Şimdi Ara

N11 7 Ocak Halk Günü indirimi (150 TL ye 25 TL) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
3
Favori
9.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fairboy F kullanıcısına yanıt
    müdür42 nickli arkadaşta cep numaraları varmış iletişime geç onla birisi öyle halletmiş sorunu
  • sivribey S kullanıcısına yanıt
    Ok tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tam 38 gün oldu ama iptal etmedim, n11 ile görüşmemde iptal etmenin istiyorlar sürekli ama istediklerini kabul etmeyeceğim bu işin peşini de bırakmayacağım.

    İptal etmek gibi bir düşüncem olsa ilk hafta iptal ederdim zaten, 2 ay bekletikten bütün haklarımı geri almadan iptali kabul edemem.

    Mağazadan aldığım h&s marka şampuan görüldüğü gibi halen satışta ancak 2 ay önce verdiğim sipariş için temin edemediklerini söylüyorlar.

    tamam dedim iyi niyetimizi koruyalım, temin edemiyor olabilirler. siteyi güncelleyecek vakitleri de olmayabilir ki bunlar ticaret kanununa göre suç teşkil ediyor olduğu halde iyi niyetimizi koruyup aynı markanın halen satışta olan şu ürünü talep ettim, fiyatı daha düşük olmasına rağmen kabul ettim. göndereceklerini söylemelerinin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen ne gelen bir kargo var ne de giden.

    ayrıca,

     N11 7 Ocak Halk Günü indirimi (150 TL ye 25 TL)


    iptal ettiğim takdirde bana 100 tl'lik kupon vereceklerini söylüyorlar ancak gördüğünüz gibi 480 liralık alışveriş için 330 liralık indirim kullanmışım. bana en az 30 gün süreli 330/480 liralık kupon iade etmeleri lazım.

    iki ay süresince bu paramı değerlendiren n11 bundan kazanç sağlıyor, dolayısıyla paramı en az gelir getiren değerlendirme yolu olan vadeli hesaba yatırdığımı farzedersem 2 aylık bir faiz kaybım söz konusu. hakkım olduğu için paramı faiziyle beraber talep ediyorum.

    iptal ettikleri takdirde bu iki şartımı da kabul edeceklerse hayhay iptal edip hakkımı iade etsinler.

    ama gelen teklife bakın, 100 liralık kupon iade edecekler paramı da 4 5 gün sonra yatıracaklar. çok adil geliyor değil mi kulağa? benim gibi 1.000 kişiyi böyle yıldırsalar 100.000 liralık kredi almak yerine faiz ödemeden 100.000 lirayı kullanıp bir ay sonra iade edecekler.

    arkadaşlar size tavsiyem siparişinizi iptal etmeyin, iptal ettiğiniz takdirde bütün haklarınızdan feragat etmiş olursunuz ve n11 de bu tarz işlere devam eder. En son yaptığım telefon görüşmesinde kendini takım lideri olarak tanıtan salih beyle görüştüm kendisine taleplerimi ilettim bu gün geri dönüş yapacaklarını söylediler. Gün içinde geri dönüş yapılmazsa bu işin sonu mahkemede biter. sizden ricam şuana kadar beklediğiniz siparişlerinizi iptal etmeyin, hem bana destek olun hem de hakkınızı yedirmeyin. iyi forumlar.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.