Şimdi Ara

Mu Online Oyuncusu Olmak Ne Demek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mu online oyuncusu olmak bir hayalin peşinden koşmak demektir. Oyuncu olmak değil arayıcı olmak demektir. İdeal serverin peşinde koşmaktır.


    Normal bir mu-sever oyunda geçirdiği süreden fazlasını ideal serveri ararken geçirir. Kaç çar açmıştır şu ana dek, kaç defa bu kullanıcı adı zaten mevcut uyarısını almıştır? Onun için hazırdır mu-severin karakterine koyacağı ad. Hangi adların alınıp hangilerinin alınmadığını bilir. Kendi orijinal karakter adını çoktan belirlemiştir. Onun için, oyunlar arasında en orijinal karakter isimleri mu online sunucularındadır.


    Mayıs kelebeği gibidir bu karakterler. İsimleriyle, üstündeki itemlerle ve en önemlisi ardındaki hayallerle benzersizdir. Lakin sınırlıdır karakterin ömrü, bir veya iki gün oynanır sonra bırakılır. Tıpkı, mayıs kelebeği misali. Tekrar aranmaya başlanır ideal server. Belki hemen değil, fakat bilinç altında durur. Uzun süre hatırlanmaz mu online. Fakat gün gelip çatar, bir online oyuna başlayayım der insan. İlk akla, mu online gelir. Er ya da geç, mutlaka gelir. Belki şans eseri mu online ile ilgili bir siteye denk gelmişizdir, belki Lorencia barındaki müzik çalınır kucağımıza. Eski anılar bize tekrar aratır ideal serverı. Aslında her mu online oyuncusu bilir ideal server diye bir şeyin olmadığını. O sadece eski anılardır. Eski günlerin bizde bıraktığı duygulardır. Lost7nin ilk dönemecinde yapılan sohbetlerdir. Öyleyse mu online oyuncusu olmak, hoş anların ardında bir gezgin olmaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delil0734 -- 6 Ocak 2021; 3:30:40 >



  • bi heyecandı kalabalığın içinde bc nin son 10 saniyesini saymak, hızlıca tıklayıp girebilene vuslat, doldu uyarısını alana ise kederdi..

  • Yüreğine sağlık kardeşim gerçekten çok iyi tanımlamış sın. Şu foruma her akşam girip yeni bir konu var mı diye bakmasam uyuyamam :)

  • Güzel yazmışsın valla. Kulağa ilk etapta saçma gelse bile bir süre oynamış herkes katılır bu dediklerine. Ben 30 yaşımda ideal serverımı kurabilmek için şimdi bilgisayar mühendislik 1. sınıf öğrencisiyim :) Final haftasında server varmı diye bakıyorum  

  • Duygulandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.