Şimdi Ara

N11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı Koruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    N11.COM aracılığı ile 17.07.2020 Tarihinde BOSS BİLİŞİM isimli firmadan direksiyon seti satın aldım.

    Satın aldığım ürün 20.07.2020 Tarihinde akşam saat 18:52'de tarafıma teslim edildi.

    Günün yorgunluğu ve akşam saati olması sebebi ile ürünü 21.07.2020 Tarihinde test ettim ve ürünün malzeme kalitesi ve hassasiyetinden memnun kalmadım.

    21.07.2020 Tarihi ile 23.07.2020 Tarihleri arasında Boss Bilişim müşteri hizmetlerini günlerin farklı saatlerinde aramama rağmen ulaşamadım ve bunun üzerine 24.07.2020 Tarihinde N11.COM üzerinden CAYMA HAKKI gerekçesi ile iade talebi oluşturdum.

    Aynı gün ürünü ambalajladım ve ambalajlama esnasında her aşamayı fotoğrafladım, ürün 25.07.2020 Tarihinde BOSS BİLİŞİM firmasına teslim edilip inceleme sürecine başlandı.

    28.07.2020 Tarihinde ürünün ambalajının açıldığı ve ürünün kullanıldığı gerekçe gösterilerek iade talebim reddedildi.

    N11.COM aracılığı ile ürünün ambalajında herhangi bi' problem olmadığı, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Mesafeli Satış Yönetmeliği ve Satıcı BOSS BİLİŞİM isimli firmanın resmi web sayfasında yer alan Mesafeli Satış Sözleşmesinde belirtilen CAYMA HAKKI'nı kullanmak istediğimi, ambalajlama esnasında her aşamayı fotoğrafladığımı ve ambalajın kusursuz olduğunu kendilerine ilettim.

    N11 Tarafımdan fotoğrafları e-posta aracılığı ile kendilerine iletmem gerektiğini belirtti, buna müteakip kendilerine kanıtları gönderdim.

    29.07.2020 Tarihinde N11 itirazıma satıcının cevabını kopyala-yapıştır usulü ile herhangi bir katkı sağlamadan cevap verdi.

    Aşağıda fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum, ürünün ambalajına kesinlikle zarar vermedim ve yasal haklarımı talep ediyorum.

    Normalde firma kendi sitesinde ürünü 116 lira daha uygun fiyattan satmasına rağmen N11.COM aracılığı ile aldım, en azından sorun yaşarsam aracı firma olduğu için daha rahat çözüm sağlanır diye düşündüm fakat yanılmışım, satıcının kendi sitesinden ürünü almakla n11 aracılığı ile almak arasında fark yokmuş.

    Üstelik ürünün ambalajının zarar gördüğünü iddia etmelerine rağmen ellerinde belge ve kanıt yok.

    Daha fazla vakit kaybetmeden Tüketici Hakem Heyetine başvurup yasal haklarımı savunacağım.

    N11 Hem kanıtları inceleyeceğini söylüyor hemde kanıtları incelemeden satıcının iddiasını yineleyerek şikayete sürecinin çözümü ile ilgili hiç katkıda bulunmayarak süreci sonlandırıyor.

    E-Ticaret sitelerinden ürün alırken defalarca düşünün arkadaşlar, iade etmek istememdeki sebep de direksiyonu sola çevirirken hiç sorun olmamasına karşın sağa çevirirken oyun içi direksiyonun titremesi, kamera takibini açtığım zaman kameranın da sallanması.

    Sonuç olarak ürün aldığınızda tatmin olmayabilirsiniz, yukarıda belirttiğim ilgili kanunlar, yönetmelikler ve satış sözleşmesi var fakat bunlar uygulanmıyor malesef.

    N11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı KoruyorN11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı KoruyorN11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı KoruyorN11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı KoruyorN11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı KoruyorN11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı KoruyorN11 Cayma Hakkı Kullandırtmıyor ve Satıcıyı Koruyor







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.