Şimdi Ara

MYO Terkte Askerlik Tecili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Kocaeli Üni MYO 2.öğretim öğrencisiyim şuanda 4.yılımın içindeyim aldığım bir öğrenci belgesinde bu bölümde öğrenim süresi asgari 2 azami 4 yıldır yazıyor harcımı yatırıyorum fakat bazı sebeplerden dolayı okula gitmiyorum sınavlara girmedim. ÖSYS ye kayıt yaptırdım bu sene tekrar sınava gireceğim başka bir bölüm istiyorum.Esas sorum ben liseden sonra direk geçiş yaptım üniversite ile ilişiğim kesildikten sonra askerlik tecil ettirebilir miyim? 1992 kasım doğumluyum şu zamana kadar boşluğum yok öğrenciydim devamlı.Bu zamana kadarda askerlik şubesine hiç gitmedim gelen giden kağıtta yok. Cevaplarınız için çok teşekkürler şimdiden.



  • Güncel
  • merhabalar benimde başımda benzer bir hadise var.
    91 doğumluyum. 2 yıllık myo öğrensiyim. okula gidemiyorum ancak an itibariyle okuldan öğrenci belgesi aldım ve aktif öğrenci olarak gözükmeteyim.
    bu sabah askerlik yoklaması elime ulaştı. kredi borcum olduğu için zaten minumum 1 yık askere gitmemem gerekli.
    öğrenci belgemle askerlik şubesinde işlemlerimi yapabilimiyim. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sCrew41

    Merhabalar Kocaeli Üni MYO 2.öğretim öğrencisiyim şuanda 4.yılımın içindeyim aldığım bir öğrenci belgesinde bu bölümde öğrenim süresi asgari 2 azami 4 yıldır yazıyor harcımı yatırıyorum fakat bazı sebeplerden dolayı okula gitmiyorum sınavlara girmedim. ÖSYS ye kayıt yaptırdım bu sene tekrar sınava gireceğim başka bir bölüm istiyorum.Esas sorum ben liseden sonra direk geçiş yaptım üniversite ile ilişiğim kesildikten sonra askerlik tecil ettirebilir miyim? 1992 kasım doğumluyum şu zamana kadar boşluğum yok öğrenciydim devamlı.Bu zamana kadarda askerlik şubesine hiç gitmedim gelen giden kağıtta yok. Cevaplarınız için çok teşekkürler şimdiden.
    quote:

    Orijinalden alinti: merif@st

    Merhabalar Kocaeli Üni MYO 2.ögretim ögrencisiyim suanda 4.yilimin içindeyim aldigim bir ögrenci belgesinde bu bölümde ögrenim süresi asgari 2 azami 4 yildir yaziyor harcimi yatiriyorum fakat bazi sebeplerden dolayi okula gitmiyorum sinavlara girmedim. ÖSYS ye kayit yaptirdim bu sene tekrar sinava girecegim baska bir bölüm istiyorum.Esas sorum ben liseden sonra direk geçis yaptim üniversite ile ilisigim kesildikten sonra askerlik tecil ettirebilir miyim? 1992 kasim dogumluyum su zamana kadar boslugum yok ögrenciydim devamli.Bu zamana kadarda askerlik subesine hiç gitmedim gelen giden kagitta yok. Cevaplariniz için çok tesekkürler simdiden.

    lise mezunlarina 2 yil tecil hakki olmasi lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverDaY -- 18 Nisan 2015; 23:21:40 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.