Şimdi Ara

Nagehan Alçı: 'Öğretmenler de öğrenciler de rahata alıştı' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öğretmenler kadar başınıza taş düşsün emi. Önüne gelen sallıyor bir şeyler. Şu yazıyı yazarken tek bir öğretmene dahi fikrini sormamıştır.

    Hiçbir öğretmen uzaktan eğitimden memnun değil. Verim alamıyoruz, devam zorunluluğu olmadığı için öğrenciyi derse sokmak için binbir türlü çaba sarf ediyoruz, bağlantı problemleri yüzünden öğrenciler geri kalmasın diye sürekli katılımcı listesini takip edip ona göre derse başlıyoruz, her sessizlik olduğunda "acaba bağlantı mı koptu" diye düşünüp ses kontrolü yapıyoruz ve dersi bölüyoruz vs yığınla problem var.

    Yine bir çok bilmiş de öğretmenlerin ve öğrencilerin anında derse bağlanabildiğini ve hiçbir sorun olmadan masa başından ders anlatıldığını zannederek öğretmenleri rahata alışmakla itham ediyor. Okullar açılsın diye bas bas bağıranlar sorumluluğunu alabiliyorsa açsın okulları. Öğretmenlerin canına minnet. Kendini yazar zanneden bu şahıs dahil herkes okulların açıldığı dönemde kaç öğrencinin ve öğretmenin korona olduğunu, okullardaki öğrenci kaynaklı bulaşma risklerini, öğrencilerin yönetilmesi konusundaki sıkıntıları araştırıp öyle konuşsun bu meseleyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatarak maaş alanları kızdırmayı göze almış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaktan eğitim sınıf düzenine göre iki kat efor gerektirir. öğretmen hariç derse katılan olmaz. öğrenciler keyfinden geri kalmaz. öğretmen hazırlığını yapar derse başlar ama karşısında öğrenci bulamaz. rahata alışan öğrenciler ve aileleridir. Veli olmanın zorluklarını bir türlü taşıyamayan aileler bu rahatlıktan faydalanır. her öğretmen gerçek sınıfta, verimli ve hakim olabildiği dersi tercih eder.

    Nagehan isimli bayanın böyle saçma tespitleri interneti araştırırsanız göreceksiniz ki epey çoktur. cehaleti yüzünden okunan bu arkadaşı ciddiye almanınızı ciddiyetle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir öğretmen olarak, okulların açılmasını istiyorum.
    Bıktım şu uzaktan eğitim işinden. Bursa'nın göbeğinde olmama rağmen, adam gibi çalışmayan internetten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun doğrusu yok maalesef.

    Okul açılsa bizim dikkatsiz ve umursamaz millet yüzünden corona patlayacak.

    Açılmasa çocuklar bu sene öğrenecekleri şeyleri yarım yamalak öğrenecek. Öğrenim hayatındaki her çocuğun 1 yılı gitti, bu dönem de açılmazsa 1,5 seneleri yanacak.

    Heryerin komple 21 gün kapanıp, sonra okullarla birlikte, ağır kurallarla belki açılabilir.

    Diğer yandan da nagehan ve yağlı müteahhit gibi yandaşlara verilecek paraların bir kısmı verilmeyip, o parayla aşı üreticilerine "yalvarılıp" tüm aşılardan mümkün olduğunca alınıp millet aşılanabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaktan öğretmenlik yapmanın ne kadar zor olduğunu deneyimlemeyen bilmez.
  • TheLiberator T kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığımdan ezberi savunduğumu nasıl çıkardınız anlamadım. Evet sınav yapmıyorlar, yapıyorlarsa da deneme sınavından bir farkı yok. İlkokullar notlarını derse katılıma göre alacak, liselerde ise bu dönem sınav yok eğer açabilirlerse 2. dönem yapacakları sınavla belirlenecek bu dönemin notları.
  • Ben bir öğretmen olarak, okulların açılmasını istiyorum.
    Bıktım şu uzaktan eğitim işinden. Bursa'nın göbeğinde olmama rağmen, adam gibi çalışmayan internetten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bırakın artık mi mavallari okulda olmayan tedbir almayan çocuk evden dışarı çıkmıyor sanki dışarda maskesini indiremiyorum sanki geçin bu lafları artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • star scream S kullanıcısına yanıt

    Bir ölüm dalgasıdır gidiyor 100 kişi altına inince ölüler merak ediyorum ne diyecekler. Vaka kadar iyileşen var 7.598.000.000 kişinin yaşadığı dünyada 1.980.000 kişi ölmüş yüzde kaç olduğunu sen hesapla gerçi okulla aran yok ama görende kara veba sanacak. Overrated işte bakma babam öğretmen çok çalışıyor diyene alayı keyifte masraflarda kısıldı. Paralarda beleşe yatıyor. Whatsapp'dan ben de yazarım yavrum yönlendir bana sanki ne yapıyor. Kıyamam. Sen adama 50 tane ödev koyarsan leş gibi yayınla ders anlatırsan adam tabi gece sana yazacak. Beceriksizsiniz anlatamıyordunuz canlı yayınla hiç anlatamıyorsunuz. Sistem patladı yani. Okulların açılıp açılmaması konusunda öğretmenlerin söz hakkı yok o okullar Mart ayında açılacak zaten.


    Yok öyle akademisyenler alıştı 45 dk ders 4 haftada bir kere 35 dk sınav yap zor soruları daya dersi de güzel anlatma. 11.000 TL para ay sonu yatsın. Paşa paşa geleceksiniz Martta okula.


    Açılmasın diyen ya öğretmendir ya öğretmen çocuğu ya da beleşe ders geçen ezik asosyal birisidir.


    Aksi zaten tartışmaya kapalı aksi bir şey düşünenin iq seviyesi ayakkabı numarası ile aynıdır. Cevap dahi vermem boşuna yazmasınlar

  • Birinci dönemin sınavlarını ikinci dönem yapacaklarmış, yersen.İkinci dönem anca son 1 ay göstermelik açarlar

    Zaten girişteki güvenliğe selam veren mezun oluyordu liseden artık zoom'da mesaj kısmına sa yazan geçiyor, akbarti hayatımızı kolaylaştırdı

    Bu arada öğrenciye sorsan ölene kadar tatil yapıp, okula gitmek istemez.Evim bir alışveriş merkezine yakın, okula gitmeyen çocuklar koşarak alışveriş merkezine geliyor?

    Sjw'ciler gelir şimdi ama onların avm'de işi vardır der, he anam hergün gelip 15-16 yaşındaki çocuklar güvenlik olarak çalışıyor.Sonra bu çocuklar akşamına sağlık için okula gitmeyelim, sağlığımız önemli ühühühühü diyor

    Twitter'da tag oluşturan ülkede politika belirliyor, müthiş sistem.Sırf oy kaybı gözetilerek sınav bile yapılmadı, ki yapan yaptı bi iptal oldu bi geçerli oldu bi tekrar yapılacak dendi

    Meb da şu an neyin ne olduğunu bilmiyor, karar akşam ki taga göre verilecek(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de bir okul idarecisi olarak okulların açılmasını istiyorum.Çünkü ister inanın ister inanmayın okullar açıkken kafamız bundan rahattı.Zaten okulların kapanmasını öğretmenler istiyor diye bizi sosyal medyada linç etmeleri de cabası.Mebin ne yapmaya çalıştığını bizde artık anlayamaz olduk.Öğrencilere yapılan sınavlar geçerli diye yazı geliyor.Öğretmene sınav notlarını girin diye duyuru yapıyoruz.Sonra sınav notları geçerli değil iptal oldu diye yazı geliyor.Öğretmenlere tekrar yazılı notlarını silin diyoruz.Karne dijital ortamda olacak diye açıklama yapıyor.Milli eğitimler gelin karneleri milli eğitimden alın diyor.Tablet dağıtacağız dediler aylarca.Bizden dört beş defa liste istediler.Sonra baktık ki sadece okulun beşte birine nerde okula gelmeyen durumu iyi öğrenci varsa onlara yollamışlar.Öğrencilere velilere kepaze ettiler bizi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.