Şimdi Ara

N11'den aldığım Router kullanılmış çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün N11'deki teknomosh adlı mağzadan Xiaomi Mi 4A Giga router aldım, kargo (sürat kargo) bugün geldi ve ürünü fişe taktığımda wifi adının "ATSIZ" olduğunu gördüm belli ki biri kullanmış bunu ve hemen hatalı ürün diyerek iade talebinde bulundum, bu durumu da yazdım her neyse yarın sürat kargoya gidip ürünü vereceğim, para iadesinde sıkıntı yaşar mıyım ? Herhangi bir tavsiyesi olan var mı ?

    EDIT: Ürünü n11'den aldığım iade numarasıyla çarşamba sabahı kargoya vermiştim ama kargo gitmemiş Ankara aktarmada yazıyor kaç gündür ve mağaza iadeyi redditmiş (Red Sebebi: İade Ürün Mağazaya Ulaşmadı yazıyordu). Canlı desteğe yazdım tekrar iade talebi oluşturduk lanet olsun sürat kargoya telefoları da açmıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 17 Ocak 2020; 17:48:26 >







  • o ne lan at hırsızımı kullanmış ürünü ATSIZ
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Madem kullanılmış ürün satıyorsunuz adını değiştirin bari
  • Senden alıp başkasına verecekler. Değişen bir şey olmayacak.
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Alacak kişi araştırırsa bu konuya denk gelip vazgeçebilir belki
  • Modemi resetleyip allar paklar yeni bir kişiye satarlar

    Kara liste yapalım bence n11 deki şerefsiz ve sahtekar satıcılar için.

    Biri konu açsa keşke

    N11 Kara Liste Diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satıcının adı ne hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Olabilir herkes konuya sorun yaşadığı satıcıları yazar sonra toplar liste yaparız
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt
    Satıcı teknomosh ilk mesajda yazmıştım, 7k'dan fazla ürün satmış mağaza puanı da %100'dü güvenilir görünüyordu ama değilmiş.
  • Pil şarj cihazı + 4 adet 2500 mah duracell pil aldım pillerin ikisi bozuk çıktı aylar sonra öğrendim.

    Daha da n11'den güvenip bir şey alırsam.
  • normaldir. iade edilen ürünleri çöpe atacak halleri yok ya. ürünleri iade almasalar kızıyorsunuz, iade alıp başkasına satsalar yine kızıyorsunuz, ne yapsın arkadaş bu satıcılar. bütün iade edilen ürünleri sorgusuz sualsiz kabul edip çöpe mi atsınlar, 2. el olarak yarı fiyatına mı satsınlar ne yapsınlar. siz satıcı olsanız ne yapardınız. tabii ki siz de başkasına satardınız.

    bana da hepsiburada'dan satıcısı hepsiburada olan ürünler bir kaç defa kullanılmış geldi. type c kablo aldım, kutusu yırtıktı, kablo kutunun içinde dağınıktı, sarılmamıştı. açıp denedim hem dosya aktarmada hem hızlı şarjda sorun olmadığını görünce kullanmaya devam ettim, usb bellek aynı şekilde kutusu yırtılarak açılmış şekilde geldi. bilgisayara takıp denedim, hızında, okuma-yazmada bir problemi olmadığını görünce kullanmaya devam ettim. iki ürün de hala bende kullanıyorum. ben de ürün iade ettim. sorunsuz kabul ettiler. olur öyle şeyler, yani. iade ürün gelirse deneyin, sorun çıkarsa iade ederseniz, sorunsuzsa kullanın, 3-4 gün başkası tarafından kullanılan ürün eskimez, korkmayın :)

    burada sorun bence satıcılar da değil alıcılarda. ben de mesela geçen sene modem iade etmiştim. modemi iade etmeden önce fabrika ayarlarına döndürdüm, bana nasıl geldiyse aynı şekilde kutuya koyup yolladım. ama çoğu kişi bunları önemsemiyor ne yazık ki. kutuları yırtarak açıyorlar, iade edecekleri zaman ürünleri kutulara dağınık şekilde tıkıştırıp iade ediyorlar. satıcı iadeyi kabul etmezse de kızıyorlar, kabul edip o ürünü başkasına satsa bu sefer iade ürünü satın alan kişi kızıyor. olması gereken aldığınız ürünün kutusuna zarar vermeden açın, iade edecekseniz, size geldiği şekilde toplayıp yollayın. o zaman sorun çıkmaz.




  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kutuyu aynı aldığım gibi topladım, satıcı routerı resetleyip wifi adını değiştirmeye bile tenezzül etmemiş en azından bunu yapmalılardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü n11'den aldığım iade numarasıyla çarşamba sabahı kargoya vermiştim ama kargo gitmemiş Ankara aktarmada yazıyor kaç gündür ve mağaza iadeyi redditmiş (Red Sebebi: İade Ürün Mağazaya Ulaşmadı yazıyordu). Canlı desteğe yazdım tekrar iade talebi oluşturduk lanet olsun sürat kargoya telefoları da açmıyorlar.
  • şöyle de olabilir.bu cihazı biri satın almış 1/2 gün kullanmış ve iade etmiş olabilir.
  • iade ürün almak istemeyenler hepsiburada'dan uzak dursun. üstte yazmıştım. daha önce hepsiburada'dan aldığım ürünlerin nasıl iade çıktığını. bugün de yine satıcısı hepsiburada olan bir uydu alıcı geldi. yine iade ürün. pilleri ayrı bir pakette olması gerekirker, kumandanın içindeydi. kumanda da türk usulü poşete sarılıp, bantlanmış vaziyetteydi kumanda alıcı gözünün arkasına yapıştırıcı sürülmüş, uydu alıcısında ufak çizikler var. zaten hepsiburada bu ürünü normalde satmıyordu. normal fiyatan 20 tl daha ucuza koyunca hemen aldım, ben alır almaz da stok bitti. tek bir tane, nerden bulmuşlarsa getirip bana sattılar ürünü denedim, ilk başta sorunları vardı, ben de iade etmeyi düşündüm. ama yazılımı güncelleyince sorunlar çözüldü. kullanmaya devam etme kararı aldım.




  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 size parayla mı yazdırıyor bu yorumları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 17 Ocak 2020; 23:57:34 >
  • keşke yazdırsaydı, biraz para kazanırdık uzun zamandır internetten alışveriş yapıyorum. hepsiburada güncel örnekler olduğu için yazdım, yoksa geçen sene de n11'den yağlı radyatör almıştım, yine benzer şekilde iade üründü. kablo, vidalar hepsi kutunun içinde dağınıktı. ürünü denediğimde içindeki rezistanslardan birinin bozuk olduğunu gördüm, ben de iade ettim. hepsiburada en azından iade de olsa sağlam ürün gönderiyor, n11'deki satıcı iade edilen bozuk ürünü olduğunu gibi başkasına satmıştı bu yüzden diyorum, ürünü deneyin bozuksa iade edin, sağlamsa kullanın. çünkü iade edilen bütün ürünler, başkalarına satılıyor. benim gibi internetten çok alışveriş yapıyorsanız da mutlaka iade ürün denk geliyor. sinir bozucu olduğu bir gerçek ama yapacak birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 18 Ocak 2020; 0:16:6 >




  • O yüzdendir ki amazon hariç alışveriş yapmıyorum zorunlu kalmadıkça.
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Bir daha böyle bir şey olursa kullanıcam artık, şimdi de kargonun teslim edilmesini bekliyorum ama sürat kargoyla çalışan bir yerden asla alış veriş yapmam artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.