Şimdi Ara

MÜJDE! AFGANİSTAN'DAN 10 MİLYON GÖÇ GELEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar denk gelirdi herhalde
    MÜJDE! AFGANİSTAN'DAN 10 MİLYON GÖÇ GELEBİLİR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laik cumhuriyet yıkılır bu gidişle. Allahım sen bizi kurtar bu cahil hainlerden.

    Avrupa almıyor yapımız bozulur diyor biz neden alıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen BOP'un en önemli ayağı olan demografik yapı değiştirmek suretiyle iç savaş çıkarma tarihi epey gecikti. Süreç hızlandırılıyor. Böyle olabilir mi sizce de?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rivayet odur ki Surili ve Afganlılar kurtuluş savaşında mücadele etmeleri sayesinde Türkiye kurtulmuş Anadolu’daki Türkler ise o esnada çay içip okeye dördüncü arıyorlarmış. ayrıca pek çok kehanete göre savaştan kaçan bu göçmenler Türkiye’yi pek çok savaşta kurtaracakmış Türkiye şahlanacakmış :)

    Bu göçmenlerin avrupa’ya rahatlıkla geçeceğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım gelirler çünkü herkese abilik taslamanın sonu abilik tasladıkların tarafından ortaya alınıp bir güzel benzetilmektir.Türkiye’nin Afganistan’da ne işi var ? Birleşmiş Milletler oranın güvenliğini sağlamalı.Bugün başka ülkelerin içişlerine el atarsanız yarın sizin içişlerinize de aynı şekilde el atarlar.Hindistan,Pakistan,Bangladeş gibi nice ülkelerden de gelirler umarım.Hak ettiğinizi buluyorsunuz.Kimse gücenmesin.Ülkenin yarısı farklı düşünüyor da demeyin çünkü çoğunlukta değilsiniz ki bu insanlar yönetimi ele geçirebilmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün göçler mutlaka durdurulmalı. ne pahasına olursa olsun durdurulmalı. sınırlarımız mutlaka korunmalıdır.

  • Afganistan'da savaş oluyor göç Turkiyeye oluyor inşallah çinden göç başlamaz yoksa vay halimize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Bu sığıra laf anlatmaya çalışıyorsunuz bıkmadan usanmadan. Yahu Kerimcem bu. Adamı gördüğün gibi kaçacaksın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganistan'da savaş oluyor göç Turkiyeye oluyor inşallah çinden göç başlamaz yoksa vay halimize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu bahis göçmen meselesi değil.. Ekonomin çok güçlü olur isterse 20 milyon gelsin onları eğtirsin toplumuna bir şekilde kaynaştırırsın katarsın.. Bunlar bile çok büyük milyar dolarlık bütçeler ister bunuda ne Avrupa Birliği ne diğerleri verir..

    Ekonominin hali böyle ortadayken pandemi zaten fena vurmuşken pek çok kişi işden çıkarılma ile karşı karşıkarşıyayken ekstra göçmen ülkeye sokmak bu işin hiç.bşr.mantığı faydası yok..
    Tam aksine kültür çatışması hat safhada olucaktır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanımızın bugun suriyeliler için dediği gibi "Bize sığınan Allah'ın kullarını katillerin kucağına atmayız" Afganlarında milyon tanesi bize gelecek. Hemde milletimiz alkışlarla karşılayacak. Haberlerde kardeşlerimiz, yeni misafirlerimiz diye bahsedecekler.

  • ldr1907 kullanıcısına yanıt

    Medeniyet yoksunu kişiler yarın öbür gün annene karına veya kızına tecavüz edince kardeşlik dersin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet kardeş mardeş diyor harbi gerizekalı bunlar burada sizin karınıza kızınıza bacısına sarkıp taciz tecavüz ediyorlar hırsızlık çetesi kurup uyuşturucu satıyor bunlar hepside göçmen kaçakcılığı yapıyor millet hala kardeş diyor adamlar ülke içinde ülke kuruyorlar savaş var diyorlar afganistanlı yok bilin bakalım bu afganlar kimin kırması hindistanın kırması en çok tecavüz ve gayri meşru ölümün yaşandışı çocuk istismarı ve yankesiciğilin yaşandığı yolsuzluğun olduğu ülke bunlarında soyu ve mantalitesi bunlardan farksız türkiyenin bunlara ettiği yardımların haddi hesabı yok hala kardeş kurdeş ayağı yapıyorsunuz bunların hepsi paralı asker olarak daeş ve ypg de bize sıkan soysuzlar savaş var madem gelenlerin hepsi neden erkek ben afgan kadın hiç görmedim bunların amacı ülkeyi bölmek alınan tiplerde bu hain para köpeği cehaletin bekçisi m.ö kafası tipler müslüman diyorsunuz ulan o bile yok bunlarda hepsi laf müslümanı her türlü namussuzluk var bunlarda amacın ülkeyi bölmek olduğu o kadar belliki o yüzden bu cehaletin baş gösterdiği hırsızlığın namussuzluğun kol gezdiği para için yapmayacakları hiç bir şey olmayan vatansız şehit olma şerefine bile erişemeyen yolsuz arap ve hint dölleri toplanıyor ama bunlarında acısı çıkar elbet.





  • Sahte oy olarak kullanacaklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganistan Hükümeti, Taliban'a karşı en fazla 1-2 yıl dayanabilir. Afganistan halkı yıllardan beri değişime karşı geldiği, alttan altta Taliban ile işbirliği yaptığı için uluslararası koalisyon da dahil olmak üzere hemen hemen tüm ülkeler Afganistan'dan ümidi kesmiş durumda. Tüm ülkeler Afganistan'dan kaçarken bir tek bizim dangalaklar Afganistan'a asker göndermek istiyor...


    Sovyetler bile Afgan halkını değiştirmekte, modern bir görünüme sokmakta başarısız oldu en son 1989'da Afganistan'dan çekilmek zorunda kaldı zaten bundan 3 yıl sonra da Afganistan tekrar Taliban kontrolüne geçti. Şimdi aynı senaryo tekrar yaşanıyor bu sefer ABD bölgeden çekiliyor ve çevre ülkeleri bu sorunla baş başa bırakıyor.


    Afganistan tekrar Taliban kontrolüne geçerse en büyük zararı çevre ülkeler görecek ki bu ülkeler de Rusya ve Çin'in pazarı haline gelmiş ülkeler. Zaten ABD'de bölgeden çekilerek Rusya ve Çin'in hakim olduğu ülkelerin zarar görmesini istiyor.


    Bu arada yine sağda solda "mülteci düşmanlığı" yapmayın diyenlere de cevabım ise Afgan halkını ne Sovyetler adam edebildi ne de ABD adam edebildi. Bunları eğitmek kesinlikle ama kesinlikle mümkün değil. Şimdiden bile milletin karısına, kızına saldırmaya başladılar hatta geçen bir haber de gördüm Konya'da bir aileyi ortadan kaldırmak için Afganlara para vermişler. Bu Afganlar, Suriye'den gelen Araplara benzemez her türlü tepenize binerler benden söylemesi...





  • Dün sahilde koşarken durup çektim. Tek kare 5 devlet :) Ne ararsan topluyor getiriyorlar. İlerde daha kalabalığı vardı 36 senedir ilk defa böyle görüntü gördüm bulunduğum mühitte. Adamlar hintlisinden afganınza, nijerine bir hintçe müzik açmışlar sanki şiki şiki baba dinliyorlar. GElen geçen bakıyor ama korkudan birşey diyemiyor.


    Türkiye Cumhuriyeti , demokratik laik bir hukuk devletidir.

    Türkiye Cumhuriyeti islam devleti değildir ! Resmi dini yoktur ! Bunlar da benim din kardeşim değildir! Sığınmacı kadın olur, bebesi olur . Bunlar izbandut gibi herifler.


    Tek karede 14-15 tane var

    MÜJDE! AFGANİSTAN'DAN 10 MİLYON GÖÇ GELEBİLİR




  • Adam etmeye gittiler onlar da. Ya hangi kafa ile yazıyorsunuz şu yazıları. Bu dediğin ülkeler sömürgeci güçlerdir. Yok eğitmeye gitmişler yok adam edememişler geri kafalıymış. Geri kafalı olan rus ve amerikanlar. Onlar kadar saldırganı var mı.



    Türkün olduğu yerde Türkiye de olmalıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim770 kullanıcısına yanıt

    yok bir de türk türk türk derler afganistandaki milyonlarca türk nüfusunu görmek bile istemezler ben kabil olayına destek veriyorum,zaten talibanda olumlu yaklaşıyor kafir abd olucağına müslüman Türkiye olsun kardeşimiz diyor ortam güzel sağlandı zaten bizim çıkarımıza tam aksine düzensiz göçü engeller kafaları alırmı hiç sanmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Temmuz 2021; 12:0:13 >
  • Ooooh, Oooooh afganlar pkk'ya gitmiyor..

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.