Şimdi Ara

N11 ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT !!!( edit 6 geldi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 gün kadar önce n11 üzerinden elmacık adlı mağazadan Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5'' 2 TB aldım

    Ürünün linkide buhttps://www.n11.com/urun/seagate-barracuda-st2000dm008-35-2-tb-7200-rpm-256-mb-sata-3-hdd-858262?magaza=elmacik

    Hala satışta ve hiç kötü yorumu yok !!!

    şikayet var üzerindeki mağazanın yorumları ya ürün gelmemiş yada arızalı gelmiş yada iade kabul etmemişler 1 tane bile olumlu yorumu mevcut değil ne hikmettirki n11 üzerindeki yorumları şahane !!!!
    N11   ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT  !!!( edit 6 geldi)

    Ürünü satın almadan önce ve iade talebi oluşturmadan önce her soruma n11 üzerinden cevap veren firmaya kargoyu neden reddettiniz diye sorduğumda ve iletişim numarası istediğimde saatlerdir cevap vermedi ve vermeyecek gibi duruyor şaka gibi resmen mağazaya ulaşmanın hiç bir yolu yok !!!

    Ürünü kartona sarıp göndermişler hiç bir önlem yok düz karton.Dıştan hiç bir kusuru yoktu kargoyu teslim aldım.Fakat bilgisayara taktığım an tüm sistemi kilitledi ve açılmadı cat cut sesler çıkardı ve geri sökmeden de bilgisayarı açamadım.Hemen firmaya n11 üzerinden yazdım iade oluşturmamı söylediler ve oluşturdum geri ve onlardan daha iyi şekilde kargolayarak gönderdim.
    Bu gün kargo takip kodundan baktığımda iade red yazıyordu iadeyi teslim almamışlar red etmişler.Firmaya ulaşmak için sitelerindeki numarayı aradım hiç çalmadı direk kapandı başkada herhangi bir numara sitelerinde mevcut değil.N11 üzerinden yazdım fakat cevap veren olmadı hala n11 üzerinden iadeye cevap vermediler büyük ihtimalle ordan da red edicekler firmanın yorumları hepsi çok iyi bi ton yorumu var fakat Sikayet var dan baktığımda herkes şikayetçi arızalı ürün gitmiş yada kargolanmamış yada iade almamışlar kısaca dolandırıcı olduklarını düşünmekteyim sebebide hem iletişim için herhangi bişi yok ulaşamıyorsunuz ve söylemelerine rağmen iadeyi kabul etmediler.Ben geri kargolayabilmek için işten izin aldım 1 gün işe gitmedim.N11 canlı destek ile görüştüğümde eğer n11 üzerindende iadeye red cevabı verirlerse tekrar iletişime geçmemi söylediler başkada bir şey yok.Fakat adım kadar eminim direk red edicekler.Eğer yaparlarsa gerekli mercilere şikayet edeceğim heryere başvuracağım az para değil 431 TL ye aldım bu benim 1 aylık mutfak harcamam benim rıskım yüksek geliri olan birisi değilim.Nasıl olurda iletişim numarası bile olmayan bir yeri n11 kendi bünyesinde satış yaptırabilir mağaza açtırabilir şaşıyorum işin peşini bırakmayacağım.

    Lütfen konuyu üste çıkaralım arkadaşlar bu tarz sorun yaşayan çok arkadaş var forumda artık gına geldi n11 üzerinden bir şey almaya korkar oldum.Hak hukuk adalet yok mu bu ülkede hiç mi korkmuyorlar anlamıyorum.Gerekirse avukat tutup kargoyu geri göndermek için işe gitmediğim günün parasına kadar talep edeceğim iademi yapmazlar ise.

    Edit:Zor bela googlede araştırarak resimlerden dükkanın olduğu bir resmi buldum ve orda farklı bir telefon numarasına ulaştım vitrininde yazıyordu ve aradım çaldı çaldı fakat açan olmadı bu numarayı hiç bir alışveriş sitesine koymamışlar .Numara 0322 359 67 17

    edit 2 : N11 üzerinden canlı destekten sikayette bulundum gerekli birime ilettiklerini 3 gün içerisinde geri dönüş yapılacağı söylendi iletişim numarası bile olmayan firmaya nasıl ulaşacaklarsa artık !!! salıya kadar bir geri dönüş olmaz ise direk heyete başvuracağım.Resmen dolandırıcılık yapıyorlar.

    Edit 3 : Firma ne hikmettirki bu gün telefonları açıyor ve verdikleri cevap bi karışıklık olmuştur tekrar talep açın ve tekrar kargoya verin oldu hiç uğraşmaya gerek yok ne halt oldukları belli oldu benim için Salı günü gidip gerekli mercilere başvurumu yapacağım resmen dalga geçiyorlar.

    Edit 4 : N11 geri dönüş sağladı ürün size geldiğinde tekrar kod ile geri gönderim sağlayın firma ile görüştük dedi.Gedliği gibi geri kod ile göndereceğim tekrar bakalım bi değişiklik olucakmı.Bir dahada n11 gibi bir firmadan yada benzeri biryerden hayatta ürün almam 1 TL lik bir ürün bile alıcak olsam ya amazondan yada yurt dışından alır 1 liralık şeye 15 lira vergi öderim elin çinlisi bile daha güvenilir bu güne kadar çinden aldığım hiç bir ürün hatalı yada farklı çıkmadı neyse onu gönderdi adamlar.

    Edit 5 : Kargo bu gün geldi ve kod ile kargoladım TEKRAR bakalım sonuç ne olacak.

    Edit 6 : 22 Günün ardından iadem onaylandı ve iade edebildim şuan paranın hesabıma geri yatmasını bekliyorum 1 iade için 22 gün gün uğraştım umarım bu konu bir çok n11 den alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar için bir örnek olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 4 Mayıs 2020; 11:37:2 >



  • 10-20 tl fazla olsun amazon olsun. Yurtdışı alışverişlerde de çinli ve singapurlular adeta ahbapdost gibi muhabbetleri var 1 ay teslimat süresi olmasa her şeyimi oradan alacağım genelde de 30-40 dolarlık aldığım ürünlere 2 3 dolar ya da hediye olarak gönderme şansın var mı diyede sordugumda genel olarak olumlu cevap veriyorlar.

    N11 hepsiburada ya da trendyol zorunda kalmadıkça bir şey almam başta da dediğim gibi amazon olsun fazla olsun kafam rahat olur.

    Urun almıştım 1 yıl boyunca kullandım mail attım böyle bir problem var giriş yerlerinden biri tam aktif değildi (elektronik) diye 5dk sonra müsteri temsilcisi dönüş yaptı kod verdi kargolayıp yolladım 3 gün sonra verdiğim para iade edip 1 tonda özür dilediler. Işte bu yuzden amazon beter olsun diğerleri.
    Ben amazon Trden de çok memnunum. Geçen elektrikli kahve makinesinin cezvesi kırıldı, sipariş ettim amazon üzerinden. Satıcı önce kargolaması gerektiği günde kargolamadı, ardından teslim tarihini nisanın 27sine attı. Aldığım tarih nisanın 3ü veya 4ü.

    Hemen iptal talebi oluşturdum, 1 gün bekledim, satıcı cevap bile vermedi. Mhden amazona yazdım, 10 dk sonra mail geldi, sipariş iptal edildi, para hesabınıza yattı diye.

    Bir şey amazondaysa, orayı tercih ediyorum. Hele ki satıcısı amazonun kendısiyse, güvenim daha da bir artıyor. Ama yine de pahalı elektronik eşyaları gidip teknomarketlerden almayı tercih ediyorum.

    Gittigidiyorda da sorun yaşamadım şimdiyr kadar. Eskiden berbatlardı ama sorun çözme odaklı olmaya başlamışlar.
    Zamanında bende hepsiburada'dan 2 tane 3tb seagate almıştım. Ürünler zamanında ulaştı ulaşmasına da hdd'nin ön tarafında kabak gibi "Recertified" yazmışlar. Biri çalıştı ama öbürü çatır çutur seslerden sonra kendine geldi. 10dk sonra bilgisayar açıldığında birini görüyordu diğeri de 3.86gb olarak görünüyordu, şaka gibi yani. Western digital, seagate gibi firmalar serverlar'dan çıkan hdd'leri fabrikada yeniden elden geçirip son kullanıcı ürünü olarak piyasaya sürüyorlar lakin garantisiz ve ucuz bir şekilde. Seri numarasından sorgulattığımda refurbished olduğu ve seagate garantisinin bulunmadığı yazıyordu. Bizim çakal esnaf ta ucuz diye toplayıp iç piyasaya sürüyor. Ne olursa olsun aldığınız hdd yi kullanmadan hatta paketini açmadan önce üreticinin sayfasından seri numarası ile kontrol edin. HDD nin kasasına recertified damgalanmışmı yada etiketinde yazıyormu mutlaka kontrol edin.

    Edit, resimler eklendi.



  • Buyur birtanede burda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 15:12:40 >
  • Evet o kod ile gönderdim.Kargoyu kabul etmedikleri saatten 5 dk sonra n11 üzerinden yazmama rağmen ve hale firma açık kapatmamış görünmesine rağmen bir cevap yok üzerinden saatler geçti ve bir cevap yok telefona ulaşılmıyor.Eminimki şuan bir ürün satın alsam 10 dk içinde onaylarlar.Ama iş cevap vermeye gelince hiç umurlarında değil nasıl bir rahatlıktır bu anlamıyorum.
  • Firma ne hikmettirki bu gün telefonları açıyor ve verdikleri cevap bi karışıklık olmuştur tekrar talep açın ve tekrar kargoya verin oldu hiç uğraşmaya gerek yok ne halt oldukları belli oldu benim için Salı günü gidip gerekli mercilere başvurumu yapacağım resmen dalga geçiyorlar.13 gündür uğraşıyorum verdikleri cevap bi karışıklık olmuştur kargo firmaları yapıyor böle hata felan gibi bir cevap verdiler.
  • Gecmis olsun dostum.Kolay kolay bu tarz firmalardan alisveris yapmiyorum ancak ogrenmis oluyoruz boylelikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyo bu N11’e

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı firmadan kinston usb bellek aldım 64 gb 2 haftada zor verdiler kargoya
  • Yalnız değilsin kardeşim bende aynı firmadan şikayetçiyim. Bunu Cimere de bildirdim. Ptt kargoyu getirmiyordu. Pttyi aradım sordum niye getirilmediğini. Torba boş çıktı dedi. 300 tlye psu almıştım. Bugün 8. Gün hala kargo gelmedi. Elmacik a e posta üzerinden ulaştım. Şuan çalışmıyoruz. Pazartesi açacağız dükkanı. Pazartesi sizi bilgilendireceğiz diyor. Bakalım ne diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bende hepsiburada'dan 2 tane 3tb seagate almıştım. Ürünler zamanında ulaştı ulaşmasına da hdd'nin ön tarafında kabak gibi "Recertified" yazmışlar. Biri çalıştı ama öbürü çatır çutur seslerden sonra kendine geldi. 10dk sonra bilgisayar açıldığında birini görüyordu diğeri de 3.86gb olarak görünüyordu, şaka gibi yani. Western digital, seagate gibi firmalar serverlar'dan çıkan hdd'leri fabrikada yeniden elden geçirip son kullanıcı ürünü olarak piyasaya sürüyorlar lakin garantisiz ve ucuz bir şekilde. Seri numarasından sorgulattığımda refurbished olduğu ve seagate garantisinin bulunmadığı yazıyordu. Bizim çakal esnaf ta ucuz diye toplayıp iç piyasaya sürüyor. Ne olursa olsun aldığınız hdd yi kullanmadan hatta paketini açmadan önce üreticinin sayfasından seri numarası ile kontrol edin. HDD nin kasasına recertified damgalanmışmı yada etiketinde yazıyormu mutlaka kontrol edin.

    Edit, resimler eklendi.

    N11   ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT  !!!( edit 6 geldi)
    N11   ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT  !!!( edit 6 geldi)
    N11   ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT  !!!( edit 6 geldi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusty -- 26 Nisan 2020; 0:20:6 >
  • Elmaciktan 1 tb 2.5 hdd aldim ayni gun kargolandi 3 gundede elime ulaştı ptt kargo ile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.