Şimdi Ara

Muhabbet kuşum benden korkuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün bir muhabbet kuşu aldım.Kafesi tam (salıncak,kum,ballı kraker,yemlik,suluk,kalamar kemiği) .Fakat bu gün ona yeni bir salıncak almıştım.Bende dışarı çıkmıştım.Sonra ablam ile babam o salıncağı takmışlar.Sonra babam takarken kuşta kaçmış.Sonra babam onu mecburen kafese koymak için elinle almış.Fakat bu sabah benden hiç korkmuyordu,kafesine elimi sokunca hiç ürkmüyordu fakat şuan benden çok korkuyor.Yine benden korkmamasını nasıl sağlarım ?

    Hollanda cinsi
    1 aylık
    Evde 2 günü doldurdu



  • yapman gereken her gün elini kafesin içine sokup 10 dakika eline gelmesini sağlaman yani elini tüneklik gibi yap o üstüne çıkacaktır yavaş yavaş birde onunla konuş güzel sözler söyle alışır yaklaşık 10-15 gün dene bunu işe yarayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king22

    Arkadaşlar dün bir muhabbet kuşu aldım.Kafesi tam (salıncak,kum,ballı kraker,yemlik,suluk,kalamar kemiği) .Fakat bu gün ona yeni bir salıncak almıştım.Bende dışarı çıkmıştım.Sonra ablam ile babam o salıncağı takmışlar.Sonra babam takarken kuşta kaçmış.Sonra babam onu mecburen kafese koymak için elinle almış.Fakat bu sabah benden hiç korkmuyordu,kafesine elimi sokunca hiç ürkmüyordu fakat şuan benden çok korkuyor.Yine benden korkmamasını nasıl sağlarım ?

    Hollanda cinsi
    1 aylık
    Evde 2 günü doldurdu

    arkadaşım 2 günlük kuştan ne bekliyorsunki 1 hafta geçsin yavaş yavaş sana alışacaktır.
  • Peki AMOK! 'un dediklerini ne zaman uygulayım ;?
  • 15 gün odaya alışması gerek kuşun hiç elleme kafesinde otursun, önce kafese bi güvensin de, sana sonra güvenecek.. 15 günden sonra elini kafesin içinde bekletmeye başlayacaksın, bekletirken onunla sohbet edeceksin, ne olursa olsun ani hareket yapmayacaksın, uçtuğu kanat çırptığı zaman korkmayacaksın. bir süre sonra ya eline gelecek ya da sen elini yaklaştırınca kaçmayacak, böyle böyle alıştırman lazım

    benimki şu an tshirtümün içinde uyuyor :) huylanıyorum arada ama seviyor :) 2,5 ay oldu geleli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.