Şimdi Ara

Müzik Çalışmalarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Aylardır konu açıp açmamak da kararsızdım ama JohnConstantine'in konusundan sonra ben de gaza geldim diyebilirim

    2004'ten beri uğraşıyorum müzikle. Tabi sadece bilgisayar üzerinden, bir enstrünman çalmayı bilmiyorum. Bir turntable bir de piyano ilgim oldu ama nasip olmadı işte. Neyse 10 yıldır uğraşıyor olmama rağmen bence hala geliştirebileceğim tonla şey var. Tabi geliştirmek için de dinleyiciye ihtiyaç var. Daha çok raple uğraşsam da son dönemde farklı şeyler denedim beat olarak ve söyleme olarak da farklı şeyler deniyorum ancak onları kaydetme şansı bulamadım henüz. Sadece arkadaşlarla stüdyoda falan söylüyoruz. Birçok underground albüm çıkardım, birçok düet yaptım, birçok altyapı da verdim çeşitli kişilere. Hatta zamanında "yeraltını bilemezsin" serisi vardı underground rap dünyasında. O albüm underground'un ünlü isimlerinden oluşan bir toplama albüm oluyor, benden de bir parça istenmişti. Gerçi çeşitli sebeplerle daha sonra iptal oldu ama yine de hazırlamıştık bir parça o albüm için. Sonra Turgay K'nın dünya çapında yaptığı "beat the mic" adlı bir underground rap yarışması vardı. Orada da yaklaşık 6000 parça arasında ilk 20ye kalmıştım ancak daha ilerisi olmadı. Sonra Isparta'da ilk rap partisini vermiştik, daha sonraları Kayseri, Denizli, Ankara ve Burdur'dan teklifler aldık ancak malum lise dönemi olduğu için. Kabul edemedik. Sonra da diş hekimliğine başlayınca biraz daha uzaklaştık. Ancak kopmadım hiç müzikten. Şimdi okuldaki arkadaşlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bir de turntable almaya karar verdim. Müzik her daim hayatımda bir zevk yani.

    Şimdilik sadece myspace üzerinde var çalışmalarım belki ileride youtube veya soundclouda da yüklemeyi düşünüyorum.https://myspace.com/kaisariaramuo/music/songs buradan ulaşabilirsiniz. İlk parçanın beati Kontraidea'ya ait. Gerisi tamamen bana ait. İlk iki parçada nakaratları Almanya doğumlu Türk bir kardeşim söylüyor. Rap kısımları bana ait.

    İyi, kötü her türlü eleştirinizi bekliyorum. Umarım beğenirsiniz, keyifli dinlemeler.

    dip: Dj olarak, "dj armutyus" ismini, mc olarak da "kaisaria ramuo" ismini kullanıyorum







  • Soundcloud'a da ekledim müziklerimi arkadaşlar. Bu adresten dinleyebilir, dilerseniz takip edebilirsiniz. Keyifli dinlemeler.

    https://soundcloud.com/armutyus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 4 Ağustos 2014; 22:04:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.