Şimdi Ara

Naruto Ultimate Ninja Heroes 2 İnceleme (PSP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Naruto hayranı mısınız , PSP'niz mi var ?
    Cevabınız evet ise bu konu tam size göre:

    Naruto

    Narutoyu bilmeyenimiz yoktur diye düşünüyorum. Ama bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim;
    Naruto köyünün en iyi ninjası olup köyü yönetmek isteyen 10 yaşlarında delidolu bir çocuktur. Hayalini gerçekleştirmek için ninja akademisine başlar ve en düşük notla mezun olur ( ) . Ancak asla yılmaz ve ona verilen her görevi başarıyla tamamlar. Naruto aynı zamanda 9 kuyruklu şeytan tilki ile mühürlenmiş ve ailesini kaybetmiştir(kim olduklarını bile bilmez). İçindeki kyuubi yüzünden(tilki işte yarım saat yazamıcam ) sürekli dışlanan Naruto büyüdükçe çok az kişi ile bağ kurabilir . Bu bağlar onun için çok önemlidir bu yüzden arkadaşlarını ne uğruna olursa olsun korur.

    Naruto Ultimate Ninja Heroes 2

    Oyunu ilk açtığımızda karşımızda sadece 2 seçenek çıkıyor 'New Game''Load Game'.Ancak oyunun içine girince farklı modlar oduğunu görüyoruz . Bu modlar:

    THE MUGENJO:
    Bu mod oyunumuzun hikaye modu ; bu modda Yaprak kasabasının üzeride beliren bir kaleye girip o kaleden kurtulmaya çalışıyoruz zira kale etrafındaki tüm yaşamı yok ediyor. Tabikide kaleye gidip 'Lütfen kalenizi çeker' misiniz demek burda işe yaramıyor. Uzun (tamı tamıda 100 katlı) ve zorlu bir yolculuk bu modda bizi bekliyor.

    HİDDEN MUGENJO:
    Hikaye modunu bitirdiğinizde açılıyor.Ana hikayeyi jirayanın gözlerinden tecrübe etmemiz için tasarlanmış.

    HEROES MODE:
    Bu mod kalede gezinmek istemeyip sadece dövüşmek için kurulmuş(yanlış anlamayın hikaye modunda da fazlasıyla dövüş var). Bu modda takım seçme/kurma seçeneklerimiz var.Takımı kurmak için favori adamlarınızın üzerine gelip x e basmanız yeterli.Bir takıma max 3 kişi koyabilirsiniz , aynı animesinde olduğu gibi. Malesef takımın tamamını dövüşte kullanamayız; dövüşten önce belirli bir sıra seçiyoruz ve bir adamımızı kaybettiğimizde diğeri otomatik olarak devralıyor.Bu mantık da diyebiliriz

    VS CPU:
    Burası 1e1 dövüş alanı . Önce kendi karekterinizi sonra ise düşmanınkini seçerek anında dövüşe gidebilirsiniz.

    WİRELES MODE:
    Burada oyunu başkalarıyla oynayabiliriz. Hatta 'game sharing' seçeneği sayesinde oyuna sahip olmayan arkadaşlarınızla bile oynayabilirsiniz. Bu modu kötü özelliği ise sadece 'Ad Hoc' yani pspler arası bağlantı ile olması. Yani yanınızda PsP si olan biri yoksa başkalarıyla oynamaktan mahrum oluyorsunuz.

    NİNJA ROAD:
    Bu modda ise diğer modlarda kazandığınız ninja points'lere göre birşeyler açıyorsunuz.Tamamen kontroldışı olması kötü olmuş.Aldığınız her 100 n.p. ye 10 metre ilerleyerek her 10 metrede de bir şey açarak ilerliyorsunuz.

    NARUTO'S HOUSE
    Burada açtığınız itemleri görüntüleyebilirsiniz.

    OPTİONS
    Bunu soranın bilgisayar açmışlığından şüphe ederim

    Dövüş sitemi
    Malum ,tüm Naruto oyunlarında olduğu gibi bu oyun da bir dövüş oyunu. dövüş sitemi harika dersem abartmış olurum kombolar çok çeşitli değil ama yapması kolay olduğu için yinede hep aynı hareketi yapmış olmuyorsunuz.Ama tabiki de sizin seçiminiz . Dövüşürken yakın çekim çok iyi kullanılmış, öyleki bazı yerlerde animesindeki daha kötü bile diyebilirsiniz. Oyunda her karekterin kendine özel süper jutsuları var. Bunları uygulamak için ise enerji barınızın ful olması yeterli. Sizin tek yapacağınız şey ise üçgene basıp sonra saldırmak . Eğer rakibiniz o anda savunma modunda değil ise jutsu canının yarısını götürüp bize görsel bir şölen yaşatırken aynı samanda bizim karekterimize kısa süren aşırı bir güç veriyor. Ancak dikkatli olmak gerek; rakibimiz de bunları kullanabiliyor. Bu ninjutsulara ulaşmak için tıklayın

    Grafikler 8.0:
    Bir animeden uyarlandığını göz önüne alırsak grafikler oldukça iyi.Şahsen ben bir açık bulamadım.

    Oynanabilirlik 9.0:
    Kontroller oldukça basit ancak karekteri hareket ettirmenin oklarla olması başta beni çok zorladı.

    Ses 9.5:
    Sesler oldukça gerçekçi, birisine vurduğunda ahh! tarzı sesler çıkarabiliyor .Dövüş esnasında ise kafanızı yormayacak sakin bir müzik çalıyor.

    Atmosfer 8.0:
    Atmosfer notunu dövüşe göre verdim ancak onun dışında .


    Not: Alınteridir, bir yorumu çok görmeyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikcik -- 27 Ağustos 2011; 1:29:21 >







  • Eline sağlık!
  • güzel olmuş eline sağlık
  • Anime oyunu olsun japonca olsun fark etmez keyif verir. İnceleme icin Tesekkurler. Akatsuki rising ve kizuna Drive'ı da öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chidori

    Anime oyunu olsun japonca olsun fark etmez keyif verir. İnceleme icin Tesekkurler. Akatsuki rising ve kizuna Drive'ı da öneririm.


    narutonun tüm oyunlarını oynayıp incelemesini yapmayı planlıyorum zaten

    Akatsuki şuanda pspmde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikcik -- 21 Ağustos 2011; 16:56:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.