Şimdi Ara

n11,Jabra Elite 75T için 111 tl indirim kuponu tanımlamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar n11 Jabra Elite 75T alımında kullanmak için 111 tl indirim kuponu tanımlamış.İlgilenen varsa hesabını kontrol etsin. Satış fiyatı tüm sitelerle aynı.https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/jabra-elite-75t-kulakici-bluetooth-kulaklik-P397007650



  • F/P kavramı malesef hala tam olarak anlaşılamamış bir parametre. Google'a en iyi tam kablosuz kulaklıklar yazdığınızda en üst sırada gösterilen 3-5 kulaklık arasında bir kulaklık bu hocam. Kıyaslandığı ürünlerden Sennheiser Momentum TWS 300 Dolar, Airpods Pro 250 Dolar, B&O E8 yine 250 dolar, Sony'nin WF-1000XM3'ü 200 dolar civarıyken bu kulaklık 180 dolar olarak aralarında en F/P kulaklık. Zaten 180 dolarlık fiyatının karşılığı 1250 lira civarı iken 1100 liralık TR fiyatı gayet mantıklı kılıyordu.

    F/P ürünü ucuz olmak zorunda değildir, belli bir segmentin özelliklerini taşıyıp aynı segmentteki diğer rakiplerine kıyasla daha iyi bir fiyat sunan her ürün fiyat/performansı yüksek üründür. Bu bilgisayar, telefon, bisiklet, arabaya kadar her ürün gamındaki giriş/orta/yüksek olarak sınıflandırılabilecek segmentler içerisinde F/P olarak başarılı ürünler vardır.10-15 bin liralık bir iş bilgisayarının sunduklarını 7-8 bin liralık atıyorum Monster bir cihaz sunabiliyorsa F/P'dir. 500 bin liralık D segment bir aracın sunduğu özellikleri başka bir marka 400 bin liraya sunabiliyorsa o 400 bin liralık araç F/P'dir gibi bir sürü örnek verilebilir
  • Her hesaba vermiyor galiba.Bende yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacı cihazın fiyatını da yazaydın ya Bir bakayım belki ucuzsa alırım dedim. Baktım 1000 kusur lira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma dostum,cihazı bilenler aşağı yukarı fiyatını biliyordur diye düşündüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Utanmadan pasif gürültü önleme = evet diye belirtiyorlar özellik listesinde. İnsanların aklıyla dalga geçmekten başka birşey değil.
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    Kusurluk bir durum yok canım. Ne demek. Eyvallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada airpods alternatifi olarak alinabilecek en iyi kulaklik diyebilirim. Anc yok ama pnc var (pasif gurulti onleme) ses kalitesi muazzam ve cift cihaz destegi cidden cok ise yariyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kopma oluyor diye çok yorum okudum bu modelde alacaklar araştırabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 31 Mayıs 2020; 21:38:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada tanımlamışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana da tanımlamışlar. Almayı düşünen olursa yardımcı olabilirim. Ücretsiz.
  • Bana da vermiş, kullanmayacağım ihtiyacı olan olursa mesaj atabilir.
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    hayatımın hatasını yaparak buna 1000 TL verdim. Sony, apple veya bunu alacaktım, incelemelere aldanıp bunu aldım.

    Ürünün sesi ve bası harika. Laf yok. Update ile kopma işi de düzeldi gibi ama arkadaşlar alet herşeyden etkileniyor ve kesiliyor.

    Örn mutfakta kullanamıyorum çünkü buzdolabı motoru çalışınca sol kopuyor, sağ cızırdıyor. Banyoda traş olurken vs dinleyemiyorum çünkü led trafosundan etkileniyor. Spor salonunda da led trafosu dolu ve kulağınızda ızdırapla dolanıyorsunuz. Meğer yabancı sitelerde (reddit) ortalık yıkılıyormuş da alıp eve gelip takınca anladım başıma geleni.. bizim denyo sitelerin "kulaktan düşmüyo ehehe " dediğine aldanmayın. Evet düşüyor çünkü kulağımız vida ve civata gibi değil. Yutkundukça veya sakız vs çiğnerseniz hele 5dk sürmüyor düşmesi, çok etkileniyor. Aman diyim.
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Denemeden almaya ben cesaret edemiyorum. Bu bariz kesilme olayı o kadar TWS kulaklık içinde bu fiyatıyla sadece bu kulaklığın sorunu resmen. Kuponun süresini kaçırdığım için üzüldüm aslında ama sesi bu kadar övülen bir kulaklığı bu can sıkıcı problem yüzünden tercih edememek üzücü. Şu an Anker Soundcore Liberty 2 Pro cazip geliyor onun da konforu iyi değil diyorlar, gerçi yabancı incelemelerde 75T en rahat, en düşme problemi falan olmayan ergonomik kulaklık olarak gösteriliyordu ama sizi rahatsız etmiş, denemeden almak gerçekten riskli bunları.
  • asymmetric kullanıcısına yanıt
    kulağa nasıl yerleştiriyorsunuz, sağ tarafı dibine kadar sokunca sağdan ses gelmiyor hafif çekiyorum gelşyor ama kulakta sağlam durmuyor bu seferde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Jabrayi ses kalitesi ve cift cihaz destegi icin tercih ediyorum. Cift cihaz destegi cok ise yariyor. Ses kalitesi de tatmin edici.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    abi sorun orda zaten kulak içi cihazları deneme imkanın "hijyen" nedeniyle yok. Kulak üstü olsa rengine bile bakarsın vs ama kesinlikle deneme şansın yok maalesef. İncelemeler de oldukça yanıltıcı.
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Amazon kulaklık iade alıyor aslında ama alıp değiştirmeye üşendim açıkçası. Çünkü ses kesilmesi kesin yaşanacak bir problem anladığım kadarıyla.
  • bir ürün için %10 indrim sıcak frısat ise buraya liste liste ürünler yazılabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -alfa- - kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklığın fiyatı, bu kuponlar tanımlandığı zamana kadar Amazonundan N11'ine Mediamarkta kadar aylardır kur değişikliklerine rağmen 1099 liradan 1 lira üste çıkmadı veya inmedi hep sabit bir fiyatı vardı. Takipçileri için gayet de sıcak fırsat, hele ki kendi segmentinde F/P olarak en başarılı denebilecek bir kulaklık için indirim oranından bağımsız olur fırsat durumu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofarah -- 28 Haziran 2020; 15:49:2 >
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    xiaomi neden düşünmediniz, 300 liralik.modelinde ne eksikti mesela ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.