Şimdi Ara

Nasıl bir TV almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba...

    Arkadaşlar eminim bir çoğunuz ''araştırmadan hazıra konduğumu'' düşüneceksiniz haklı olarak. Ama 1 haftadır işi gücü bıraktım bütün forumları okudum. Tabi en başta Forum Donanım'ı. Başım ağrıyor, gözlerim bulanıyor ama kafam karma karışık.

    Evleneceğim, ev kuracağım doğamız gereği TV işi benden soruluyor. Ama bir türlü karar veremedim. Kurgu Yönetmeniyim bazı meslek hastalıkları var, gönlüm canlı renk diyor, aklım gerçek renk diyor. Gönlüm oled Tv diyor, bütçem ''oğlum uçma yavaş ol'' diyor. En fazla çıkabildiğim rakam 3500 TL. Hatta 3000 TL...

    philips ambilight 2 teknolojisi çok fazla ilgimi çekti. Gerçekten farklı bir durumu var. Ama bugün Vatan'a gittim tam bir hayal kırıklığı. renkler çok soluk, 4k bir tv'ye bakıyor gibi hissetmedim. Beyazlar soluk, siyahlar soluk, renkler pastel... Hemen üstünde 40inç samsung müthiş bir şekilde kendini gösterdi. FHD olmasına rağmen, aynı yayın olmasına rağmen Beyazlar çok net ve temiz, siyahlar dolgun net siyah ve renkler çok ama çok canlı. Philips Android tv ama bir ürüne android konulduğu zaman benim içimde bile yavaşlamalar başlıyor. Bundan korkuyorum.

    Bu ambians ışık olayının patentini eline almış philips. Bu özelliği aslında çok istiyorum ve kullanan bir abim ''müthiş bir keyif'' diye adlandırıyor.

    Geleceğin teknolojisini taşıyan, ortalama 4-8 sene kullanabileceğim, akıllı tv, 4k bir televizyon almak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum...







  • yok mu yetkili bir abi :)
  • canlarım, romalılar :) bir yorumu çok görmeyin
  • i love you

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel insanlar seviyorum sizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.