Şimdi Ara

Mutlu değilim heyecanım hedeflerim beklentim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaş 30 a geldi, iş var ama ayaklarım geri geri gidiyor her gün. Kız yok aileyle yaşıyoruz. Etrafıma bakıyorum arkadaşlarımın çoğu benim gibi işleri var ama öylesine yaşıyorlar hayallerimiz yok. Cafede çay sigara yapıp duruyoruz. Diyeceksiniz ki gez toz onu yap bunu yap. Sorun da bu zaten üzerimde bir atalet var hiçbir şey yapasım gelmiyor. İş bitince hemen eve gelip uyumak istiyorum. Ne kadar çok uyusam da sabah yataktan çıkmak istemiyorum. Hiçbir şey heyecanlandırmıyor beni sanki emekli olmuşum hayattan öyle bir hayat yaşıyorum. 3 yıl sonra şunu yaparım şu mevkiye gelirim gibi bir hedefim de yok. Niye böyle oldu bilmiyorum ama çok üzgünüm hayatımın böyle geçmesinden dostlar. Sanki birisi ruhumu çalmış gibi enerjim yok.



  • 24 yaşına gircem sayılır ama bende aynı hissediyorum sanki içimde bir şeyler ölmüş gibi. Uyumak uyumak uyumak sorumluluklardan kaçmak istiyorum neden böyle tembelim bilmiyorum...
  • hemen gidip motosiklet ehliyeti alıyosun, motosiklet fena özgür hissettiriyor. mesai dışı saatlerde gezersin, sadece motora binmek için bi yerlere giden insanlar tanıyorum.
  • Tatilin olunca da hiçbir sey yapmazsin sen hocam

    Yaziyi okul zamani kendim yazmisim gibi geldi

    Her şey dedigin gibi dogru

    Araban varsa gez toz

    Bizim ulkede yapacak cok sey yok
  • Böyle depresif takılacağına git netflix'ten hd üyelik çek ya da yaşadığın şehirdeki müzeleri ve sanat galerilerini gez. Boş boş oturup depresif hissetmekten daha iyi.
  • Ben biraz genetik yatkınlığa bağlıyorum, ailem de benim gibi çok evden çıkmazlar enerjileri çok yüksek değil uyumayı severler. Ben de onlara çekmişim galiba.
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Hocam motorsiklet olayı çok tehlikeli ya allah korusun özellikle şu son zamanlarda bir sürü kaza videosu çıkıyor İstanbul'da çok riskli.
  • Tükenmişlik.
  • Netflix üyeliğim var hocam dizilerle aram çok iyi güncel olanları takip ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Tükenmişlik.
    Böyle bir sendrom varmış hakkaten bire bir şikayetlerime uyuyor. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ama içimden gelmiyor değişiklik yapmak.
  • Tamamen aynıyım bende. Her günüm bir an önce ölmek umuduyla geçiyor. Eve geliyorum ya porno izliyorum ya da DH'de falan geziyorum. Ne oyun oynama, ne dizi/film izleme ne de kitap okuma isteğim var. Yeni insanlarla tanışayım diyorum, bazı arkadaşlarıma mesaj atayım diyorum yaptıktan sonra pişman oluyorum. Sürekli negatif bir hava var üstümde. Çözüm yolları arıyorum ve olabildiğince deniyorum ama bunun başka bir sebebi var. Ne sevgili yapmak ne dışarı çıkıp gezmek ne hobiler bulmak hiçbiri çözüm değil.

    Yaşamanın hiçbir anlamı yok, ne hayatın anlamını aramaya uğraşın ne de bir şeyler yapmaya.

    Çok yakında bu diyarlardan göçmeden önce, yaşamak isteyen insanlar için iyi olacağına inandığım bir şey yapacağım. En azından geride kalanlar mutlu olsun : ).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-161DF1A5E -- 22 Ocak 2020; 12:11:22 >
  • Hayat enerjim bitik durumda staj yaptığım yerde çalışan bir kız var muhabbet ettik. Gezdiği gördüğü yedigi ictigini herşeyi anlatıyor bana bende dinliyorum öylesine diyorum bak nasıl hayat dolu işleri yolunda yani bana ulaşılamaz geliyor tükenmişlik sendromu var. Aslında herşeyi yapmak istiyorum gezmek eğlenmek ama ruhsal olarak çöktüm. Araba alayım dedim piyasayı katlettiler alamadım. Kalakaldım böylece
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Staj yerinizde çalışan kızla muhabbet kurmanız güzel bir şey, sizi bu konudaki herkes anlıyor diyebilirim. Ayrıca eğer sizde gezmeyi eğlenmeyi seviyorsanız o kızın erkek arkadaşı yoksa belki beraber zaman geçirmeye başlamalısınız? Hem dediğiniz gibi hayat doluysa sizi de belki bu kötü ruh halinden kurtarır gezmeye eğlenmeye teşvik ederek, ama eğer benim gibi sizde eğlenince depresif oluyorsanız uzak durmanızı tavsiye ederim. Yılbaşı gecesi çok eğlenmiştim sonra eve gidince intihar düşüncesinden gece 03.00'e kadar uyuyamadım.
  • O kadarda karamsar olmayın hocam intihar felan gerek yok bu kadar yapma yani düşünne böyle. Ayrıca staj bitti büyük ihtimal dahada görüşmeyiz
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş stajının bitmesi, farklı birini bulabilirsin o zaman.

    İntihar etmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim ve istiyorum fakat düşüncesi istemsizce geliyor, hele eğlenceli vakit geçirdikten sonra, arkadaşlarımla konuştuktan sonra falan. Yani mutsuz ve yalnızlığa o kadar alışmışımki insanlarla sosyalleşince ya da eğlenceli vakit geçirince çok kötü oluyorum, hüngür hüngür ağlayasım kendimi öldüresim geliyor. Teşekkürler düşüncen için fakat karamsarlık ele geçirmiş artık beni, güneşi bile soksam kafama aydınlanmaz artık.
  • Umarım bir çıkar yolunu bulursun hocam zaman zaman benimde son noktaya geldiğim zamanlar oluyor ama yinede hayat yaşamaya değer be hocam kimse için kötü düşünceler için kendine kıymaya değmez. Herşey gönlünce olsun.
  • Yaşadığın olayla dünyanın ne kadar boş olduğu anlamışsındır. Sana tavsiyem birincisi evlen çoluk çocuk sahibi ol zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın.ikincisi manevi olarak eğer müslümansan namaz kılarak huzura erebilirsin.
  • sabah 8 akşam 5 çalışıyoruz ne için bize sorulmadan geldiğimiz bir dünyada hayatta kalmak için.
  • yok tükenmişlik, yok bitmişlik, yok hayat yorgunluğu yav hehe

    T
    E
    M
    B
    E
    L
    L
    İ
    K
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, umarım her şey senin de gönlünce olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.