Şimdi Ara

Narenciye sıkacağı gereksiz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Narenciye sıkacağı gereksiz mi
  • Narenciye sıkacağı gereksiz mi
    Narenciye sıkacağı gereksiz mi








  • Tek mevsimlik kullanışı var. Geçenlerde niyetlendim almaya. Ama ne sıkacaktım? Portakal, mandalina, nar. Hepsi kış meyvesi. Sonra vazgeçtim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek mevsimlik kullanımı var ama 2 ila 2.5 ay kullanılıyor. bende cancan sanayi tipi olanı var. bunun süzgeci oldukça büyük.. bu daha çok büyük nar ve portakalları sıkmak için tasarlanmış. ama portakalı da semt pazarından alıyorsunuz ve onlar da küçük olabiliyor..dolayısıyla sanayi tipi olanı değil ev tipi veya pro olanı almanızı tavsiye ederim. veya konuya resim olarak eklediğim makaslı denilen modelleri tavsiye ederim.


    cancanın sanayi tipi olanında tutamak olması avantaj tabi ama gene de süzgeci küçük olanlar daha iyidir diye düşünüyorum..

  • aldın bir köşeye kaldırdın diye bir şey yok gerçekten kullanılıyor. temizliği plastik ve elektrikli olanlara göre kolay

  • wa$abi kullanıcısına yanıt

    ben de tam aksine büyük olsun sıkacak kısmı ki greyfurt suyu severim onu da sıkar en azından diyordum ama bir yandan da evde günlük salataya limon sıkma işimi de kolaylaştırsın diyorum. büyük hazneli olanı alsam küçük limonları sıkamaz mı hocam ?


    cancan pro düşünüyordum ama millet iki üç ay önce yarı fiyatına almışken şimdi 500 lira vermek istemiyorum. parası olan onu alır demişler ama para olsa da aynı işi yapacaksa yarı fiyatlı olanı tercih ederim, en iyisi olmak zorunda değil bence, optimum fayda yeterli.


    Emsan Multi Press Narenciye Sıkacağı piyasada yok gibi


    EMSAN FRUTTI MEYVE SIKACAĞI var


    Özlem Sanayi Tipi Portakal Sıkacağı var bunu tavsiye etmiş iyi demiş biri ama yine de parası olan Cancan alsın demiş Narenciye sıkacağı gereksiz mi 


    bunlara bakıyorum ama!



    Ek : Özlem marka olanın hb yorumlarına baktım berbat, vazgeçtim mecburen. Cancan alacağız artık başka çare yokmuş. Narenciye sıkacağı gereksiz mi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Mart 2021; 1:17:20 >




  • hocam çok geç dönüş yaptım kusura bakmayın

    bizde cancan nın en büyük olanı (yanda tutamağı olan) var. biz bununla büyük küçük tüm narenciye meyvelerini sıkıyoruz. küçük limonları da bununla sıkabilirsiniz. özellikle temizliği çok kolay

     

    konuyu açtığım tarihte ilk resimdeki narenciye sıkacağını almayı düşünüyordum. ilk resimdeki narenciye sıkacağı cancan nın modellerinden farklıydı ve nasıl olduğunu merak etmiştim. ama alamadım dolayısıyla kıyaslama yapamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Tek mevsimlik kullanışı var. Geçenlerde niyetlendim almaya. Ama ne sıkacaktım? Portakal, mandalina, nar. Hepsi kış meyvesi. Sonra vazgeçtim.
    Alsaydın şimdilerde her sabah taze sıkılmış portakal suyunu içiyor olurdun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.