Şimdi Ara

MUTLU OLMAYI ARAYANLAR içeri gelsin.!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Açılan konular arası gezdiğimde bir çok insanın mutsuz ve negatif, İnsanların birbirleri hakkında ne kadar ön yargılı olduğunu eğoist olduğunu gördüm kötü düşünceler içerisinde bir öfke içinde gördüm. Aslında biliyormusunuz hani bazen bunu bende yapıyorum diyoruz ya "saçma sapan konu açmışlar" diyiyoruz.! aslında hiç bir konu saçma olmadığını görüyoruz çünkü İnsanoğlu günümüz Dünyasında ÖZGÜR değilki.! Ruhundaki ÖZGÜRLÜĞÜ yaşayamadığı için sanal ortamda sanal bir şekilde ÖZGÜRLÜĞÜNÜN dışa vurumu gerçekleşiyor.
    Sizlerden ricam aşağıdaki vermiş olduğum linkteki VİDEO izlemeniz ve bu paylaşımın bir çok kişiye ulaşması için POZİTİF Olumlu yorumlarınızla herkesin İZLEMESİNİ sağlamamız gerektiğine inanıyorum.
    Ne anlatmak istediğimi eminim bu videoyu izleyenler anlayacak ve hak vereceklerdir.
    Şimdiden herşey için Tşk.ederim.


    LİNK BURADA.



  • Kendimden minnettar olmam beni daha kötü bir hale getirdi ne yapmak gerek? Daha iyisini istemek ne zaman kötü bir şey oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Kendinden minnettar olman seni neden daha kötü bir duruma soktuğunu anlayamadım açarmısın biraz ona göre size bir açıklama yapayım.!
    Daha iyisini istemek derken kötü olduğunu düşünmene neden olacak olay nedir.!
    yani hayata bakış açıları farklı olduğu için insanların farklı düşünceler içerisinde düşünmeleri kadar normal bir durum yok.
    siz bana konuyu biraz açın daha net olursak konuşa biliriz sanırım.
  • Bunun birazda felsefi ve dini inanışla alakası var mutluluğun bu dunyadakı karsılıgını sorarsan ıse Onur, Gurur , Ve Vicdanın rahat olmasıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.