayrıca oyun biraz da aim istiyor her gördüğüne ölürsen tabi ki zevk vermez. Şuan açık ara piyasada ki en zevkli oyunlardan biri tüm olumsuzluklara, buglara, optimizasyon sıkıntılarına rağmen 30 milyonun üzerinde satması da bunun bir kanıtı.

    Ayrıca oyun CS:GO, BF1 gibi bam güm üzerine değil tamamen taktik odaklı bir oyun hele squad giriyorsan ciddi anlamda strateji geliştirmen lazım. Oyun o kadar komplike ki yeri geliyor ufak bir çalı yada ağaç arkası sana oyunu kazandırıyor yeri geliyor bir tepecik seni ölümden kurtarıyor ve ne kadar iyi olursan ol şans faktörünün de olması ayrı bir zevk katıyor.

    Solo oynuyorsan, tanımadığın insanlarla squad giriyorsan yada squad girdiğin adamlar oyunu bilmiyorsa PUBG den hiç bir şekilde zevk alamazsın NET.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 15 Mayıs 2018; 1:17:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: requizm

    Nedenini bilmeden oynuyorsan alışkanlık(bağımlılık) olmuştur.

    Alıntıları Göster
    Okul günlerim az ve her kendimi hep cs oynarken buluyorum geceleri ertesi güne erken kalkmak için bir sebep bulamadığım zamanlarda,bir planım yokken.Kişisel gelişim için bir şeyler yapmadığımdan da rahatsızım ama doğru söylüyorsunuz sanırım bir nevi bağımlılık oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın ama oyun bende var ama arkqdaşların oynucak pc si yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUBG olgunların oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de arada f1 futbol NBA tarzı oynuyorum işten vakit buldukça ..



    Tv dizisi tek yıllardır EDHO var onu izlerim onun dışında arkadaş internet dizilerinden bahsetmiş bu ara tutkuyla izlediğim ŞAHSİYET dizisi var Dip e de arada bakıyorum internet dizileri hem daha kısa hem daha keyifli oluyor izlerken...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş basit, insani şeyleri bir insan neden anlamaz ben de bunu anlamıyorum. Ergenin teki çıkar niye sevgili yapıyorsunuz çok boş diye konu açar, başkası çıkar dizi izlemek çok boş diye konu açar. Boş falan değil, zevk bu zevk. Bir şeyi yapman için sana bir şey katması lazım değil hani. Bir şeyi sana bir şeyler kattığı için yapıyorsan bunu da zevk aldığın için yapmazsın. Senin sorduğun soru bir insan neden seks yapar gibi bir şey. Dizi izlemek eğlenmektir, eğlenmek de insanın temel ihtiyaçları arasında. Tıpkı seks gibi. Hani şimdi gelip de seks ihtiyaç falan deme diye diyorum. Onun dışında her insan tipi farklıdır. Her oyuncu tipi de farklıdır. Kimi single playerlardan hoşlanır, kimi multiplayerlardan. Kimi oyuncu oyunu sadece zevk almak için oynar, kimisi hırs yapar, belli başarımları elde etmeye çalışır. Kimi oyuncu çeşitli oyunlar oynamayı sever, kimi oyuncu belli başlı türde ya da sadece belli başlı oyunları oynar. Adamlar yıllarca oynuyor oyunları, 3000-5000 saat bir oyuna yıllarını verenler var. Beni 500 saate ulaşınca bir oyun sıkıyor genelde.

    Üslubumu sert anlama sakın, sana bir tepkim yok.

    Dizi izlemek belgesel izlemekten daha zevklidir. Çünkü diziler insanları eğlendirmeye yönelik olarak yapılır ve belli başlı senaryoları vardır ve bu senaryolar insanın gerçek hayatta görmeyeceği türden senaryolardır. Bu da insanda merak duygusunu tetikleyerek onu tatmin etmek suretiyle eğlenmesini, zevk almasını sağlar. Belgeseller ise bilgilendirme amaçlı yapılır ve belgeseller insana genelde zevk vermez. Yani hoşuna gidebilir ama dizi izleme zevki farklı.




  • Half life, cod, moh, age of empires, metro33, wolfenstain... ve aklima gelmeyen bir suru oyun bitirdim. Grafikleri suanki oyunlatin grafikleriyle karsilastirilmayacak seviyedeydi ancak hikaye vardi oyunlar zevkliydi... simdi oylemi? Bas grafigi gec. Herhangi bir hikayesi olmayan online oyunlar bana hep amacsiz ve bos gelmistir intetnet kafeye gidip cs 1.3 oynamadiktan sonra cs oynamanin bir esprisi yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.