Şimdi Ara

Mükemmel Mekanik Klavye (Aranıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.


    Laptop'umun klavyesi bozulduğundan dolayı bir mekanik klavye alayım dedim. Ancak çok seçim var ve istediğim zevklerde klavye bulamadım, eğer bilen kullanan varsa beni modellere yönlendirirse çok hoş olur. Yıllar sonra donanım haber'e bu konu için geri geldim günlerdir araştırıyorum.


    Aradığım özellikler-


    + 350 Liraya kadar

    + Mekanik, Red switch (tercihen outemu)

    + Tuşların üstüne bastığımızda sadece o tuşun ışığı yanmalı. (Işık modu olarak en havalısı bence, diğerleri dikkat bozuyor)

    + Medya tuşları olsun, ses ayarlama vs. Varsa makro tuşları ve yazılımlı da olabilir, yoksa can yakmaz fazla. MMO oyunlarında makro tuşları çok yardımcı oluyor.

    + Bilek koyacak yer olursa hoş olur.

    + Türkçe klavye olsun ve Türkçe karakterlerin ışığı olsun, bazı yabancı klavyelerde Ğ, Ü, Ş harfleri vs. ışıklandırması yok. Bu nedenle bazı karakterler komple yok bu klavyelerde. ( Gamepower Warlock almıştım tam istediğim gibi bir klavyeydi ancak Türkçe harfler üstüne yazılmış olduğundan dolayı geri iade ettim, fontunu da beğenmemiştim fazla, Öğretmenim öyle çok fütüristik görünen bir font istemedim, öğrenciler görse ne değişik adam der   okuyamadım da zaten   )


    Bir süredir Rampage klavyelere bakıyorum Türkçe karakterleri orijinal diye ancak ışık modları hiç hoşuma gitmedi, bir tuşa basınca bütün tuşlar yanıyordu o da oyun oynarken vs. dikkat bozuyor. Onun yerine sadece bastığım tuş yansa, yoksa komple karanlık olsa hiç burada konu da açmazdım. Gamepower aldıktan sonra bu ışık moduna hayran kaldım.


    Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, sağlıklı günler :)




    Edit: En yakın bulduğum klavye; Ancak red switch yok :(

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-kb-r105-exhero-full-rgb-ledli-outemu-red-switch-5-makro-tuslu-standli-turkce-gaming-oyuncu-klavyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalch3 -- 10 Eylül 2020; 22:29:41 >







  • up
  • bi daha da gelmem bu foruma arkadaş. teknopata açtım anında yardımcı oldular.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.